سلااااااااااااااام پدیده خانوم.خسته نباشید.دلمون براتون تنگیده بود.
پدیده جان اگر به حقانیت و عدالت خدا اعتقاد داری مطمئن باش با این تلاشای که کردی حتما خدا دستتو میگیره و قبول میشی
سلام عزیزم .ممنونم منم دلم برا همتون تنگیده بود اما متاسفانه بعضی از کاربران نا اشنا خیلی تضعیف روحیه کردن و واقعا هر توهینی که خواستن کردن و.........منم با اعصاب داغون و استرسم دیگه نمیخواستم بیام اما دلم طاقت نیورد و برام مهم نیستن این 2 نفر دیگه .
امیدوارم خدا کمکمون کنه فقط .من اما امید زیادی ندارم ب نتیجه کنکورم!
سلام عزیزم .ممنونم منم دلم برا همتون تنگیده بود اما متاسفانه بعضی از کاربران نا اشنا خیلی تضعیف روحیه کردن و واقعا هر توهینی که خواستن کردن و.........منم با اعصاب داغون و استرسم دیگه نمیخواستم بیام اما دلم طاقت نیورد و برام مهم نیستن این 2 نفر دیگه .
امیدوارم خدا کمکمون کنه فقط .من اما امید زیادی ندارم ب نتیجه کنکورم!
پدیده ترکوندی دیگه اره؟ کلیدتست ها رو چک کردی؟ چند درصد زدی؟؟
اره مهرشاد واقعا ترکوندم اما از اون سمت اخر! نه اصلا جرات این کارو ندارم
من كه اصلا دلشو ندارم اگر اونايي كه با شك زدم غلط باشه ديوونه ميشم تا اخر تابستون
بله کم هستن.ولی رقابت بین 14نفر اول واسه قبولی برای تهران سنگینه.امسال تقریبا همه ی ارشدا نسبتا آسون بوده.مال ماهم بهتر از سالای قبل بودشرکت کننده هاتون کمن نه؟
واسه شما قارچتون آسون بود نسبتا؟
ینی اگه کنکور قبول نشید میمیرید؟:riz481: اصن خانوما کلا فرق می کنن..من اگه بعد از یک سال درس خوندن قبول نشم میشینم یه دل سیر قه قهه میزنم می خندم... خیلی خنده دار میشه خدایی !!! فک کنید؟ ها هاهاها