گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها91>>>92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

bahramian0935

New member
سلام .امیدوارم همگی حالتون خوب باشه.من که یک ماه است همش روزی 9ساعت ونیازی به افزایش ساعت مطالعم ندارم چون اماده اماده هستم ودلم میخواست همین فرداازمون بود

bacillus.bs

New member
سلام به همه دوستان
پدیده رو خیالتون راحت باشه من از لحظه به لحظه اش خبر دارم و جرات نداره 1 ثانیه هم تنبلی کنه شبا هم که کلا 2تایی شب زنده داری میکنیم (البته به جاش بعضیا تا لنگ ظهر خوابن )
آقا منم خیلی خوب داشتم میخونم تا اینکه امروز یکی از استادام بابت یه کاری بهم زنگ زد و ما بین ححرفاش گفت که 5 شنبه واسه طرح سوالای ارشد میره تهران (13): همینو که گفتا یه دفعه یه موج ترس و اضطراب به سمت من هجوم آورد :
راستی بچه های تغذیه : این استاد ما گفت 10 تا از سوالای تغذیه رو اینشون طرح میکنه که هر 10تاشو فقط از کرواس میده گفتم به شما هم بگم که خیلی واسه مادرن و هیومن خودمونو اذیت نکنیم بهش میگم استاد سوال سخت ندیا میگه بچه خجالت بکش مثلا ازمونه ارشد امتحان میان ترم که نیست باید سوال مفهومی باشه :image

مگه هنوز طرح نكردنددددد
ميزارند دم اخر سوال ميطرحند
بعد نصفه سوالا يا بي جواب يا حذف يا چند جوابي
69749_girl_sigh.gif

خوش به حالت نگار كه استادت طراحههههه
به استادت بگو به استاد باكتري بگه منصفانه سوال طرح كنند خدا وكيلي
از اين باكتري هاي نيست در جهان سوال ندند
7169_lookaround.gif

mw.ashel

New member
behtarin-rahe-tashakor.jpg

دلم به هرجا رود باشد به یاد دوست
هرکار کنم نشود معنای تشکر ز دوست

از تموم دوستانی که روز ماما رو به ما تبریک گفتند متشکرم

mw.ashel

New member
سلام سلام خاله بزغالــــــــه
علیک سلام خاله بزغالــــــــه
بچه داری خاله بزغالــــــــه
نه که ندارم خاله بزغالــــــــه

.خانمي كه ديشب گزارش ندادي و مياي لايك ميذاري و اول اسمت آشل هست !!! چنانت كوبم گرز گران كه ....
اي جانم رستم و سهراب واي ك چقدر رو مخم بودن اين شاهنامه !!! از دبستان تا دانشگاه همراهان ما بودن!! هيچكس تنها نيست....اي جونم ...عاغا ما بريم بدرسيم ...عزت زياددددد

45313_vis.gif

سلاااام بر بروبچ كنكوري ....
اول از همه روز ماما رو ب همه ماماهاي گل تبريك ميگم .مخصوصا دوستان هميشه در صحنه سايت آشل و چشمك.
عاغاااااااااا اين چ وضشه!! اشل و باسيل گويا شما فكر كرديد مباحث انجمن هاي علوم پزشكي دات كام جزو منابع امتحانيتونه!!! واي كه چقدر دلم ميخواد الان با تانك ٤ بار لهتون كنم بعدش اعدام بشيد!..

سلام پدیده جان.خسته نباشی....ممنونم از پیامهای زیبات و واقعا این روزا اونقدری وقتمو بیهوده هدر میدم و استرس دارم که وقتی پیام های شما و بقیه دوستان رو میخونم کلی انرژی میگیرم و میرم سر درس خوندنم و از همه شما ممنونم که هستید
.
51521_544120_l_daisy.gif

mw.ashel

New member
سلام به همه دوستانم

23 روز تا ارشد 92

.
.
.
.
.
411422_948.jpg

.
.

منم دیروز
4:30 ساعت خوندم ولی امروز باید به امید خدا ،حتما 9 ساعت رو برسونم و بخونم.

smilies-azardl%20%28113%29.gif
فقط یک بار برای همیشه
smilies-azardl%20%28113%29.gif

scarlet

New member
negar jon bizahmat baostadet bego, be ostadaii ke tarahe soalaye parastarian bege , lotfan soale tekrari tarh nakonan , va monsef bashan , parsal 2 joft soal tekrari bod ,( in che vaezesheeeeeee) < ----inam beheshon bege

par ya

New member
سلام .امیدوارم همگی حالتون خوب باشه.من که یک ماه است همش روزی 9ساعت ونیازی به افزایش ساعت مطالعم ندارم چون اماده اماده هستم ودلم میخواست همین فرداازمون بود

ترس افتاد به جونم:shocked:
توروخدا من چیکار کنم فقط 30% از مطالبو خوندم وقتمم خیلی کمه امسالم اگر قبول نشم به خاطر یک سری از مشکلات باید کل آرزوهامو بیخیال شم
از استرس مریض شدم هرچی میرم دکتر هم فایده نداره خوب نمیشم
:1dco2x0p1lilzhfpg1t

par ya

New member
سلام سلام خاله بزغالــــــــه
علیک سلام خاله بزغالــــــــه
بچه داری خاله بزغالــــــــه
نه که ندارم خاله بزغالــــــــه
پس اینا چی ان خاله بزغالــــــــه.......واي بچه ها اين شعرو يادتونه؟! من وقتي كلاس اول بودم با دوستام زنگهاي تفريح اينو ميخونديم!!! ي همچين موجود بي غمي من بودم!! زنگاي تفريح اي جانم پديده اي جان....ايشالا زنگاي تفريح ارشدم اينو با نگار و بروبچ ارشدي تغذيه كه همكلاسي هستيم توي دانشگاه ميخونيم!خخخخخخخ
خو بسه ديگه زنگ تفريح! عاغا من ديروز حالم بد بود ي موجود دپسرده و نااميد و خسته بودم!! اما الان همچون انرژي هسته اي هسستم و ميگم قبولي ارشد ...حالا باهم يكصدا حق مسلم ماست ....تكبيررررر....مرگ بر امريكا.،،،من مطمينم هممون قبوليم...خانمي كه ديشب گزارش ندادي و مياي لايك ميذاري و اول اسمت آشل هست !!! چنانت كوبم گرز گران كه ....اي جانم رستم و سهراب واي ك چقدر رو مخم بودن اين شاهنامه !!! از دبستان تا دانشگاه همراهان ما بودن!! هيچكس تنها نيست....اي جونم ...عاغا ما بريم بدرسيم ...عزت زياددددد

کاش منم انرژی تورو داشتم پدیده کارم شده غصه خوردن:smilies-azardl (181:65d6a5d6s:

بانو

New member

چه وضعشه بچه ها استرس میگیرن :p7977cujr38iyymsu8:

آخرین ویرایش:

padideh

New member

!!!!!! اولا جا داره كه همين الان ب شما دوست عزيز تبريك بگم برا كسب رتبه ١ ارشد ٩٢ .يادتون باشه اولين نفري بودم ك تبريك گفتم.
دوما:من شخصا اصلا اماده گي ام كامل نيس برا ازمون و مطمينم تا تستاي كنكوراي قبل رو كامل نزنم ،اين امادگيم كامل نميشه.
من برعكس شما ارزو داشتم كه روزهام ٣ برابر ميشد تا اماده تر ميشدم ...كاش ميشد ي ماه ديرتر از اين موعد كنكور داشتم.....
دوست عزيز، شايد الان اين حرف من خنده دار باشه برا شما اما من واقعا با خوندن پست شما استرس گرفتم.......... سعي كنيم اين روزا مراعات حال همه رو هم بكنيم.
اميدوارم بهترين رتبه از آن شما باشه .....موفق باشيد.

آيشن

New member
خوش به حالتون انشالله كه رتبه1ارشد92ميشيد:rose:ولي من برخلاف شما دوست داشتم ي ماه يا دو ماه ديگه كنكور داشتم با اينهمه نميدونم چرا با ديدن روز شمار استرسم نميگيرم اينم ي مشكله ديگه:smiliess (11):.ما 4تا درس داريم با اينكه ميشه گفت3 تاشون تقريبا خوندم ولي ميكروبم تقريبا 50 درصدش مونده تو اين 23 روز باقي مونده هم ديگه نميتونم برسم بخونم و فك كنم بهتره مطالبي كه خوندم رو جمع بندي و مرور كنم.
ايشالله كه هممون قبوليم

آخرین ویرایش:

آيشن

New member
بچه كسي از اين گوله انرژي خبر نداره منظورم مامان عسله چن روزه نيست:(50):

bahramian0935

New member
سلام.من قصدم استرس دادن نبودبخدا.من واسه رتبه یک نمیخونم من میخونم که قبول شم .وتازه ساعت مطالعاتی شماکه بالاتراست.وانشالله همتون یک بشید نه توارشدبلکه توزندگی/پدیده شماکه رتبه یک هستی دیگه دم ازاسترس نزن /

lale120

New member
سلام برهمگی من بعدکلی غیبت اومدم.وضعیتم خوبه.بچه هااین پدیده که همش قصدجنگ وخون ریزی داره وبه احتمال زیادالقاعده بایدباشه .........................................................................................................

bacillus.bs

New member
سلام برهمگی من بعدکلی غیبت اومدم.وضعیتم خوبه.بچه هااین پدیده که همش قصدجنگ وخون ریزی داره وبه احتمال زیادالقاعده بایدباشه .........................................................................................................

نخيرم
القاعده عربيه
پديده ايراني الاصله
منتها يكم شيطونه و پر انرژي دوست داره بتركونه
23959_129fs3707625.gif

padideh

New member
سلام.من قصدم استرس دادن نبودبخدا.من واسه رتبه یک نمیخونم من میخونم که قبول شم .وتازه ساعت مطالعاتی شماکه بالاتراست.وانشالله همتون یک بشید نه توارشدبلکه توزندگی/پدیده شماکه رتبه یک هستی دیگه دم ازاسترس نزن /

الو صدا مياد ...١ ،٢، ٣ اين پديده هست كه داره با شما صحبت ميكنه رتبه ١ كنكور ارشد تغذيه!!!!!!!! باباااااا شما چ دل خوشي داري ! رتبه ١ من بشم؟!؟!؟!؟!؟!!!!!!!! واي من فقط قبول شم حتي نفر اخر هم بشم خداوكيلي راضي هستم و كل بچه ها تاپيك و مهمون ميكنم! باور كن رشته من ي ظرفيت خيلييييي محدود داره برا پذيرشش و قبوليش خيليييي سخته و اكثر اكثررررر شركت كننده هاش بسيييييار پرتلاشن !!! نمونه هاشون رو تو تاپيك ملاحظه فرمودين خودتون! من اين روزا خيلييييييييي استرسم زياده طوري كه در مرز انفاركتوس ميوكارد هستم!!!!! خلاصه اگه ناراحتت كردم قصدي نداشتم همشو بذار رو حساب استرس ...موفق باشي دوس جون

padideh

New member

!!!! قربون شما ! أنا عرب؟ اهل و سهلا!! الله اكبر....قل هو الله احد الله صمد.....ديگه تصميم دارم نمازمم اينجا ب جماعت بخونم...همراه با دوستان هميشه در صحنه سايت اشل و باسيل و چشمك .....لحظات ملكوتي اذان هست اشل وباسيل و چشمك قدقامت الصلاه....

k-b

New member
سلام دوستای پرانرژِی ، خوبین؟؟؟ دماغتون چاقه؟!!!
راستشو بخواین من دیگه چند روزه وقتی میخوام درس بخونم تایم نمیگیرم همینکه به برنامه مرورم برسم واسم کافیه.
از الانم دیگه استرس مسترس تعطیل!!! وقتی ایمان داشته باشیم که خدا واقعا واسه بنده هاش بهترینا رو میخواد دیگه نگرانی معنایی نداره. مطمئن باشین که حتی اگه قبول هم نشدین حتما خدا واستون یه موقعیت بهتر کنار گذاشته و میخواد اونو بهتون بده. من خودم قبولی امسال واسم خیلی مهمه چون تنها سالیه که میتونم کنکور بدم ، بعدش باید برم طرح که واقعا دوس ندارم ولی با اینحال خیلی نگران نیستم و فقط دارم تلاشمو میکنم که بعدا خودمو سرزنش نکنم بقیشم سپردم به خدا.
ببخشید که حرفام طولانی شد گفتم شاید این حرفا از استرس شما هم کم کنه:riz513:
فقط تلاش کنین تلاش تلاش و تلاش:thanks::4d564ad6:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا