سلاماره خیلی سوتو کوره/چی کار می کنید درس می خونید یا .............؟
نه ازاد سم شناسی قبول شدم میدونم محرومیت داره میخوام اونو برم ولی میتونم سال دیگه دوباره شرکت کنم؟ساناز مگه ازاد بهداشت قبول نشدی؟بچه ها میگفتند محرومیت داره,راست می گفتند؟
سلام ویدا جون....شما خوبی؟ممنونم که به یادمونی......اوضاع هم هی میگذره...بازم تونستی خوشحال میشیم بهمون سر بزنی....موفق باشیسلام دوستای گلممممممممممممممممممممممم چطورید؟اوضاع که خوبه؟
سلام رفقا.... :28:منم هستما... کسی هست آناتومی بخونه؟؟؟ توروخدا یکیو پیدا کنین مردم از تنهایی
سلام
یه سوال ار همه ماما های گل و البته آناتومی های عزیز( اگه کسی پیدا بشه ) دارم برا درس جنین کتاب تست چی خوبه؟ آخه برا رشته ما هم جنین لانگمن مهمه ، من کتاب آزمون لانگمن ترجمه روشنک قطبی رو دارم تست هم داره ولی اولاش خلاصه درسش به صورت سوال و جوابه :wacsmiley: از ریتمش خوشم نمیاد حرصی ام میکنه کتاب دیگه ای سراغ ندارید؟
سلام عزیزمسلام
یه سوال ار همه ماما های گل و البته آناتومی های عزیز( اگه کسی پیدا بشه :sad: ) دارم برا درس جنین کتاب تست چی خوبه؟ آخه برا رشته ما هم جنین لانگمن مهمه ، من کتاب آزمون لانگمن ترجمه روشنک قطبی رو دارم تست هم داره ولی اولاش خلاصه درسش به صورت سوال و جوابه :wacsmiley: از ریتمش خوشم نمیاد حرصی ام میکنه کتاب دیگه ای سراغ ندارید؟