سلام نگار جووووووووووووووووووووووووووووووون
تورو دیدم دلم گرفت
آخه چرا امسالم اینجوری شد منم خراب کردم با کلید خلیلی بیو 36 سل47 شدم این یعنی افتضااااااااااااااااااااااح
دلم به قبولی خوش نیست اعتماد بنفسمم بشدت زیر خط فقر شده
تازه 20 نفرم از ظرفیتمون کم کردن![]()
نگران نباش ویدا جون منم سال اولی بودمسلام به همه دوستان خوبم. انشا... همه تون موفق میشید مخصوصا اونایی که دفعه اولشون نیست که شرکت میکنن... من که دفعه اولم بود ولی به اندازه شما احساس خستگی میکنم... برعکس بقیه احساس میکنم سنگینی این بار حالا حالاها تو وجودم هست... ازمون رشته ما اونقدر مسخره و غیر استاندارد بود که هرچی بگم کم گفتم... ولی از حق نگذریم خوب برگزار شد. منظم و دقیق.البته مشهد اینطور بود.
منم احساس مبهمی دارم نمیدونم خوب دادم یا بد.. نمیدونم چیکارکردم.یعنی سوالا از رفرنس ها نبود. خیلی سوالای قشنگ تر و کاربردی تر و بهتری میشد دربیارن طبق رفرنس ها ولی....افسوس.... تا اعلام نتایج صبر میکنم... انشا... هرچی به صلاحه.
التماس دعا
وای دریا جون منم اینقد به هم ریختم هم خودم هم اتاقم بدبخت این شوهرامون چه میکشن:25r30wi:وای بچه ها خونمو اگه ببینید!
اینقدر کثیف و ظرف نشسته و لبااس نشسته و گرد و خاک و لباسس اتو نکشیده و...یعنی تا اخر هفته من بباید فقط بشورم و بسابم
بیچاره شوهرم یه هفته اس غذا براش درست نکردم
خوددمم که هیچی از گلوم پایین نمیرفت
فردا میرم کلاس ایروبیک
یکی دوماهه نه فیلم دیدم نه موسیقی گوش دادم نه سریال دیدم...از این به بعد فقط میخوام حال کنم
شما مامایی بود یا مشاوره ؟
برا اینجا یه نکتار دادن با یه کیک دوقلو.. اونم نخوردم آوردم داداشام حمله کردن نفهمیدم چی شد :25r30wi:
سلااااااااااااااااااام دوستان.چرا سراغ منو نمیگیرید؟
کنکور ما درس اصلیش خیلی مسخره بود.اصلا با سوالاش سطح علمی داوطلب سنجیده نمیشد.
زبانم آسون بود تقریبا.
انشالا هممون هرجا دوس داریم قبول بشیم
دانشگاه اصفهان كه سنگ تموم گذاشته بود
روي تموم صندلي ها اب معدني اب ميوه و بيسكويت شكلاتي گذاشته بودند
از شماها هم همين جور بود؟
حوزه ما هم 8 تا پسر و 23 تا دختر کاش سهمیه بندی می کردن اینطوری حق ما پسرا داره ازبین میره:sadsmiley:
خدایی خدایی خدایی
حوصلتون سر نرفته؟:sad:
نمیدونید یه دفعه برق از کلم پرید رنگم زرد شد فک کردم دیگه به آزمون نمیرسم اما خدا واقعا کمکمون کرد هیچ آسیبی به ماشینا نرسید و ما دوباره راه اقتادیم اما تا سر جلسه دست و پامیلرزید