گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها91>>>92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

نيازي

New member
نواك عوض شده شنيدم 2012 نواك اومده به نظرت جديد رو بخونيم؟
من هم موافقم
از اول مهر یا از این شنبه و ... یعنی هنوز تصمیم قاطع نگرفتین.همین الان برنامه ریزی کنین و استارت بزنین
من هم هر از گاهی انگیزم ضعیف میشه واسه همین میام اینجا انرژی مثبت بگیرم

درمورد برنامه ریزی هم بگه هرکسی باید واسه خودش برنامه بریزه چون خودش رو خوب میشناسه
کتاب هم فقط رفرنس اصلی رو بخونین لطفا.به هیچ عنوان خلاصه یا کتاب های دیگه نخونین:28:

baboliau

New member
نواك عوض شده شنيدم 2012 نواك اومده به نظرت جديد رو بخونيم؟

اگه بتونیم بخریمش که بهتره ولی فکر نکنم فرق زیادی کرده باشه.من که کلا باید همه کتابهامو عوض کنم چون چاپ قبل هستن.
به نظرم بهتره فعلا با همین کتابها پیش بریم تا بتونیم سری جدید رو تهیه کنیم.:shocked:

vb2

New member
سلام خوبید کلی دلم واسه همتون تنگ شده بود سفر بودم

اوضاع خوب پیش میره؟؟؟

vb2

New member
سلام خانم دلتنگت بوديم ويدا جون مطالب خيلي فراره به خصوص ويليامز

آره خیلی خیلی واسه همینم میگم تا قبل عید سعی کنید 2 دور بخونید بعد عیدم دوره کلی که کامل حک شن
یک سری مطالب پیوستگی دارن با هم اونارم خیلی توجه کنید

آخرین ویرایش:

sokout

New member
مرسی دوست جونا :(40):
اقا من فکر نمیکردم ارشد قبول نشدن این قدر سخت باشه یعنی نمیدونید چه حالی به ادم دست میده وقتی با کلمه مردود روبه رو میشه
بس که ناراحتم امروز مسئول بیمارستان بهم گفت یه مدت برو مرخصی و موبایلتو خاموش کن تا بهتر بشی فکر کنید اینقده اوضام خرابه همه میان بهم سر میزنن و حالمو میپرسن انگاری که به یه بیماری شدید مبتلا شدم حالا خوبه خودم میدونستم چه دست گلی آب دادم و انتظار قبولی نداشتم
نگار من حالتو کاملا میفهمم
این اتفاق پارسال برا من افتاد
امسالم اصلا فکر نمیکردم بتونم بخونم
ولی خدا را شکر شد مهم شروع کردن
شروع کن خیلی از این حسا خود به خود از بین میره

bacillus.bs

New member
کاش این 9 ماه زود بگذره:65d6a5d6s:/بعدشم قبول بشیم:thanks: من طاقت ندارم

skyy

New member
سلام بچه ها
منم اومدم
چرا کسی نمیاد گزارش بده؟!

ha3an

New member
الان یه ماههه قراره بخونیااااا!پس کی شروع میکنی وققتو حروم نکن برادر

عزيز من ، وقتي كتاب ندارم چطوري بخونم؟؟؟؟
بايد اول تحقيق كرد و منابع پيدا كرد بعد شروع كرد يا نه؟؟
درضمن هركسي يه نوع برنامه ريزي داره
اوكي؟
ياعلي

نيازي

New member
خوب خودتونو گول مي زنيد؟ بريد درستونو بخونيد
عزيز من ، وقتي كتاب ندارم چطوري بخونم؟؟؟؟
بايد اول تحقيق كرد و منابع پيدا كرد بعد شروع كرد يا نه؟؟
درضمن هركسي يه نوع برنامه ريزي داره
اوكي؟
ياعلي

mw.ashel

New member
خوب خودتونو گول مي زنيد؟ بريد درستونو بخونيد
سلام دوستان....کجایید!!؟؟؟ شروع کردید به خوندن یا نه؟؟؟؟ من که به امید خدا شروع کردم و منتظر شما ها هم هستم و آخر هفته میام و گزارش هفتگیمو میدم.....موفق باشیم

bacillus.bs

New member
منبع که گشتن نمی خواد:smiliess (11):/اعضای این سایت بهترین منابع را بهتون معرفی می کنند:smiliess (3):/اگر بخوایند وسواس به خرج بدید تا چشم به هم بزنید وقتتون تموم شده/مثل پارسال من که الکی وقتمو به خاطر پیدا کردن منبع خوب تلف کردم:sad:/تازه وزارت بهداشت که مشخصه/علوم سخته مخصوصا با این درسای جدیدی که اضافه کرده همه رو دیوونه کرده:13:

mw.ashel

New member
سلام دوستای درسخون،خسته نباشید....خدا قوت. با یاری خدا من از این هفته با روزی 5 ساعت شروع کردم به خوندن و با اینکه سرم شلوغ بود تونستم این فصلها رو بخونم: 1. ویلیامز جلد 1 تا فصل3 2.نوزادان فصل 87 و88 3.بهداشت مادر و کودک مبحث سلامتی و بیماری و بهداشت 4.زبان عمومی رضا زاده تا درس 5 که هر شب میخوندم . جنین شناسی و داخلی جراحی رو نرسوندم بخونم ولی تو برنامه این هفته م گنجوندم. بیماریهای زنان رو هم بهد اینکه تونستم چاپ جدید نواک رو تهیه کنم میخونم. اگه هم رشته ای های گلم سوالی ازم داشتن با این که کم سر میزنم ولی آماده پاسخگویی هستم. منتظر شما هم در جمعمون با هر رشته ای هستم، با اینکه شروع کردن سخته ولی ادامه دادن از اونم سخت تره ...امیدوارم تا هممون با کمک همدیگه بتونیم سال دیگه این موقع تو دانشگاه مورد علاقمون درس بخونیم و همکلاسی یا هم دانشگاهی هم باشیم... یادتون نره دیگه تنبلی کافیه، به خودتون بیاید و شرایط رو قبول کنید و تا دیر نشده و اتفاقات غیرمنتظره ای نیفتاده شروع کنید به خوندن، منم هر هفته میام و گزارش میدم و خوشحال میشم شماها رو هم ببینم که میدرسید و ازتون روحیه بگیرم....موفق باشیم.

آخرین ویرایش:

نگاه

New member
سلام دوستای درسخون،خسته نباشید....خدا قوت. با یاری خدا من از این هفته با روزی 5 ساعت شروع کردم به خوندن و با اینکه سرم شلوغ بود تونستم این فصلها رو بخونم: 1. ویلیامز جلد 1 تا فصل3 2.نوزادان فصل 87 و88 3.بهداشت مادر و کودک مبحث سلامتی و بیماری و بهداشت 4.زبان عمومی رضا زاده تا درس 5 که هر شب میخوندم . جنین شناسی و داخلی جراحی رو نرسوندم بخونم ولی تو برنامه این هفته م گنجوندم. بیماریهای زنان رو هم بهد اینکه تونستم چاپ جدید نواک رو تهیه کنم میخونم. اگه هم رشته ای های گلم سوالی ازم داشتن با این که کم سر میزنم ولی آماده پاسخگویی هستم. منتظر شما هم در جمعمون با هر رشته ای هستم، با اینکه شروع کردن سخته ولی ادامه دادن از اونم سخت تره ...امیدوارم تا هممون با کمک همدیگه بتونیم سال دیگه این موقع تو دانشگاه مورد علاقمون درس بخونیم و همکلاسی یا هم دانشگاهی هم باشیم... یادتون نره دیگه تنبلی کافیه، به خودتون بیاید و شرایط رو قبول کنید و تا دیر نشده و اتفاقات غیرمنتظره ای نیفتاده شروع کنید به خوندن، منم هر هفته میام و گزارش میدم و خوشحال میشم شماها رو هم ببینم که میدرسید و ازتون روحیه بگیرم....موفق باشیم.

آفرین آشل جون واقعا خداقوت.. همین طور ادامه بده..

نگاه

New member
ممنونم نگاه جون....شما شروع کردی؟؟
من؟؟؟
mir17.gif
خجالت زده مان نکن دیگه!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا