گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها91>>>92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

sanazmohandes

New member
یه سوال داشتک ببخشید که اومدم اینجا :smiliess (3): من تازه امسال ارشد قبول شدم میتونم سال بعد تو کنکور ارشد شرکت کنم ؟ مثلا سال بعد میشم ترم 2 و انصرافم ندادم

bacillus.bs

New member
ساناز مگه ازاد بهداشت قبول نشدی؟بچه ها میگفتند محرومیت داره,راست می گفتند؟

vb2

New member
سلام دوستای گلممممممممممممممممممممممم چطورید؟اوضاع که خوبه؟

bacillus.bs

New member
خوب محرومیت یعنی همین دیگه/سال دیگه محرومی/از بقیه ی بچه ها بپرس/ولی فکر کنم 1 سال محروم میشی/شاید سال بعدش بتونی بدی/یا از خود سنجش بپرس که مطمن بشی

mw.ashel

New member
سلام دوستای گلممممممممممممممممممممممم چطورید؟اوضاع که خوبه؟
سلام ویدا جون....شما خوبی؟ممنونم که به یادمونی......اوضاع هم هی میگذره...بازم تونستی خوشحال میشیم بهمون سر بزنی....موفق باشی

mw.ashel

New member
سلام به همه دوستای درسخون..خسته نباشید.....من این هفته کلا نمیدونم چم شده بود و حس درس خوندن نداشتم ولی تا حدی که میتونستم خوندم و الان گزارشمو اینجا براتون مینویسم: 1 از فصل ویلیامز 1..... 3 فصل بهداشت مادر و کودک..... 1 فصل نوزادان.... 3درس از زبان..... فصل اول جنین شناسی.... .....بیماریهای زنان و داخلی جراحی هم نتونستم بخونم ولی درکل از خودم راضی م که لااقلش تونستم دقیق بخونم....اگه شروع نکردید زود باشید شروع کنید تا دیر نشده....موفق باشید.

antenyus

Active member
سلام رفقا.... :28:منم هستما... کسی هست آناتومی بخونه؟؟؟ توروخدا یکیو پیدا کنین مردم از تنهایی

سلام هلنا جان منم آناتومی ام امیدوارم بتونیم به هم کمک کنیم، برای شروع : من از آناتومی تنه شروع کردم الان فصل 4 شکم ام ، بافت فصل 4 ، جنین فصل 2 ، زبان کمی لغت خوندم و سلولی رو هم هنوز شروع نکردم :smiliess (7):

آخرین ویرایش:

antenyus

Active member
سلام
یه سوال ار همه ماما های گل و البته آناتومی های عزیز( اگه کسی پیدا بشه :sad: ) دارم برا درس جنین کتاب تست چی خوبه؟ آخه برا رشته ما هم جنین لانگمن مهمه ، من کتاب آزمون لانگمن ترجمه روشنک قطبی رو دارم تست هم داره ولی اولاش خلاصه درسش به صورت سوال و جوابه :wacsmiley: از ریتمش خوشم نمیاد حرصی ام میکنه کتاب دیگه ای سراغ ندارید؟

mw.ashel

New member
سلام
یه سوال ار همه ماما های گل و البته آناتومی های عزیز( اگه کسی پیدا بشه ) دارم برا درس جنین کتاب تست چی خوبه؟ آخه برا رشته ما هم جنین لانگمن مهمه ، من کتاب آزمون لانگمن ترجمه روشنک قطبی رو دارم تست هم داره ولی اولاش خلاصه درسش به صورت سوال و جوابه :wacsmiley: از ریتمش خوشم نمیاد حرصی ام میکنه کتاب دیگه ای سراغ ندارید؟

سلام دوست خوبم.

اگه منظورت از اون کتاب واسه گلبان باشه منم اونو دارم و خیلی هم راضیم،اول کتابو میخونم و بعدش سوالهاشو جواب میدم تا ببینم تا چه حدی متوجه شدم:smilies-azardl (181.
به خودت سخت نگیر با اینکه مطلبش سنگینه ولی اگه با دید + نگاه کنی میتونی باهاش کنار بیای
:thumbsupsmileyanim:.

و لازم نیس که کلشو بخونی و همون مطالب کاربردیشو یاد بگیری به نظرم کافیه.
موفق باشی:smilies-azardl (113

eglo

New member
سلام منم دوست دارم شرکت کنم....تازه شروع کردم به خوندن....فعلا روزی 2 ساعت میخونم....از بیماریها شروع کردم +آمار...
مشکل عمده ام فقط زبان.خیلی دوست دارم یکی راجع به خوندن کتاب لزگی منو راهنمایی کنه ...ممنونش میشم
:[/
SIZE]rolleyessmileyanim:

bacillus.bs

New member
بچه ها به نظرتون ارزش داره 1 سال دیگه بخونم وزارت بهداشت قبول بشم یا ازاد ژنتیک برم؟

shima.p

New member
سلام
یه سوال ار همه ماما های گل و البته آناتومی های عزیز( اگه کسی پیدا بشه :sad: ) دارم برا درس جنین کتاب تست چی خوبه؟ آخه برا رشته ما هم جنین لانگمن مهمه ، من کتاب آزمون لانگمن ترجمه روشنک قطبی رو دارم تست هم داره ولی اولاش خلاصه درسش به صورت سوال و جوابه :wacsmiley: از ریتمش خوشم نمیاد حرصی ام میکنه کتاب دیگه ای سراغ ندارید؟
سلام عزیزم
اون کتابی که شما داری یه کتاب کمک آموزشی هستش و رفرنس نیست
کتاب اصلی جنین شناسی لانگمن رو بخر و اینو با اون بخون
متن کتاب اصلی سنگین نیس و همین انتشارات گلبان داره
موفق باشی

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا