گفتگو درباره آزمون جامع علوم پایه اسفند 90

amir.m

New member
اینجا تعداد کم نیست ، همه هم پایه ن ، حتی قبل از نتایج هم رفته بودن اعتراض وزارتخونه... ولی نمره های ما نیومده ، تا شنبه باید بمونیم ببینیم اصلا چی شده و کدوم واقعه از این همه اتفاق اینجا واسه بچه های ما پیش اومده... ای گل بگیرن این وضعیت رو :mad_majidonline:

هر کسِ نا کسی که بوده اینطور نمره داده و این قاعده کلی هست :
91 و بالای 91 : 10 نمره اضافه کرده
90 و زیر 90 : هیچی !!!! نمره خودشون رو کپی کرده فرستاده دانشگاهشون !!!!!!!!!
حالا راحت میتونی بدونی پاسی یا نه
نیازی به اومدن نتایج نیست

niki

New member
aghaye afshin shoma mikhay ba harfat hamaro sost koni,lotfan age omidi nadari dge inja post nazar ,khahesh mikonim baradar,,boro be darset beres

amir.m

New member
دوستان من

اشتباه نکنید . من بذر ناامیدی نمی پاشم .
حتی دونده ای که از همه عقب مونده باشه هنوز تلاش میکنه به آخر خط برسه
تلاش امید زندگیه. من نگفتم تلاش نکنید .
اگر تلاش نباشه ما مردگانی متحرک بیش نیستیم .

اما بیایید واقع بین باشیم و آرزوهایمان را با واقعیت ها اشتباه نگیریم .
هر چند من خودم با 89 پاس نکردم و روز موعود احتمالا میام اما واقعیت اینه که وزارتخونه با حرف من و تو کوتاه بیا نیست.
همین مونده که از این به بعد هر دوره یه عده آزمون رو پاس نکنن بعدش بیان وزارتخونه اعتراض .
رای نمیاریم اعتراض می کنیم ... نمره نمیاریم اعتراض می کنیم . اعتراض عادتمون شده .
نود به بالا پاس شدن ... ما بریم بگیم 89 چرا پاس نشه ؟ بگن خوب 80 به بالا پاس ... اون وقت 79 بره بگه حق من چی؟
تو آزمون شهریور اولین بار بود تغییرات base رو اعمال کرده بودن و یه بیست نمره ارفاق کردن.
این دوره کمتر راه اومدن .
و برنامه اینه که از دوره بعد سر همون نمره 100 وایسن و دیگه کوتاه نیان .
اگه به ما نمره بدن دوره بعدی هم یه عده میرن نمره میخوان .

واقعیت اینه که ما الآن سه یا چهار نفر بیشتر نیستیم که میگیم میریم.
رزیتا ،امیر ،هانی ،حمید و شاید افشین
بقیه نمیان ... مطمئن باشید .. روز پنجم بیش از ده نفر نمیان اونجا.. کار منطقی هم همینه .
تازه ممکنه تا روز پنجم همینا که اینجان با موضوع یه جوری کنار بیان و برن به فکر امتحان شهریور
این همه عضو داشت این انجمن که آزمون رو پاس نکردن .. اونا چرا ساکتن ؟ فقط 6-5 نفریم که ده صفحه آخر این تاپیک هی داریم پست میزاریم .

افشین جان
با تمام احترامی که به اعقایدت قائلم
اما اصلا قبولشون ندارم
و هنوز هم اعتقاد دارم بچه های پزشکی براشون 6 ماه مهمه
و برای خودشون و زمانشون ارزش قائلند
و من یقین دارم که میان
و تلاش میکنن تا حقشون رو بگیرند
شما فقط در طی اینهمه سال یک مورد بالای 80 نشون بده رد شده باشه
اونوقت من تسلیم میشم و کوتاه میام واسه شهریور موندن
اما نیست !!!
برادر من...
نیست....
نیست بالای 80 ای که رد شده باشه
و این ظلم بزرگ رو
هیچ دانشجوی پزشکی قبول نمیکنه
میدونم که میاین
بچه ها بیاین
توروخدا...
ازتون خواهش میکنم هرکی اینجارو میخونه خبر بده حداقل به یکی از دانشگاها

amir.m

New member
آقای افشین ... برادر من
در کمال احترام ازتون خواهش میکنم دیگه اینجا پست نذارید
الان جای این حرفا و صحبت ها نیست واقعا !!!
چرا میخواید انقدر با منطق و محاسبات شبیه ریاضی و استدلال و ........
نیروی مارو ؛ و انگیزه ی مارو برای گرفتن حقمون بگیرید....

amir.m

New member
بچه ها کسی از تهران هست اینجا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

afshin

New member
aghaye afshin shoma mikhay ba harfat hamaro sost koni,lotfan age omidi nadari dge inja post nazar ,khahesh mikonim baradar,,boro be darset beres

نیکی ! پست شما توسط مدیر انجمن حذف میشه چون کلمات فارسی رو با حروف لاتین تایپ میکنی
پس من عین مطلب تونو میذارم تا بقیه بخونن . اما این پشنهاد شما که دیگه پست نذارم اندکی گستاخانه است.

در پاسخ به امیر هم میگم که متاسفانه حق با شماست . حرفای من خالی از احساس و منطبق بر منطقه.
من هم میخوام ببینم آیا کسی از تهران میاد؟ اونا نزدیک ترن و اومدنشون برنامه ریزی و هزینه نداره.
البته ما میتونیم با اسامی مختلف پست بذاریم و سیاهی لشکری خیالی از شهرهای مختلف بسازیم.

شب عیده و ما تا نیمه شب بیداریم . اما نه از خوشحالی عید . بلکه نگرانیم .
اینا نشون میده که احساسات و استرس بر ما غلبه کرده.

به هر حال اگر فقط 10 نفر واقعی همینجا جمع بشن و شماره تماس بذارن تا قابل ردیابی باشن، میشه امیدوار بود که وزارتخونه حاضر میشه حرف مارو بشنفه.
یا علی

آخرین ویرایش:

hony

New member
admine mohtaram lotfan fingilishe man ro tahamol konid emrooz chon mobilam farsi nadare azizam,ozrkhahi mikonam
aghay afshine aziz ensan be omid zendas hala shoma harchi mikha bazre na omidi bepash,man talashe khodam ro too emtehan vaghable emtehan kardam,baghish ba khodas,in harkataiam ke ma mikonim hamoon chizie ke ba khodas va az ma mikhad ke talash konim baraye haghemon,shoma ham ke 89 shodi omidvar bash,chera ke na?omidvar bash va bia dar kenare hamdige be omide khoda be yarie khoda be natije beresim.age ghabol konim ke faze manfi dadan hiiich komaki nemikone hatta age harfet manteghi bashe be in miresim ke hame dar kenare ham ba omid jelo berim

hony

New member
age kesi tehran nabashe 5om motmaenan 6 mah bayad neshast khoone,pas talash mikonim chand rooz sakhti mikeshim ke pasfarda nagim age miraftim shayad mishod,ma talashemoon ro mikonim baghiash dige ba khdas.afshine aziz ma hamegi hamkar khahim shod yeki zoodtar yeki dirtar hamegi talash krdim baraye in reshte pas che khoobe ke hamishe havae hamo dashte bashim,azat khahesh mikonam ke hampaye ma biay tehran.

hony

New member
yeki az bachehaye tehran hattttman be shomareye man sms bede hatmann,masaleye mohemi has ke bayad begam
09367785432

navid_6889

New member
بچه ها نا امید نشین منم با بچه های گرگان هماهنگ می کنم 5ام وزارت باشیم
به هیچ وجه کوتاه نمیایم
از تک تک بچه ها خواهش می کنم بیان تا نتیجه دلخواهمون رو که حقمون هم هست بگیریم

keyvant

New member
salam.yani chi?yani daneshgatoon hanooz nomrehatoono nadade/

نه هنوز :(
شنبه 27 ام گفتن نامه فرستادیم نماینده مون بره نمره هارو بیاره که خبری نشد تا آخر روز، شانس ما یکشنبه طوفان شن اومد و تعطیل رسمی شد... همه مون آویزون موندیم ، تا شنبه باید بمونیم که بریم نمره هامونو ببینیم !!!

keyvant

New member
هر کسِ نا کسی که بوده اینطور نمره داده و این قاعده کلی هست :
91 و بالای 91 : 10 نمره اضافه کرده
90 و زیر 90 : هیچی !!!! نمره خودشون رو کپی کرده فرستاده دانشگاهشون !!!!!!!!!
حالا راحت میتونی بدونی پاسی یا نه
نیازی به اومدن نتایج نیست

آخه دقیق هم نمیدونم چند شدم... احتمال قوی 93 ، یه احتمال هم رو 91 یکی هم رو 90... تکلیفم روشن نیست به خدااا اعصااااب نابوده :p7977cujr38iyymsu8:

keyvant

New member
سال نو همگی مبارک

تو شادی هستین یا غم ، هرجا و هرحالی هستین بدونین اگه هر شرایطی بوجود بیاد زندگی شما ادامه داره و شما خیلی سخت تر و مقاوم تر از اونی هستین که نتونن با چند ماه عقب انداختنتون یا عقب افتادنتون قافله رو ببازید... همیشه مثبت فکر کنین ، اینکه شاید این یه فرصته ، یه فرصت برای فکر کردن و پاکسازی ذهن که آرامشتون رو برگردونه... شاید دیرتر ولی موفق تر و با هدف تر... هدف ما این نیست که زود تموم کنیم و بپریم بیرون، ما باید متعالی تر و بالاتر فکر کنیم و همه برای این بالا بودن تلاش کنیم و این فرصت ها هم شاید جزو همین باشه....

هرجوره ناامید نشین ، مرد باید به زمین گرم بخوره تا ساخته بشه... مرد باشید و مقاومت کنید

hony

New member
نه هنوز :(
شنبه 27 ام گفتن نامه فرستادیم نماینده مون بره نمره هارو بیاره که خبری نشد تا آخر روز، شانس ما یکشنبه طوفان شن اومد و تعطیل رسمی شد... همه مون آویزون موندیم ، تا شنبه باید بمونیم که بریم نمره هامونو ببینیم !!!
keyvant jan beharhal ye hodood nomrei ke az khodet midooni va hamintor doostae daneshga,be nazare man age fek mikoni marz hasti zarar nadare,fekon 2 rooz mirim tehran safar intori behesh egah koni badam nis,chon age khoda nakarde ooni ke mikhay nashode bashi bad hasrat nakhori.shoma azkodum uni hasti va bachehatoon chan nafar fek mikoni hodoodan nomre nadaran?

hony

New member
man in ro ba ghateiate tamam arz mikonam bachehaye mashhad boodan kesai ke shambe nomreye 92 ro az sazman markazie mashad gereftan,bebind roo inhesab nakonid ke hatman be bala 90ia 10 ta dadan chon in modelesham didam!!!pas keyvant jan arezoo daram ba hame ghalbam ke pass shode bashi ama riske in ehtemal ro bede ke 90 nashode bashi va ba bachehatoon hamahangi kon va bia 2 rooz hame ba ham oonja khoshim,chera ke na?az daneshgahae mokhtalef hastim ama hame yek delim,man az hamegi vaghean khahesh mikonam kein 2 rooz ro yekam sakhtie rah bedan va bian ke betoonim haghemon ro beigirim

hony

New member
بچه ها نا امید نشین منم با بچه های گرگان هماهنگ می کنم 5ام وزارت باشیم
به هیچ وجه کوتاه نمیایم
از تک تک بچه ها خواهش می کنم بیان تا نتیجه دلخواهمون رو که حقمون هم هست بگیریم
navid jan khaste nabashi.az bachehae gorgan va tonekabon khabari dari ke cheghad nomre nadaran?mitooni 100% bahashoon ok koni va ba tak takeshon hamahang koni?man say kardam ba shomal hamahang konam na mostaghiman az tarighe yeki az doostanam ama lotfan shoma ba bachehae unitoon hamahangie 100% dashte bash .merc

navid_6889

New member
8 ta az bachehaye gorgan oftadan ama az tonekabon khabari nadaram , yki az bacheha ham k zahedan bud gof 14 nafar ofadan ...
hameye sayamo mikonam bishare bacheha bian :)

حسین1

New member
تعداد افتاده های خیلی زیاده اصلا هیچ تناسبی با چیزی که تو این دوره های بوده نداره یکی میگفت بیش از 500 نفر تو کشور افتادن فک کنید نصف این جمعیت که همه دانشجوی پزشکی و جز بهترینان جلوی جای شلوغی مثل وزارت بهداشت تجمع کنن و حقشونو بخوان. هیچ مسولی واسه همچین چیزی خودشو سوژه نمی کنه ! صرف اعتراض ما و بیان حقمون نشونه شرافت ماست و تن دادن به هر تغییر گسترده و بی فکری هم ...

من شنیدم دانشگاه ها هم مشکل دارن با اینکه تعدادی از دانشجو هاشون جدا بشن و کلاساشون به هم بریزه...

5 ام میبینمتون

حمید

New member
نمیدونم چیه ولی یکی بهم میگه درست میشه.من دیروز بلیط گرفتم و 5م صبح دم وزارت خونه هستم.3نفر دیگه دانشگاه ما(شهرکرد) هم قطعا میان.

hony

New member
8 ta az bachehaye gorgan oftadan ama az tonekabon khabari nadaram , yki az bacheha ham k zahedan bud gof 14 nafar ofadan ...
hameye sayamo mikonam bishare bacheha bian :)
navid jan merc khaste nabashi.in khahesh ro daram ke ba tak take oftadeha shakhsan sohbat koni va moteghaedeshoon koni be omadan akharin talashie ke mitonim anjam bedim,ba bachehaye zahedan ham hartor ke mitooni link sho va ba inke door hastan va sakhte razi kardaneshon ama tamame talasheto bkon.man ham be lotfe yeki az bacheha ba kerman link shodam va ghol gereftam najaf abad ro ham ishala ta shab khabaresho midam.shahrood ro hamdaram ok mikonam.bacheha harja ke ashna darin das be kar shin.mibinametoon

بالا