Persian-Masoud
New member
آقا ناصح چقدر عجله داری داداش؟ :riz277:
صبر کن ترم اولمون تموم بشه بعد! :a2d3:
داش مسعودسلامآقا ناصح چقدر عجله داری داداش؟ :riz277:
سلام برادر عزیزم.داش مسعودسلام
من عجله ندارم,خداوکیلی تو تکالیف این ترمم موندم چه برسه به خوندن دکترا
راستی داش مسعود شما دانشگاه شیرازید؟
چه خوب ولی بهتر از اون اینه که فهمیدم قبول شدی حالا کجا قبولیدی؟سلام من دیروز از استادمون پرسیدم,میگفت حدود 40تا 50 نفر پذیرش داره,قبولیش راحته
سلام برادر عزیزم.
نه شیراز رو نرفتم! رفتم یزد چون دکترا داره همون دانشگاهی که هستم. و چون قبولی دکترا 50% به مصاحبه مربوطه میدونم با اون 50% چیکار کنم! :motat:
چه عجب بلاخره یکی پیدا شد که یزد قبول شده باشه
سلام sheyn20 عزیز مرسیچه خوب ولی بهتر از اون اینه که فهمیدم قبول شدی حالا کجا قبولیدی؟
داش مسعود کار خوبی کردی رفتی یزد,اونجا فکر کنم دکتر باقیانی مقدم رو هم داره که خیلی باسوادهسلام برادر عزیزم.
نه شیراز رو نرفتم! رفتم یزد چون دکترا داره همون دانشگاهی که هستم. و چون قبولی دکترا 50% به مصاحبه مربوطه میدونم با اون 50% چیکار کنم! :motat:
مهسا ما برای زبان تخصصی و آموزش بهداشت و ارتقای سلامت 1 داریم منبع لاتین, لاگانز رو میخونیمسلام
ناصح تو پست های اول این تاپیک یه لیینک برای دانلود منابع لاتین گذاشتم.
مهسا ما برای زبان تخصصی و آموزش بهداشت و ارتقای سلامت 1 داریم منبع لاتین, لاگانز رو میخونیم
GLANZ K. HEALTH BEHAVIOR ANDHEALTH EDUCATION Theory, Research, and Practice. 4TH EDITION, Published byJossey-Bass, 2008
راستی مهسا این منبع لاتین ترجمه فارسی هم داره؟
سلام خوبين....؟من دكترا مهندسي بزشكي هستم اما كسي نيس بام رقابت كنه ميشه بيام اينجا با هم برنامه خوندن بزاريم همين جند روزو؟؟
ووووووووووووی نه نداره چقدر سخت ولی به نفعتونه.مهسا ما برای زبان تخصصی و آموزش بهداشت و ارتقای سلامت 1 داریم منبع لاتین, لاگانز رو میخونیم
GLANZ K. HEALTH BEHAVIOR ANDHEALTH EDUCATION Theory, Research, and Practice. 4TH EDITION, Published byJossey-Bass, 2008
راستی مهسا این منبع لاتین ترجمه فارسی هم داره؟
بچه ها برای دکترا فکر کنم تافل لازم هست. تافل رو چند ماهه میشه گرفت؟ اطلاع دارین؟
مرسی مهسا,شما در یکی از این آزمونا شرکت کردید؟سلام
تافل
ام سي اچ اي
ام اچ ال اي
توليمو
اين مدارك مورد قبول براي ازمون دكترا هستش يعني بايد يكي از مدارك زبان فوق داشته باشين تا بتونين براي دكترا ثبت نام كنين .
ازمون ام اچ ال اي كه براي وزارت بهداشت درتهران برگزار ميشه فكر كنم سالي دوبار
ازمون ام سي اچ اي هرماه برگزار ميشه و در 12شهر كه تبريزم جزو اوناست.
حداقل نمره در ام سي اچ اي و ام اچ ال اي 50هستش اين دوتارو ميگم چون از تافل اسون ترن .
چقدر طول بكشه بگيرين بستگي داره به پايه ي زبان هركس .
درضمن اعتبار مدرك ام سي اچ اي . ام اچ ال اي براي 2سال بهتر نزديك به ازمون دكترا بگيرين مدركتونو.
مرسی مهسا,شمادر یکی از این آزمونا شرکت کردید؟سلام
تافل
ام سي اچ اي
ام اچ ال اي
توليمو
اين مدارك مورد قبول براي ازمون دكترا هستش يعني بايد يكي از مدارك زبان فوق داشته باشين تا بتونين براي دكترا ثبت نام كنين .
ازمون ام اچ ال اي كه براي وزارت بهداشت درتهران برگزار ميشه فكر كنم سالي دوبار
ازمون ام سي اچ اي هرماه برگزار ميشه و در 12شهر كه تبريزم جزو اوناست.
حداقل نمره در ام سي اچ اي و ام اچ ال اي 50هستش اين دوتارو ميگم چون از تافل اسون ترن .
چقدر طول بكشه بگيرين بستگي داره به پايه ي زبان هركس .
درضمن اعتبار مدرك ام سي اچ اي . ام اچ ال اي براي 2سال بهتر نزديك به ازمون دكترا بگيرين مدركتونو.
مرسی مهسا,شمادر یکی از این آزمونا شرکت کردید؟
آزمونش چه جوریه, تستیه؟ مثل آزمون ارشده یا فرق میکنه؟
بیشتر سوالات ازچه میاد؟ گرامریا ریدینگ؟
ای بابا چرا 40 سوال گرامر:mad_majidonline:سلام بله من اول اذرماه امتحان دارم خدابخواد
30سوال لیسیننگ
30سوال درک مطلب
40سوال گرامر
این برای ازمون ام سی اچ ای هستش.
تاجایی که من میدونم تافل و تولیمو رایتینگم دارن.ای بابا چرا 40 سوال گرامر:mad_majidonline:
مث اینکه این گرامره بدجوری یقه مونو گرفته
سپاس مهسا.راستی این شیوه سوالات برای آزمونای دیگه به همین شکله؟