bahramian0935
New member
سلام .امیدوارم همگی حالتون خوب باشه.من که یک ماه است همش روزی 9ساعت ونیازی به افزایش ساعت مطالعم ندارم چون اماده اماده هستم ودلم میخواست همین فرداازمون بود
سلام به همه دوستان
پدیده رو خیالتون راحت باشه من از لحظه به لحظه اش خبر دارم و جرات نداره 1 ثانیه هم تنبلی کنه شبا هم که کلا 2تایی شب زنده داری میکنیم (البته به جاش بعضیا تا لنگ ظهر خوابن )
آقا منم خیلی خوب داشتم میخونم تا اینکه امروز یکی از استادام بابت یه کاری بهم زنگ زد و ما بین ححرفاش گفت که 5 شنبه واسه طرح سوالای ارشد میره تهران (13): همینو که گفتا یه دفعه یه موج ترس و اضطراب به سمت من هجوم آورد :
راستی بچه های تغذیه : این استاد ما گفت 10 تا از سوالای تغذیه رو اینشون طرح میکنه که هر 10تاشو فقط از کرواس میده گفتم به شما هم بگم که خیلی واسه مادرن و هیومن خودمونو اذیت نکنیم بهش میگم استاد سوال سخت ندیا میگه بچه خجالت بکش مثلا ازمونه ارشد امتحان میان ترم که نیست باید سوال مفهومی باشه :image
سلام سلام خاله بزغالــــــــه
علیک سلام خاله بزغالــــــــه
بچه داری خاله بزغالــــــــه
نه که ندارم خاله بزغالــــــــه
.خانمي كه ديشب گزارش ندادي و مياي لايك ميذاري و اول اسمت آشل هست !!! چنانت كوبم گرز گران كه ....اي جانم رستم و سهراب واي ك چقدر رو مخم بودن اين شاهنامه !!! از دبستان تا دانشگاه همراهان ما بودن!! هيچكس تنها نيست....اي جونم ...عاغا ما بريم بدرسيم ...عزت زياددددد
سلاااام بر بروبچ كنكوري ....
اول از همه روز ماما رو ب همه ماماهاي گل تبريك ميگم .مخصوصا دوستان هميشه در صحنه سايت آشل و چشمك.
عاغاااااااااا اين چ وضشه!! اشل و باسيل گويا شما فكر كرديد مباحث انجمن هاي علوم پزشكي دات كام جزو منابع امتحانيتونه!!! واي كه چقدر دلم ميخواد الان با تانك ٤ بار لهتون كنم بعدش اعدام بشيد!..
سلام .امیدوارم همگی حالتون خوب باشه.من که یک ماه است همش روزی 9ساعت ونیازی به افزایش ساعت مطالعم ندارم چون اماده اماده هستم ودلم میخواست همین فرداازمون بود
سلام سلام خاله بزغالــــــــه
علیک سلام خاله بزغالــــــــه
بچه داری خاله بزغالــــــــه
نه که ندارم خاله بزغالــــــــه
پس اینا چی ان خاله بزغالــــــــه.......واي بچه ها اين شعرو يادتونه؟! من وقتي كلاس اول بودم با دوستام زنگهاي تفريح اينو ميخونديم!!! ي همچين موجود بي غمي من بودم!! زنگاي تفريح اي جانم پديده اي جان....ايشالا زنگاي تفريح ارشدم اينو با نگار و بروبچ ارشدي تغذيه كه همكلاسي هستيم توي دانشگاه ميخونيم!خخخخخخخ
خو بسه ديگه زنگ تفريح! عاغا من ديروز حالم بد بود ي موجود دپسرده و نااميد و خسته بودم!! اما الان همچون انرژي هسته اي هسستم و ميگم قبولي ارشد ...حالا باهم يكصدا حق مسلم ماست ....تكبيررررر....مرگ بر امريكا.،،،من مطمينم هممون قبوليم...خانمي كه ديشب گزارش ندادي و مياي لايك ميذاري و اول اسمت آشل هست !!! چنانت كوبم گرز گران كه ....اي جانم رستم و سهراب واي ك چقدر رو مخم بودن اين شاهنامه !!! از دبستان تا دانشگاه همراهان ما بودن!! هيچكس تنها نيست....اي جونم ...عاغا ما بريم بدرسيم ...عزت زياددددد
خوش به حالتون انشالله كه رتبه1ارشد92ميشيد:rose:ولي من برخلاف شما دوست داشتم ي ماه يا دو ماه ديگه كنكور داشتم با اينهمه نميدونم چرا با ديدن روز شمار استرسم نميگيرم اينم ي مشكله ديگه:smiliess (11):.ما 4تا درس داريم با اينكه ميشه گفت3 تاشون تقريبا خوندم ولي ميكروبم تقريبا 50 درصدش مونده تو اين 23 روز باقي مونده هم ديگه نميتونم برسم بخونم و فك كنم بهتره مطالبي كه خوندم رو جمع بندي و مرور كنم.سلام .امیدوارم همگی حالتون خوب باشه.من که یک ماه است همش روزی 9ساعت ونیازی به افزایش ساعت مطالعم ندارم چون اماده اماده هستم ودلم میخواست همین فرداازمون بود
سلام برهمگی من بعدکلی غیبت اومدم.وضعیتم خوبه.بچه هااین پدیده که همش قصدجنگ وخون ریزی داره وبه احتمال زیادالقاعده بایدباشه .........................................................................................................
سلام.من قصدم استرس دادن نبودبخدا.من واسه رتبه یک نمیخونم من میخونم که قبول شم .وتازه ساعت مطالعاتی شماکه بالاتراست.وانشالله همتون یک بشید نه توارشدبلکه توزندگی/پدیده شماکه رتبه یک هستی دیگه دم ازاسترس نزن /
سلام برهمگی من بعدکلی غیبت اومدم.وضعیتم خوبه.بچه هااین پدیده که همش قصدجنگ وخون ریزی داره وبه احتمال زیادالقاعده بایدباشه .........................................................................................................