گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها91>>>92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

saharraj

New member
راستی یه چیز دیگه آشل:

ایکاش فردا شبم بیای و یه پست "آخرین" دیگه مجدد بزاری.آخه امتحان ما جمعه س:smiliess (4):

sahelbanoo

New member
بچه ها
محل کنکور تهران اونیه که رو کارت نوشته؟
آخه تو کارتم نوشته دانشگاه ایران.... اما تو جدول اطلاعیه ی سنجش زده دانشگاه تهران

mw.ashel

New member
بسیار زیب و احساساتی بود آشل عزیز

ممنون.منم از خدا میخوام که برای شماو همه یدوستان که البته خودت بدرستیگفتی که الاناینجا همه 1خانواده شدن نه صرفایک دوست ,اونم از نوع مجاری
بهترینها رو رقم بزنه و از شنبه به بعد هم اگرچه گفتی روزای پراسترسی رو خواهی داشت اما دوست دارم که استرسهاس شیرین در انتظارت باشه و ضمنا اینجا رو هم فراموش نکنی.
به امید موفقیتت و بقیه ی بچه ها

راستی یه چیز دیگه آشل:

ایکاش فردا شبم بیای و یه پست "آخرین" دیگه مجدد بزاری.آخه امتحان ما جمعه س:smiliess (4):

ممنونم سحر جان........:rose:......شما لطف داری.....منم عصر جمعه امتحان دارم و فردا شبم با عرض معذرت به نت دسترسی ندارم و نمیتونم بیام و امشب بر طبق قولی که داده بودم به دوستان و برای اینکه شرمنده روی ماهشون نشم اومدم ولی در هر فرصتی که بتونم به اینجا سر میزنم:auizz3ffy9vla57584x

!SeCreT!

New member
خداوند بهترین های خود را به آنهایی میبخشد که حق انتخاب خود را به او میسپارند...:riz304:

دوستای گلم...
همه چی رو بسپارید دست خودش و خیالتون راحت باشه...
انشاله همه مون نتیجه زحماتمون رو به بهترین شکلش میبینیم...آمین

bacillus.bs

New member
اشل اشكم در اومد
67549_129fs3702728.gif

خيلي مسخرستاااااااا
اخه اين استرس چيه به جون من افتاده
كاش تموم ميشد

biosta

Well-known member
سلام برای من اولش اینطوری شد اما موقع پرینت توی تنظیمات کوچیکش کردم الان به اندازه یه گواهینامه شده که میخوام به مقنعه ام بزنم سرجلسه همش رو اعصابم نباشه شما هم همینکارو انجام بده

با اجازه
یعنی این کار ایراد نداره
اطلاعات دقیقی ندارم اما فکر نکنم این کار درست باشه .
کارت ها ورودی به جلسه را بعد از برگزاری کنکور جمع می کنند یا نه ؟

mw.ashel

New member
با اجازه
یعنی این کار ایراد نداره
اطلاعات دقیقی ندارم اما فکر نکنم این کار درست باشه .
کارت ها ورودی به جلسه را بعد از برگزاری کنکور جمع می کنند یا نه ؟

سلام آقای بیوستا................بله سال قبل در حین آزمون از ما کارت ورود به جلسمون رو جمع کردند.

biosta

Well-known member
اشل اشكم در اومد
67549_129fs3702728.gif

خيلي مسخرستاااااااا
اخه اين استرس چيه به جون من افتاده
كاش تموم ميشد

با خودت صحبت کن که چون این استرس زیاد باعث میشه کمتر از حد خودم باشه پس استرس و اضطراب رو کنترل می کنم که کمتر بشه
با چند تا نفس عمیق شروع کنید .
استرس داشته باشید اما نه زیاد شما دیگه نه بچه هستید و نه اولین کنکوری ست که میدهید پس نباید استرس تان زیاد باشد باید کمی استرس داشته باشید اما نه زیاد .
خودتون رو و اطلاعات علمی تان را بیشتر از هر زمانی باور کنید .

biosta

Well-known member
سلام آقای بیوستا................بله سال قبل در حین آزمون از ما کارت ورود به جلسمون رو جمع کردند.

حدس میزدم برای همین هم پرسیدم
بنابرین که اگر سایز کارت رو تغییر می دهید زیاد تغییر ندهید .
گاهی همون اول جلسه اجبار هست که کارت رو به سینه بزنید پس الزامی نیست که تا آخر جلسه به مقنعه تان باشد .
می توان اگر اجباری در بودن کارت به سینه تا آخر جلسه هست آن را به مانتو تان بزنید .

بانو

New member

ای خدا نمیتونم ی سال دیگه
خودت میدونی که مادر مریض بود و دیر شرو کردم و و از علوم جا موندم تا اومدم بیفتم رو دور خوندن برا بهداشت و هم سطح بقیه شم چون از این کتابا هیچی نمیدونستم ی واحد گذری پاس کرده بودم گفتن ی ماه اوده عقب ...من فقط ۱ هفته دیگه وقت میخواستم اما
من قبول نمیشم دارم از همین الان میگم

شاید دیگه سایتم نیام دیگه
موفق باشین همه بچه های تایپیک

biosta

Well-known member
مثل احمقا هر 10 دقیقه میام سرک میکشم به نت میرم.. انگار شدم ناظر کیفی..

خدا جووووووووووووووووون... من دیگه طاقت موندن برا سال بعد رو ندارممممممممممممممم..

دیگه الان که وقت درس خوندن نیست به نظرم خوب کاری می کنی میای بودن در این جا میتونه اضطراب و استرس رو کمتر کنه .
اما بازم به نظرم که درست هم هست مدت زیادی متوالیا" این دو روز باقی مانده پشت کامپیوتر و تلویزیون نشین رو مغز کمی تاثیر منفی داره .

biosta

Well-known member
مشاهده فایل‌پیوست 1066

:a2d3:من آماده ام برای هر سوالی

البته خوب بگم ها خوبه که اعتماد به نفس مثبت دارید اما کاذب نشه .
کسی که داوطلب حرفه ای کنکور هست می دونه که بعضی سوالات کنکور برای جواب داده نشدن طرح می شوند
مهم هست که به خودمان بقبولانیم که قرار نیست بیشتر بیشتر سوالات رو جواب دهیم قراره برویم و تلاش خودمان را در جلسه کنکور انجام دهیم
مثلا" اگر سوالات نسبت به سال و سال های قبل سخت تر باشه متوسط درصدها میاد پایین و در این موقع اون هایی که می گویند من حتما" باید این سوال را جواب دهم حسابی ضرر می کنند .

TUMS

Well-known member
هی بچه ها
فردا روز بسیار زیبایی هست اینو به خودتون تلقین کنید
خیلی دوس دارم روز قبل از کنکور سال پیش واسم تکرار بشه
فردا روز الکی خوشحال بودنه:25r30wi:
یادمه سال پیش باورتون نمیشه قبل از آزمون اینقدر چرت و پرت گفتم و همه را میخندوندم :smilies-azardl (113بعد از آزمون هم بسیار خوشایند بود کلی خندیدم نمیدونم چرا ولی انگار دست خودم نبود:25r30wi:
موفق باشین
:25r30wi:

biosta

Well-known member
یک مطلب مهم

داوطلبانی که عصر امتحان دارند صبح امتحان اصلا" عجله ای برای بیدار شدن نداشته باشند حتی خانواده را بسپارند که خانه را ساکت نگه دارند و پرده های اتاق کشیده ! که بتوانند تا هر وقت که می خواهند بخوابند .
داوطلبانی که صبح امتحان دارند هم اگر نتونستند خوب شب قبل از کنکور بخوابند اصلا" ناراحت و نگران نباشند
( خودم 2 ساعت شب کنکور خوابیدم و در انتخاب اولم هم قبول شدم کم و بیش مابقی هم کلاسی های ارشدم نیز چنین بودند .)
چرا که به جرات می خواهم بگویم که بیشتر از نصف داوطلبانی که صبح امتحان دادند و قبول شدند خواب مناسبی در شب کنکور نداشتند .
البته اگر از روز های قبل ساعت خوابتان را نتظیم کرده باشید احتمال چنین اتفاقی کم می شود .
هر وقت که احساس خستگی کردید به رخت خواب بروید .

آخرین ویرایش:

sara67

New member
تا یه ساعت پیش داشتم از غصه دق میکردم.. اگه یه روز دیگه هم وقت داشتم ..

اما الان دیگه دستامو به نشامه تسلیم میبرم بالا..

احساس میکنم دیگه از اون حال خراب چیزی نمونده.. همش آرامشه تو وجودم.. آرامش محض..

البته امیدوارم این آرامشه به قول داداشم مثه لحظات شیرین قبل از مرگ نباشه... شوخی کردم.. خخخخخخ

sara67

New member
وای بیوستا نمیدونی چه کمک بزرگی در حقمون کردی.. اینو جدی میگم.. منتظر بهترین اتفاقات تو زندگیت باش.. نقشت اینجا از یه فرشته نجات یا یه پرستار مهربون خیلی بیشتر بود.. هیچ وقت این محبتت رو فراموش نمیکنم.. در ضمن درس بزرگی به هممون دادی.. بازم ممنون :riz304:

darya63

New member
من که قید ۳ تا از درسامو زدم و به نرفتن سر جلسه فک میکنم

بانوی زیبای من .عزیزم چرا اینقدر خودتو باختی؟
نرفتن سر جلسه چیه؟این حرفا چیه؟
باورکن من همیشه تحسینت میکردم که به قول خودت با مشکلات فراون چقدر عالی کوشش کردی و تلاشت تحسین بر انگیز بود
توکل کن به خدا و نگران اون سه تا درس هم نباش
همه چی دست خداس
انشالله با قبولیت مادر مریضتو که خدا شفاش بده خوشحالش کنی
به امید قبولی تو بانوی شرقی.بوسسسسسسسسسس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا