گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها91>>>92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

scarlet

New member
diroz 10 saat, bacheha man chan bar khastam entekhab uni konam , error mide, male shomam intoriye?

آخرین ویرایش:

vida68

New member
به تعداد دانشگاه هایی که رشته ی شما در آن وجود دارد
وقتی که ترتیب ها را کامل برای خود مشخص کردید و در هنگام وارد کردن به سیستم کاملا"متوجه می شوید که چگونه روندی ورود دانشگاه ها دارد
چرا که بدیهی ست فقط دانشگاه هایی که رشته تان در آن هست را می توانید انتخاب کنید

ممنونم... واقعا دستتون درد نکنه... هیچ سوالمو بی جواب نذاشتید... پس من حتی میتونم تمام دانشگاه هایی رو که پرستاری میگیرند رو بزنم ... چه خوب که محدودیتی نیست.. مرسی... امروز تا الان 4 ساعت. خیلی ذهنم درگیر همین انتخاب جا بود... برام دعا کنید...

biosta

Well-known member
شاید سوال شما هم باشد .

سلام بیوستای عزیز ، یه سوال
من تبریزی هستم و برای انتخاب شهر تبریز و ارومیه برام اولیت بالاتری از اصفهان و مشهد داره
ولی چون اصفهان رده بالاتری از ارومیه داره ، نمیشه بعد از ارومیه بزنمش؟
یعنی من اینطور تصور میکنم که اگر خدایی نکرده رتبه ی من به ارومیه که قبولیش راحت تره نرسید دیگه اصفهانم قبول نمیشم
پس اگه بعد از اون باشه زدن یا نزدنش برام فرقی نداره نه ؟
از طرفی میگن همه ی شهرهارو بزنی شانس قبولیت بیشتره
حالا من موندم دانشگاه هارو بر اساس تیپ بندیشون بزنم یا بر اساس اولویت خودم ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام .سخت توضیح دادی یا این که من نوشته ات را سخت متوجه شدم !
طبق نوشته تان با آن که اصفهان و مشهد زودتر پر می شوند اما بسیاری از دانشجویان با رتبه های برتر ترجیح می دهند اگر شهر خودشان رشته را داشته باشد درهمان جا بمانند
بهرحال الزاما" نباید براساس برتری دانشگاه ترتیب ها را انتخاب کرد
بلکه عوامل مختلفی از جمله
رتبه بندی دانشگاه ها
عملکرد و سابقه گروه مورد نظرمان در آن دانشگاه
مسافت
آب و هوا
علایق شخصی مثلا" نظر داوطلب نسبت به شهری
کمی نظر خانواده
دست به دست هم می دهند تا که اولویتی که متناسب برایمان باشد بدست آید.
آنگونه که دوست داری و درست می دانی انتخاب کن و چندان به این که کدام دانشگاه زودتر پر می شود توجه نکن اما همان دانشگاه های برتر را هم بزن حتی شده به عنوان آخرین انتخاب هایت .
بهت قول می دهم از بین کسانی که ارومیه و تبریز قبول می شوند داوطلبانی باشند که رتبه های عالی آورده اند و دانشگاه های برتر را هم می توانستد قبول شوند ولی انتخاب اولشان ارومیه و تبریز بوده .

bacillus.bs

New member
پديده چشمك مامان عسل اشل هماتو اسكارلت بانو دريا و ..... كه يادم نيست
پس شماها كجاييد
اين جا را خالي نزاريد
نيايد اين جا من استرسم ميزنه بالا هاااااا

bacillus.bs

New member
سحرررررررررررررررررررر
127519_pa7t53t2o01ykpjj.gif

darya63

New member
پديده چشمك مامان عسل اشل هماتو اسكارلت بانو دريا و ..... كه يادم نيست
پس شماها كجاييد
اين جا را خالي نزاريد
نيايد اين جا من استرسم ميزنه بالا هاااااا

اخی ناز دار من :tsimuzpzwoap1t9y3o7
استرس نداشته باش گلم.من که هستم .درگیر انتخاب شهرم

padideh

New member
سامممممم عليك ....حال شوما احوال شوما؟
عاغا ديشب نتم قط شد امروز ظهر وصليده شد...خوب ديشب ١٠ ساعت خوندم چون درگير كارت و از اين مسايل بودم ....
باسيلوسسسسس اي جانم باسيل اي جانم .....گريه نكن كه اشكات بدجور خرابم ميكنه....اشكاي ريزه ريزه كه از چشات ميريزه....اخه دختر باسيلوس چرا ميكني گريه؟!
اخه ارشد گريه داره!!! قبولي تو وزارت بهداشت گريه داره؟! كنكور ب اين راحتي كجا ديدي اخه؟! وزارت ب اين منظمي و نانازي و قانونمندتر از اين وزارت اخه ديدي؟! پَ غصه چرا؟! ااااا!!! ايننننننن همه ظرفيت و قبولي داره اخه غصه چرا!؟ از هر ٣ نفر ٤ نفر قبولي داره اخه غصه داره؟! كنكورت اقتاده ي ماه جلوتر اخه گريه داره؟! استرس داري و داري هلاك ميشي اخه گريه داره؟! چرا با خودت اين كارو ميكني نكن اينكارو عاغا نكن!!! اسوده باشيد كه همگي قبوليم.....وزارت بهداشت هر روز بهتر از ديروز دينگ دينگ....

yashar.1985

New member
دوستانی که امسال نهایت تلاش خودشان را انجام دادند تا در آزمون موفق شوند و اکنون احساس خستگی و نا امیدی میکنند به یاد داشته باشید که یک جمله معروف بین افراد موفق وجود دارد آن هم اینست که اگر از راه رفتن آن هم نزدیک خط پایان خسته شدید شروع به دویدن کنید.
این تصاویر را هم اینجا قرار دادم تا مثال بارزی برای تمام افرادی که در این تایپک حضور دارند باشد.
آرامش خود را حفظ کنید و سعی کنید تا از بقیه رقیبان عقب نمانید.
موفق باشید.

14.gif

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: biosta

bandar

New member
درود بر همگی . خداقوووووت . ببخشید من دانشگاه آزاد ثبت نام نکردم . آیا میتونم الان دانشگاه ازاد هم انتخاب کنم ؟؟؟؟؟؟ مرسی .

saharraj

New member
سامممممم عليك ....حال شوما احوال شوما؟
عاغا ديشب نتم قط شد امروز ظهر وصليده شد...خوب ديشب ١٠ ساعت خوندم چون درگير كارت و از اين مسايل بودم ....
باسيلوسسسسس اي جانم باسيل اي جانم .....گريه نكن كه اشكات بدجور خرابم ميكنه....اشكاي ريزه ريزه كه از چشات ميريزه....اخه دختر باسيلوس چرا ميكني گريه؟!
اخه ارشد گريه داره!!! قبولي تو وزارت بهداشت گريه داره؟! كنكور ب اين راحتي كجا ديدي اخه؟! وزارت ب اين منظمي و نانازي و قانونمندتر از اين وزارت اخه ديدي؟! پَ غصه چرا؟! ااااا!!! ايننننننن همه ظرفيت و قبولي داره اخه غصه چرا!؟ از هر ٣ نفر ٤ نفر قبولي داره اخه غصه داره؟! كنكورت اقتاده ي ماه جلوتر اخه گريه داره؟! استرس داري و داري هلاك ميشي اخه گريه داره؟! چرا با خودت اين كارو ميكني نكن اينكارو عاغا نكن!!! اسوده باشيد كه همگي قبوليم.....وزارت بهداشت هر روز بهتر از ديروز دينگ دينگ....

احسنت بدین طبع زیبا,مرحبابردوستم:rolleyessmileyanim:

f-mk

New member
روزی از خدا پرسیدم:اگر همه چیز در سرنوشت ما نوشته شده پس آرزو کردن چه فایده ای دارد؟
خدا گفت:شاید نوشته باشم هرچه آرزو کرد...

f-mk

New member
بچه ها بیایید برای هم آرزو کنیم که انشالا خدا بخواد و هممون هرجا دوس داریم قبول بشیم

Tarsa

New member
بچه ها من مریضم؟چرا 2دقیقه استرس دارم به صورت متصل بعد یه ربع منقطعه!!!
اصلا انگار 21ساله خودمو نشناختم:smilies:
میگم من صبح تا شب دارم به عصر آزمون فکر میکنم حالا آخر یه بلایی سرم میاد کوفتم میشه:smiliess (15):ولی به ذوقش می ارزه:sarma:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا