گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها91>>>92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

amirreza

New member
سلام زهرا جون بدجور داغونم نوشته هاتو دورا دور دنبال میکردم
هر از گاهیم لایک میکردم ...................تو چطوری؟؟؟؟؟؟:smiliess (3):

لیلیم دیگه تا یه ماه دیگه پیداش میشه ...........

vida68

New member
سلام به همه دوستان خوبم. انشا... همه تون موفق میشید مخصوصا اونایی که دفعه اولشون نیست که شرکت میکنن... من که دفعه اولم بود ولی به اندازه شما احساس خستگی میکنم... برعکس بقیه احساس میکنم سنگینی این بار حالا حالاها تو وجودم هست... ازمون رشته ما اونقدر مسخره و غیر استاندارد بود که هرچی بگم کم گفتم... ولی از حق نگذریم خوب برگزار شد. منظم و دقیق.البته مشهد اینطور بود.
منم احساس مبهمی دارم نمیدونم خوب دادم یا بد.. نمیدونم چیکارکردم.یعنی سوالا از رفرنس ها نبود. خیلی سوالای قشنگ تر و کاربردی تر و بهتری میشد دربیارن طبق رفرنس ها ولی....افسوس.... تا اعلام نتایج صبر میکنم... انشا... هرچی به صلاحه.
التماس دعا

negar91

New member
سلام نگار جووووووووووووووووووووووووووووووون
تورو دیدم دلم گرفت
آخه چرا امسالم اینجوری شد منم خراب کردم با کلید خلیلی بیو 36 سل47 شدم این یعنی افتضااااااااااااااااااااااح
دلم به قبولی خوش نیست اعتماد بنفسمم بشدت زیر خط فقر شده
تازه 20 نفرم از ظرفیتمون کم کردن
www_MyEmoticons_com__smokelots.gif

هی روزگار
امیر دست رو دلم نذار که خونهههههههههههههههههههههههه :sad:

darya63

New member
وای بچه ها خونمو اگه ببینید!
اینقدر کثیف و ظرف نشسته و لبااس نشسته و گرد و خاک و لباسس اتو نکشیده و...یعنی تا اخر هفته من بباید فقط بشورم و بسابم
بیچاره شوهرم یه هفته اس غذا براش درست نکردم
خوددمم که هیچی از گلوم پایین نمیرفت
فردا میرم کلاس ایروبیک
یکی دوماهه نه فیلم دیدم نه موسیقی گوش دادم نه سریال دیدم...از این به بعد فقط میخوام حال کنم

f-mk

New member
سلااااااااااااااااااام دوستان.چرا سراغ منو نمیگیرید؟
کنکور ما درس اصلیش خیلی مسخره بود.اصلا با سوالاش سطح علمی داوطلب سنجیده نمیشد.
زبانم آسون بود تقریبا.
انشالا هممون هرجا دوس داریم قبول بشیم

alipour

New member
سلام به همه دوستان خوبم. انشا... همه تون موفق میشید مخصوصا اونایی که دفعه اولشون نیست که شرکت میکنن... من که دفعه اولم بود ولی به اندازه شما احساس خستگی میکنم... برعکس بقیه احساس میکنم سنگینی این بار حالا حالاها تو وجودم هست... ازمون رشته ما اونقدر مسخره و غیر استاندارد بود که هرچی بگم کم گفتم... ولی از حق نگذریم خوب برگزار شد. منظم و دقیق.البته مشهد اینطور بود.
منم احساس مبهمی دارم نمیدونم خوب دادم یا بد.. نمیدونم چیکارکردم.یعنی سوالا از رفرنس ها نبود. خیلی سوالای قشنگ تر و کاربردی تر و بهتری میشد دربیارن طبق رفرنس ها ولی....افسوس.... تا اعلام نتایج صبر میکنم... انشا... هرچی به صلاحه.
التماس دعا
نگران نباش ویدا جون منم سال اولی بودم
واسه همه شرایط یکسانه
ایشالا که قبولی:28:

alipour

New member
وای بچه ها خونمو اگه ببینید!
اینقدر کثیف و ظرف نشسته و لبااس نشسته و گرد و خاک و لباسس اتو نکشیده و...یعنی تا اخر هفته من بباید فقط بشورم و بسابم
بیچاره شوهرم یه هفته اس غذا براش درست نکردم
خوددمم که هیچی از گلوم پایین نمیرفت
فردا میرم کلاس ایروبیک
یکی دوماهه نه فیلم دیدم نه موسیقی گوش دادم نه سریال دیدم...از این به بعد فقط میخوام حال کنم
وای دریا جون منم اینقد به هم ریختم هم خودم هم اتاقم بدبخت این شوهرامون چه میکشن:25r30wi:
البته من دوران عقدمو میگذرونم
عروسیم شهریوره اینقد از ریخت و قیافه افتادم این چن مدت تصمیم گرفتم برم ایروبیک دیگه

sara67

New member
سلااااااااااااااااااام دوستان.چرا سراغ منو نمیگیرید؟
کنکور ما درس اصلیش خیلی مسخره بود.اصلا با سوالاش سطح علمی داوطلب سنجیده نمیشد.
زبانم آسون بود تقریبا.
انشالا هممون هرجا دوس داریم قبول بشیم

سلام عزیزم..

پس خوب دادی خدا رو شکر.. ایشالا تهرونی در جوار همسریت :)

f-mk

New member
بچه هااااااااااااااااا.موسسه ی دکتر خلیلی جواب ارشدارو زده.من چک کردم.درصدام نسبت به اون چیزی که فکر میکردم کمتر شد:shocked:

لبخند

New member
دانشگاه اصفهان كه سنگ تموم گذاشته بود
روي تموم صندلي ها اب معدني اب ميوه و بيسكويت شكلاتي گذاشته بودند
از شماها هم همين جور بود؟

اهواز هم آبمیوه میدادن با کیک ازاون کیک قلبیا که همش کاکائویی و من عاشقشم وقتی هم درخواست آب میکردیم آب معدنی میدادن،برخورد مسئولا هم خیلی خوب بود...والا فک نمیکردم اینطور پذیرایی کنن سال دیگه ایشاالله داوطلب نباشم حتما میرم مراقب میشم!!!:25r30wi:

لبخند

New member
حوزه ما هم 8 تا پسر و 23 تا دختر کاش سهمیه بندی می کردن اینطوری حق ما پسرا داره ازبین میره:sadsmiley:

ای بابا خوب آقایون خودشون دوست ندارن بیان کنکور بدن ...یادمه سال 87واسه کنکور کارشناسی اومدن سهمیه بندی کردن چه افتضاحی شد پسرا با رتبه نه چندان عالی رشته های خوب قبول شدن نمونه اش پسر یکی از اقواممون با رتبه3500پزشکی ایلام قبول شد بعد انتقالی گرفت اومد شهر خودش یعنی اومد یه جای بهتر!!!!

لبخند

New member
خدایی خدایی خدایی
حوصلتون سر نرفته؟:sad:

واقعا حوصله ام سر رفته فقط واسه 2روز برنامه ریزی دارم:دیروز که حسابی افتادم به جون اتاقم و بشور و بساب کردم و دکوراسیون داخلی تغییر دادم و خلاصه داغ دل 1سالمو در آوردم امروزم که باید به خودم برسم بقیه شو نمیدونم چه کنم از روزی که اودم تو خونه همش دارم به کار فک میکنم اما حالا تو این شرایط کجا برم سرکار!!!:sadsmiley:

لبخند

New member
بچه ها شماهایی که از استرس کنکور گفتین نمیدونید 1ساعت قبل از کنکور یه شوکی به من بیچاره وارد شد که یه لحظه همه چی از کلم پرید ...بابام ،مامانم و من داشتیم با ماشینمون میرفتیم که برسم سر جلسه امتحان که بعد از یه پیچ دیدیم ترافیک و ماشینا ایستادن بابام هم زد رو ترمز اما ماشین پست سریمون ماشینو نگرفت زد تو ماشین ما ماهم خوردیم به ماشین جلو نمیدونید یه دفعه برق از کلم پرید رنگم زرد شد فک کردم دیگه به آزمون نمیرسم اما خدا واقعا کمکمون کرد هیچ آسیبی به ماشینا نرسید و ما دوباره راه اقتادیم اما تا سر جلسه دست و پامیلرزید

scarlet

New member
saaaaaaallllllaaaaaaam dostan, vay bacheha man in topic vaghean vasam khatere mishe, in salo ba hameye sakhtia rad kardim, ishalla natijasham begirim, ma talashemono kardim, dige daste khodast!

man kole dirozo kozet bodam, nemidonid khonam che vazeii dasht, hanozam monde

pppppaaaaaddddiiiddddeeee kojaiiiiiiiiii?? koooooooooojjjjjjjjaaaaaaaiiiiiiiiiiiii?? delam vasat tang shode padide , bia dige

bacillus.bs

New member
من هنوز به جون اتاقم نيافتادم فقط كتابامو جمع و جور كردم
دلم براشون تنگ ميشه
نه نميشه
كتاباي جديد دوست دارم بخونم

DNA.2013

New member
سلام بچه ها و خسته نباشید به همه
من بیشتر وقتا میومدم کامنتاتونو میخوندم و ازتون انرژی میگرفتم
امیدوارم همتون نتیجه بگیرید خدا جای حق نشسته و امیدوارم به حقتون برسید.
من ده کیلو چاق شدم و از الان دارم میرم باشگاه
دوستان تغذیه ای بیان کمکککککککک و بگن چی بخورم چی نخورم :smiliess (2):

mina6228

New member
سلام دوستان..ممنون میشم اگر کسی جواب سوالمو میدونه بده؟ میخواستم ببینم سهمیه بومی هم تا ثیر داره؟؟ اگر کسی از سهمیه استعداد درخشان سال پیش استفاده کرده باشه ، امسال هم میتونه؟
ممنون:dadad4:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا