گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها91>>>92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

biosta

Well-known member
همه چیز در حاشیه هست الان فقط و فقط ساعت مطالعه تان مهم هست و آرامش .

.....
......
سلام به همه دوستانم

22 روز تا ارشد 92

.
.
.
.
.
411422_948.jpg

.
.

دوستانی که کنکورشان صبح هست کم کم به فکر تنظیم ساعت خوابتان باشید
(از روی سال قبل مشخص هست چه رشته هایی صبح کنکور دارند )
یکی از عواملی که باعث می شود اشتباهات زیاد شود و نیزدر جلسه کند شوید عادت نداشتن به بیداری و مطالعه در صبح هست
یکی دیگر از این عوامل اشتباهات زیاد و نیز کندی در جلسه امتحان عدم تسلط به مطلب درسی هست و می دانیم که تسلط چیزی نیست جز تکرار روی مطالب آموخته شده که با تکرار باعث می شویم فراخوانی مطلب در جلسه امتحان با درستی بیشتر و سریع تر صورت گیرد .

smilies-azardl%20%28113%29.gif
فقط یک بار برای همیشه
smilies-azardl%20%28113%29.gif

آخرین ویرایش:

آيشن

New member
اي بابا تا الان فقط تونستم 8ساعت بخونم اگه بتونم بازم ميخونم
نميدونم امروز عصر چرا هواي آشپزي كردن زده بود به سرم:dadad4: خودشم من كه زياد با آشپزي كردن حال نميكنم ولي خوب وقتي ي چيزي به كله مباركم ميزنه بايد حتما انجامش بدم الان كلي خسته شدم:sad: يكي نيست بگه اين چه كاري بود كردي:New (6):

bacillus.bs

New member
٩ ساعت
من هنوز مخم در پراكنش به سر ميبره
نمي دونم چرا همش ميپره
سر جلسه چي كار كنم من
35089_hysteric.gif

negar91

New member
مگه هنوز طرح نكردنددددد
ميزارند دم اخر سوال ميطرحند
بعد نصفه سوالا يا بي جواب يا حذف يا چند جوابي
69749_girl_sigh.gif

خوش به حالت نگار كه استادت طراحههههه
به استادت بگو به استاد باكتري بگه منصفانه سوال طرح كنند خدا وكيلي
از اين باكتري هاي نيست در جهان سوال ندند
7169_lookaround.gif

آخه باسی جون طراح سوال بودن یا نبودن این استاده چه فرقی به حال من داره وقتی 1 کلمه هم راهنمایی نمیکنه چه فایده آخه :smiliess (2):
دقیقا موافقم میذارن دقیقه 90 سوال طرح میکنن بعدشم پر از غلط و اشتباه و با کلیدای داغون

negar91

New member
negar jon bizahmat baostadet bego, be ostadaii ke tarahe soalaye parastarian bege , lotfan soale tekrari tarh nakonan , va monsef bashan , parsal 2 joft soal tekrari bod ,( in che vaezesheeeeeee) < ----inam beheshon bege

دقیقا پارسال واسه ما سوال تکراری اومده بود و جالب اینه که خود من یکیشو درست زدیم یکیشو غلط :smilies-azardl (12) یعنی آی کیو من در این حد زیاده ها

negar91

New member
بچه های میخوام یه توصیه خواهرانه بهتون کنم این 23 روز باقیمانده رو کمتر بیاید اینجا
هفته پیش من نتم قطع بود و سایت نمیومدم ساعت مطالعه ام از پدیده بیشتر شده بود خود پدیده هم درجریانه اما از وقتی که وصل شد باز هم اینجام صرف نظر از زمانی که ازم میگیره ناخودآگاه یه استرسی بهم میده که دیگه نمیتونم با تمرکز بخونم به نظرم فقط 20 روز به خودتون عذاب بدین میدونم که همه از دم معتادیم :ahi5slcgm04mi8jqqklو ترک عادت هم موجب مرضه ولی بخدا به صلاح هممونه چون الان زمان خیلی حساسیه فقط و فقط 1 کلمه از زبان یکی از دوستان حتی اگه هم ناخواسته باشه باعث میشه کل روحیمون بهم بریزه و نذاره دیگه این 20روز که سرنوشت سازترین زمانه رو درس بخونیم گواه حرفم هم اینه که چند روز پیش یکی از دوستان توی یه تاپیک دیگه یه چیزی رو اونم بدون قصد و غرض گفت منو و پدیده تا دیروز رفته بودیم تو فاز افسردگی و ساعات مطالعه هردومون داغون شد :13:
ببخشید حرفام طولانی شد چون هموتونو دوست دارم و موفقیت تک تکتون واسم مهمه این حرفارو زدم
مواظب خودتون باشین یه چندتا توصیه تغذیه ای بگم :
از کافئین واسه شب زنده داری استفاده نکنید چون درسته بیخواب میشین اما تمرکز رو به شدت پائین میاره بهتره دیگه ساعت خوابتونو دستکاری نکنین
میوه هر روز عصر یادتون نره مخصوصا سیب
اکیدا اکیدا توی این مدت فلفل ادویه سیر و غذاهایی که حاوی اینا هستن رو نخورین تمرکز رو کاهش میدن
آمینو اسیدهای شاخه دار باعث خواب الودگی میشن حواستون به اندازه مصرف باشه که توی گوشت ماهیچه به وفور یافت میشه
پارسال به بچه ها میگفم آجیل بخورید ولی خوب امسال نمیشه این توصیه رو کرد اگه خوب درس بخونید و ارشد قبول شدید به عنوان جایزه نفری 1 عدد پسته و 1 عدد بادام خودم براتون میخرم :25r30wi:
از صمیم قلبم واسه همه ارزوی موفقیت میکنم دوستتون دارم تا 11 خرداد خداحافظ همگی

آخرین ویرایش:

sara67

New member
سلام دوسیاااااا

امروزم 11:30. آقا بیشتر نمیشه. البته میدونم چراها. ایشالا از فردا بهتر میشه.

بیاین واسه همدیگه بیشتر از این دعا کنیم.. :tsimuzpzwoap1t9y3o7

bakhshi

New member
بچه های میخوام یه توصیه خواهرانه بهتون کنم این 23 روز باقیمانده رو کمتر بیاید اینجا
هفته پیش من نتم قطع بود و سایت نمیومدم ساعت مطالعه ام از پدیده بیشتر شده بود خود پدیده هم درجریانه اما از وقتی که وصل شد باز هم اینجام صرف نظر از زمانی که ازم میگیره ناخودآگاه یه استرسی بهم میده که دیگه نمیتونم با تمرکز بخونم به نظرم فقط 20 روز به خودتون عذاب بدین میدونم که همه از دم معتادیم :ahi5slcgm04mi8jqqklو ترک عادت هم موجب مرضه ولی بخدا به صلاح هممونه چون الان زمان خیلی حساسیه فقط و فقط 1 کلمه از زبان یکی از دوستان حتی اگه هم ناخواسته باشه باعث میشه کل روحیمون بهم بریزه و نذاره دیگه این 20روز که سرنوشت سازترین زمانه رو درس بخونیم گواه حرفم هم اینه که چند روز پیش یکی از دوستان توی یه تاپیک دیگه یه چیزی رو اونم بدون قصد و غرض گفت منو و پدیده تا دیروز رفته بودیم تو فاز افسردگی و ساعات مطالعه هردومون داغون شد :13:
ببخشید حرفام طولانی شد چون هموتونو دوست دارم و موفقیت تک تکتون واسم مهمه این حرفارو زدم
مواظب خودتون باشین یه چندتا توصیه تغذیه ای بگم :
از کافئین واسه شب زنده داری استفاده نکنید چون درسته بیخواب میشین اما تمرکز رو به شدت پائین میاره بهتره دیگه ساعت خوابتونو دستکاری نکنین
میوه هر روز عصر یادتون نره مخصوصا سیب
اکیدا اکیدا توی این مدت فلفل ادویه سیر و غذاهایی که حاوی اینا هستن رو نخورین تمرکز رو کاهش میدن
آمینو اسیدهای شاخه دار باعث خواب الودگی میشن حواستون به اندازه مصرف باشه که توی گوشت ماهیچه به وفور یافت میشه
پارسال به بچه ها میگفم آجیل بخورید ولی خوب امسال نمیشه این توصیه رو کرد اگه خوب درس بخونید و ارشد قبول شدید به عنوان جایزه نفری 1 عدد پسته و 1 عدد بادام خودم براتون میخرم :25r30wi:
از صمیم قلبم واسه همه ارزوی موفقیت میکنم دوستتون دارم تا 11 خرداد خداحافظ همگی
[/QUOTE

100 dar 100
ghabuli negar jun
motmaen bash to ghabul nashi ki mikhad ghabul she
barat arezuye movafaghiyat mikonam
az azmun mitay ba daste por motmaen bash

mw.ashel

New member
سلام دوستای خوبم........خسته نباشید.

منم تا چند روز دیگه شارژ نتم تموم میشه و نمیتونم بیام واز طرفی اونقدری استرس دارم و با اومدن به اینجا و دیدن روحیه قوی شما عزیزان انرژیم چند برابر میشه و اگه بخاطر گذاشتن روز شمار نبود دیگه نمیومدم و اگر کسی قبول کنه که به جای من روزشمار رو ادامه بده خیلی ممنون میشم ولی از گوشیم حتما سر میزنم.

برای تک تک شما عزیزان آرزوی موفقیت میکنم :riz304:

آخرین ویرایش:

padideh

New member
همه رفتن كسي با ما نموندش....واي واي واي برقا رو خاموش كنيد ميخوام دلتانو ببرم تو روز كنكور...اون روز ك اشك ميريزيم ك چرا زيادتر نخونديم....آي آي ...جيگر آدم ميسوزه ....اخ اخ اخ ....
خانم و عاغايون راست ميگن ديگه ما كلي وقتمون ميهدره!! بچه ها بيايد تا روز كنكور نيايم ديگه ب خدا منم معتاد شدم ب اينجا!!!!! كلي وقتمون گرفته ميشه. اين لحظات لحظات نيست ك بخواييم از دستش بديم . نظرتون چيه؟ هر كسي نظرشو بگه بعد ببينيم در اينجارو ببنديم تا كنكور يا نه؟ من نظرم اينه كه نيايم ديگه.بقيه دوستان هم نظر بدن لطفا...

padideh

New member
عاغا يكي ب جا منم بياد جو اينجارو مفرح كنه، و هواي ملوك السلطنه و دوستاي ك ميخوان بمونن رو داشته باشه، كسي هست سوييچ تانكمو بهش بديم يا نه؟
باسيلوس صبح ك پا ميشي ساعت ٦ بي زحمت بيا سوييچ و ازم بگير فعلا ب كار ما نمياد تانكم

mw.ashel

New member
من میخوام برم ولی دلم اجازه نمیده و حرفهای امید بخش همه دوستان خیلی برام مهمه ولی من چون وقت ندارم و از طرفی روز شمارم میذارم ، اگر کسی از دوستان قبول زحمت کنند خیلی خوشحال میشم و کم کم از امشب تا برای همیشه در افق ناپدید میشم
874119_fol.gif
ولی هیچ کدومتون رو فراموش نمیکنم و به یادتون خواهم بود.

padideh

New member
منم ب خدا دلم نمياد از اين جا برم اما اعتراف ميكنم اينجا معتاد كنندس!!!

mw.ashel

New member
منم ب خدا دلم نمياد از اين جا برم اما اعتراف ميكنم اينجا معتاد كنندس!!!

images

پدیده جان با این که حرفای شما قانع کنندس ولی اگر تیم ما در آخرین لحظات از هم بپاشه چه بسا نا امیدی یکی بر روی بقیه هم تاثیر میذاره ولی اگه با هم باشیم هیچ نیروی منفی نمیتونه ما رو از هدفمون جدا کنه و این اعتیادم حسنش به اینه که هممون در کنار همیم.

ولی از طرفی بین ماندن و رفتن باید یکی رو انتخاب کنیم:sad: و شما تانک و منم ساعتمو واگذار کنیم و بریم.و چه بسا که دلم نمیاد برم.
675819_148fs542321.gif
142719_iolaax0fo7j3d6d9.gif

آخرین ویرایش:

padideh

New member
بچه ها لطفا صبح همگي نظر بدين كه چيكار كنيم ، هرچي جمع گفت همون ميشه....راي با اكثريت هست خواهشا همتون بگيد....بانو،اسكارلت،چشمك،باسيل،ايشن،دريا،لبخند،هماتو،ويدا،سارا،مهرشاد،پرنيا،پريا،خواهر تارا،و همه اونايي ك هستيد و هر روز ميايد اينجا.....

sara67

New member
بابا تو رو خدا چرا جو گیر میشین؟ بخدا 2 روز نشده خودتون اولین کسی هستین که دلتون واسه اینجا تنگ میشه...

من خودم وااااااقعا معتادم ولی سعی کردم و شده که روزی 2 بار بیام یه بار آخر شب که میخوام بخوابم یه بارم اول صبح...

میتونین برین نتتون رو از اون دستگاهه که الان اسمش یادم نمیاد قطع کنین و لپ تاپتون رو حتی المقدور از جلو چشم دورش کنین. راه زیاده.

من خودم به عشق اینجا و گزارشاش سعی میکنم نیم ساعت هم که شده اضافه تر بخونم بیام.

نهههههههههههههههههههههههههههههههههه
675819_148fs542321.gif

آيشن

New member
منم با باسيلوس موافقم قرار بذاريم هفته اي ي روز بيام اينجا و گزارش بديم هرچند كه شديدا به اينجا معتاد شديم و ترك عادت موجبه مرضه ولي خداييش نت اومدن كلي وقت آدمو ميگيره

cheshmak

New member
سلامممم...عاغا من نمردم و ساعت 8رو به چشمم دیدمم...آخه همش 10-11بیدار شدم......ولی الان نسبتا سحر خیز شدم......بچه ها برم برم دیگه چیه؟کجا برید؟رفیق نیمه راه نشید دیگهههههههههههههههههدیروز 9ساعت خوندم!!!!!!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا