گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها91>>>92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

f-mk

New member
سلااااااااااااااام پدیده خانوم.خسته نباشید.دلمون براتون تنگیده بود.
پدیده جان اگر به حقانیت و عدالت خدا اعتقاد داری مطمئن باش با این تلاشای که کردی حتما خدا دستتو میگیره و قبول میشی

padideh

New member
سلااااااااااااااام پدیده خانوم.خسته نباشید.دلمون براتون تنگیده بود.
پدیده جان اگر به حقانیت و عدالت خدا اعتقاد داری مطمئن باش با این تلاشای که کردی حتما خدا دستتو میگیره و قبول میشی

سلام عزیزم .ممنونم منم دلم برا همتون تنگیده بود اما متاسفانه بعضی از کاربران نا اشنا خیلی تضعیف روحیه کردن و واقعا هر توهینی که خواستن کردن و.........منم با اعصاب داغون و استرسم دیگه نمیخواستم بیام اما دلم طاقت نیورد و برام مهم نیستن این 2 نفر دیگه .
امیدوارم خدا کمکمون کنه فقط .من اما امید زیادی ندارم ب نتیجه کنکورم!

f-mk

New member
پدیده ی پر شور و نشاط ما نباید انقد ناامید بشه.من خیلی و قتا با همین جمله هات که میگفتی هممون قبولیم و .... انرژی میگرفتم.از ته دل واست دعا میکنم که نتیجه ی زحمتاتو بگیری
سلام عزیزم .ممنونم منم دلم برا همتون تنگیده بود اما متاسفانه بعضی از کاربران نا اشنا خیلی تضعیف روحیه کردن و واقعا هر توهینی که خواستن کردن و.........منم با اعصاب داغون و استرسم دیگه نمیخواستم بیام اما دلم طاقت نیورد و برام مهم نیستن این 2 نفر دیگه .

Tarsa

New member
خدایی من تضعیف روحیه شدم اینقد همه گفتن ویروس آب خوردن بود زبان آسون بود خب بچه گناه داره:tsimuzpzwoap1t9y3o7

mehrshad

New member

پدیده ترکوندی دیگه اره؟ کلیدتست ها رو چک کردی؟ چند درصد زدی؟؟

bacillus.bs

New member
حالا بعدا معلوم ميشه
زنده باشيم ببينيم 70....80درصدي ها رتبه هاشون چند ميشه
بعد مشخص ميشه كه ايا واقعا راست گفتند كه اميدوارم همين طور باشه يا اهداف ديگه اي داشتند

bacillus.bs

New member
پديده جون بازم ميگم چيزي الان مشخص نيست
بستگي به بقيه داره كه چطور دادند و اين كه كجاها را انتخاب مي كنند نفرات جلوي ما

mehrshad

New member
اره مهرشاد واقعا ترکوندم اما از اون سمت اخر! نه اصلا جرات این کارو ندارم

بابا پاشو برو کلیدارو چک کن.. شما دخترا چرا اینجوری هستید بابا. لج ادم در میاد خدایی!!!!! یک سال تلاش کنی بعد نری ببینی چیکار کردی؟ من تا اومدم سه صوته رفتم سراغ تستا. یا من زیادی عجولم یا شما ها خیلی صبور.. شایدم هر دوش. شایدم هیچکدام !!! قاطی کردم اصن بی خیال!!!

bacillus.bs

New member
من كه اصلا دلشو ندارم اگر اونايي كه با شك زدم غلط باشه ديوونه ميشم تا اخر تابستون

padideh

New member
من كه اصلا دلشو ندارم اگر اونايي كه با شك زدم غلط باشه ديوونه ميشم تا اخر تابستون

منم دقیقا ب خاطر همین نمیرم چک کنم! چون لااقل الان ی اپسیلون امیدی ب بین الملل ها دارم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
میترسم همین نور اندک امیدم هم خاموش شه و اونجاس ک رسما روانیییییییییییییییییییییییییییییییی میشم !

f-mk

New member
خوبه شماها هم رشته ای دارید که باهاش دردو دل کنید.من همیشه میخوام تکلیفم زود معلوم بشه.اصلا نمیتونم توو بی خبری باشم.دیونه میشم.500جا نظر گذاشتتم که یکی بهم کنه و بگه آیا با این درصدایی که زدم ممکنه تهران قبول بشم یا نه؟ولی هیشکی جوابمو نمیدههههههههههههههههه.دارم از استرس خفه میشم

Tarsa

New member
شرکت کننده هاتون کمن نه؟
واسه شما قارچتون آسون بود نسبتا؟

mehrshad

New member
ینی اگه کنکور قبول نشید میمیرید؟:riz481: اصن خانوما کلا فرق می کنن..من اگه بعد از یک سال درس خوندن قبول نشم میشینم یه دل سیر قه قهه میزنم می خندم... خیلی خنده دار میشه خدایی !!! فک کنید؟ ها هاهاها

f-mk

New member
شرکت کننده هاتون کمن نه؟
واسه شما قارچتون آسون بود نسبتا؟
بله کم هستن.ولی رقابت بین 14نفر اول واسه قبولی برای تهران سنگینه.امسال تقریبا همه ی ارشدا نسبتا آسون بوده.مال ماهم بهتر از سالای قبل بود

f-mk

New member
ینی اگه کنکور قبول نشید میمیرید؟:riz481: اصن خانوما کلا فرق می کنن..من اگه بعد از یک سال درس خوندن قبول نشم میشینم یه دل سیر قه قهه میزنم می خندم... خیلی خنده دار میشه خدایی !!! فک کنید؟ ها هاهاها

هرکس براساس شرایط زندگیش فکر آینده س.منم اگر مجرد بودم کاری نداشتم و یواش یواش هم طرحمو میگذروندم هم دوباره واسه ارشد میخوندم.ولی متاهلم و شرایط زندگیم فرق داره.یکسال و نیم هست که همسرمو فقط آخر هفته ها میتونم ببینم.چون تهرانه.پس مسلما واسم قبول شدن و مخصوصا قبول شدن توو تهران یه رویاست

Tarsa

New member
راست میگید تهران قبولی سخته

منم طرح نداشتم قهقهه میزدم
باز پسرا می دونن باید برن سربازی ولی من الان اصلا دوس ندارم برم طرح
چند ماهه از خوابو خوراکم زدم بعد کارآموزی رفتم کتابخونه الکی که نیست...

mehrshad

New member
akhe beshinim geryeo zari konim behtare? Talashemuno kardim dg. Bayad khandid vagarna az rumun sukhte. Ghabul nashodid ye dele sir bekhandid.ghabul shodid ham ye 4,5 km bodoid ta khune.kari ke man zamane ghabuli tu konkur kardam.ha ha

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا