گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها91>>>92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

cheshmak

New member
بچه ها من اعتراف ميكنم سر جلسه موقعي كه رسيدم به سوالاي زبان اشكم داشت درميومد ولي جلو خودمو گرفتم گفتم زشته بذار بعد كه رفتم خونه گريه هامو ميكنم.....خلاصه گذشت و رسيدم خونه از شانس بدم مهمون داشتيم و من بايد با يه لبخند تصنعي و اينكه امتحان بدي نبود وارد ميشدم.......خلاصه اينم گذشت ونشد گريه كنم.........حداقل خالي شم.........خلاصه شب شد رفتم خوابيدم يه خواباي وحشتناكي ديدممممممم:wacsmiley:........كه از صداي گريه خودم از خواب بيدار شدم.....و ديدم دارم گريه ميكنم:sdasdasd:

darya63

New member
سلام دوستان..ممنون میشم اگر کسی جواب سوالمو میدونه بده؟ میخواستم ببینم سهمیه بومی هم تا ثیر داره؟؟ اگر کسی از سهمیه استعداد درخشان سال پیش استفاده کرده باشه ، امسال هم میتونه؟
ممنون:dadad4:

دوست من تا اونجایی که من میدونم سهمیه بومی نداره.واگه از سهمیه استعداد درخشان استفاده کردی دیگه نمیتونی استفاده کنی.اخه کلا سهمیه استعداد درخشان مربوط به همون سال اول بعد از فارغ التحصیلیه که در ازمون ارشد هم شرکت میکنیی
مثلا دوست من سال اول فارغ التحصیلی نمیدونست و پیگیرش نشد و سال بعدش خواست استفاده کنه سنجش پ قبول نکرد

darya63

New member
باسیلوس جون من بعد کنکور فهمیدم یه رفرنس جدید داشتیم که تازه امسال اورده بودن
اگه میدونستم اونو میخوندم و نامردی نکرده بودن و امسال کلی سوال ازش دادن
اههههههههههه هرچی میخوام به این کنکور لعنتی فک نکنم نمیشه

bacillus.bs

New member
بچه ها من شنيدم دكترا ازمونش بهتر از ارشد هست مخصوصا توي درس زبان
درسته؟

padideh

New member
تو قبولي پديده
ببين اينو من كي بهت گفتم

نه باسیل محاله قبول بشم با این گندی ک دیرئز زدم هنوز تو شوک هستم ............احساس میکنم تمام وقایع دیروز ی کابوس وحشتناک بود .........اونقدر گریه کردم و کریه دارم میکنم که بدنم دچار دهیدراسیون شده!
منننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن حقمممممممممممممممممم نبوددددددددددددددددددددددددددددددد اینطوری بد بدم ازمونم رووووووووووو

darya63

New member
سلامم بچه هاا
من حالمممممممممممممممممممممممممممممممممم بدههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
افتضاحححححححححححححححححححححححححححححححححححححححححححح دادم افتضاحححححححححححححححححححححححححححححححححححححححححححححححححححححححححححححححححححححححححححححححححححححححححححححححححححح

ای جونم که بلاخره اومدی
بابا دلمون برات تنگ شده بود
به قول باسیلوس بت قول میدم که قبولی

bacillus.bs

New member
ديگه فكرشو نكن هر چي بود تموم شد رفت ديگه كاري از دستمون بر نمياد جز انتظار

لبخند

New member
پدیده،دریا،چشمک،باسیلوس و خیلی از بچه های دیگه که انقدر نگران و ناراحت هستین من نمیدونم چرا شماها خودتونو انقدر اذیت میکنید آخه شماها که نمیدونید تمام داوطلبای سراسر کشور امتحانشونو چطور دادن ونتیجه ها اصلا معلوم نیست بذارید شهریور که نتیجه ها اومد ببینید چه کردید بعد هر کار کرده باشین اون موقع معلوم میشه
من اصلا بهش فک نمیکنم حتی درصد هم نمیگیرم ، اگه بگیرم هم واسم فایده نداره چون امسال 2درس جدید داشتیم خوب خودمو آخه با کی مقایسه کنم!!!!
یادتون باشه که خدا اون بالاسر نشسته و تلاشای شبانه روزی مارو دیده ...به خودش توکل کنید و اصلا ناراحت نباشید:a2d3:

آخرین ویرایش:

darya63

New member
پدیده،دریا،چشمک،باسیلوس و خیلی از بچه های دیگه که انقدر نگران و ناراحت هستین من نمیدونم چرا شماها خودتونو انقدر اذیت میکنید آخه شماها که نمیدونید تمام داوطلبای سراسر کشور امتحانشونو چطور دادن ونتیجه ها اصلا معلوم نیست بذارید شهریور که نتیجه ها اومد ببینید چه کردید بعد هر کار کرده باشین اون موقع معلوم میشه
من اصلا بهش فک نمیکنم حتی درصد هم نمیگیرم ، اگه بگیرم هم واسم فایده نداره چون امسال 2درس جدید داشتیم خوب خودمو آخه با کی مقایسه کنم!!!!
یادتون باشه که خدا اون بالاسر نشسته و تلاشای شبانه روزی مارو دیده ...به خودش توکل کنید و اصلا ناراحت نباشید:a2d3:
لبخند جون کاملا حق با شماست
دوست خوبم بخدا دست خودم نیست.کاش میتونستم به خودم کمک کنم
من دیشب تو تاپیک هی نوشتم بیخیال ...اما بخدا دوباره موقعی که خواستم بخوابم استرسی بدتر از خود کنکور سراغم اومد
کاش میشد از این حس و حال دربیام.گور بابای نتیجه.مردم بس تنگی نفس و تپش قلب و معده درد کشیدم.اخه چراااااااا؟

لبخند

New member
لبخند جون کاملا حق با شماست
دوست خوبم بخدا دست خودم نیست.کاش میتونستم به خودم کمک کنم
من دیشب تو تاپیک هی نوشتم بیخیال ...اما بخدا دوباره موقعی که خواستم بخوابم استرسی بدتر از خود کنکور سراغم اومد
کاش میشد از این حس و حال دربیام.گور بابای نتیجه.مردم بس تنگی نفس و تپش قلب و معده درد کشیدم.اخه چراااااااا؟

دریا خوب منم هم نگران هستم اما استرس و نگرانی هم یه حدی داره ...من خودم جزوه اون دسته آدمایی بودم که همیشه واسه امتحانام استرس های وحشتناک داشتم و واسه یکی از امتحانای دوران دانشجوییم که 1روز فرجه داشت 1روز کامل تپش قلب داشتم وانقدر حالم بد شده بود که مرگ رو جلو چشمام میدیدم خونوادم خیلی نگران شدن بابام کلی باهام صحبت میکرد اصلا فایده نداشت اما آخرش چی امتحانو قبول شدم ...من به جایی رسیده بودم که خونوادم میگفتن دیگه حق نداری ارشد بخونی اگه بخوای اینطور باشی اما خدا رو شکر دیگه خیلی خودمو کنترل میکنم و مثل اون موقع هام نیستم...مطمئن باشین سلامتیتون از هر چیزی تو این دنیا با ارزش تره..
دبیرستان که بودم یکی از دوستام بابت استرسش چند ماه تو بیمارستان بستری شد وکلی از درسش عقب موند و چون معدلش اومد پایین باعث شد که از مدرسه ی خوبی که درس میخوندبیرونش کنند!!!!
یادتون باشه استرس فقط مخرب همین.............................

آخرین ویرایش:

f-mk

New member
بچه هااااااااااااااااااااااا جون.تورو خدا اونایی که پنجشنبه صبح امتحان داشتن برن جوابای درس زبانشونو با جوابای موسسه دکتر خلیلی چک کنن ببینن چند درصد زدن.همه میگید زبان آسون بوده.ولی من درصدم خوب نشده وقتی جوابارو چک کردم.دلم داره میاد توو حلقم.تورووووووووووو خدااااااااااااااا بگید تقریبا چند درصد زدین زبانو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

scarlet

New member
padide omadiiiiiiiiii? baba negaran nabash, inghad zod ghezavat nakonid bacheha , vayisin kelida biyad ,onvaght malom mishe, ba in soalaii ke dade bodan faghat bayad did to kelida che javabiye!!! cheshmak manam sare jalese akharash boghzam gereft, azmone ma soala tovri bod ke oni ke khonde ba nakhonde barabar bodan

cheshmak

New member
بچه هااااااااااااااااا......كسي هم هست كه امتحانشو خوب داده باشههههههههه؟؟؟؟:smiliess (12):

f-mk

New member
خدایاااااااااا کمک کن.
من زبان فقط 53% زدم.ولی اونایی که پنجشنبه صبح ارشد دادن 70-80 و یکی 93 درصد هم زده.البته هم رشته ایه من نیس.ولی بچه های رشته ی منم میکن آسون بوده.

bacteriologist

New member
من نمیدونم اینایی که زبان میگن 93 زدیم احیانا روز قبلش رفته بودن نیویورکو برگشته بودن....؟؟؟؟؟اخه 93 توروخدا یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟زبانو نمیشه بالای 60 زد بعد میگن 93...همینان که اعصاب نزاشتن برا ادم دیگه........

sara67

New member
نه باسیل محاله قبول بشم با این گندی ک دیرئز زدم هنوز تو شوک هستم ............احساس میکنم تمام وقایع دیروز ی کابوس وحشتناک بود .........اونقدر گریه کردم و کریه دارم میکنم که بدنم دچار دهیدراسیون شده!
منننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن حقمممممممممممممممممم نبوددددددددددددددددددددددددددددددد اینطوری بد بدم ازمونم رووووووووووو

پدیده جونممممممممممممممممم
20.gif

منم گند زدم ولی ببین گریه نمیکنم :tsimuzpzwoap1t9y3o7

bacillus.bs

New member
زبان ٩٣ درصد يعني بقيه ي درصدا 10 ......20درصدم باشه قبولند
دكتر خليلي مي گفت زبان هر سال در يه سطحه
حالا چه جوري همه 70 ...80 زدند

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا