دختر خورشید
New member
سلام دوستای خوبم شما که ارشد اموزش بهداشت هستین میشه بگین چطور درس بخونم که بتونم مثل شما تو این رشته قبول بشم مرسییییییییی
اح بد موقعی ازدواج کردم کلا برنامه هامو بهم ریخت بعد عید یه کلمه درس حسابی نخوندم هرچی هم قبل عید خونده بودم پرییییید دارم دیونه میشم اصلا ازدواج خیلی بد هست یجور بدبختی شور بختی متنفر شدم از خودم شما اشتباه منو یموقع تکرار نکنید
سلام اقا ناصح من خیلی وقته انجمن نیومدم فکر کنم دیر گفتم ولی من ترجمه گلنز رو دارم اتفاقا برا زبان تخصصی ما هم همونو خوندیممهسا ما برای زبان تخصصی و آموزش بهداشت و ارتقای سلامت 1 داریم منبع لاتین, لاگانز رو میخونیم
GLANZ K. HEALTH BEHAVIOR ANDHEALTH EDUCATION Theory, Research, and Practice. 4TH EDITION, Published byJossey-Bass, 2008
راستی مهسا این منبع لاتین ترجمه فارسی هم داره؟
سلام الناز خانم خوبید؟ کم پیدایید، چه خبرا از درس و دانشگاه؟سلام اقا ناصح من خیلی وقته انجمن نیومدم فکر کنم دیر گفتم ولی من ترجمه گلنز رو دارم اتفاقا برا زبان تخصصی ما هم همونو خوندیم
سلام الناز خانم خوبید؟ کم پیدایید، چه خبرا از درس و دانشگاه؟
ترجمه گلنز رو پیدا کردم، گلنز برای ماهم ترم اول هم زبان و هم آموزش بهداشت 1 بود که خدارو شکر پاس شد
الان برای این ترم آموزش بهداشت 2 از گلانز مدل های بین فردی رو خوندیم
میگم کلا کار ما با مدل هااااااااااااااا
سلام الناز خانم خوبید؟ کم پیدایید، چه خبرا از درس و دانشگاه؟
ترجمه گلنز رو پیدا کردم، گلنز برای ماهم ترم اول هم زبان و هم آموزش بهداشت 1 بود که خدارو شکر پاس شد
الان برای این ترم آموزش بهداشت 2 از گلانز مدل های بین فردی رو خوندیم
میگم کلا کار ما با مدل هااااااااااااااا
سلام مرسیسلام آقا ناصح خوبید شما شرمنده امکان داره ترجمه گلانز رو روی سایت بزارین ممنون میشم.
سلام مرسی
کتاب ترجمه گلنز:عنوان کتاب: رفتارسلامت و آموزش سلامت جلد 1و2
مترجمین:گروهی از متخصصین آموزش بهداشت از جمله دکترطوافیان.الهام شکیبازاده.لیلاصالحی.زهراکاووسی.محمدحسن کاوه
انتشارات عقیل.
خیلی لطف کردین ممنونم غیبت طولانی من بخاطر فوت بابای عزیزم بود.برای همگی آرزوی موفقیت دارم از جمله شما.