گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها91>>>92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

بانو

New member
سلامممم...سلامممم....من اومدم......بجه ها دیروز 6ساعت خوتدم...امروزم تا الان 4....امروز نوبت دندونپزشکی داشتم....ود ر حال حاضر دندونم درد میکنههههههههههههه.....دردش به چشممم زدهههههههه
214920_Cherna-facepalm.gif

اخه بد دردیه . فک کنم دندونت عفونت کرده که زده به چشمت چون منم ی دفه اینجوری شدم .دکتر نا دکتر ۲تا دندون باهم باز کرد تا یکیش سالم بوده و کناریش خراب بوده

من دیروز ۹:۳۰ خوندم :black_eyed:

eco.bio

New member
چشمکی عزیزم ایشالاااااااا زود خوب میشی:bunnyearsmiley:
منکه دیرو مشکلی واسه سیستمم پیش اومده بود خیلی وقتمو گرف و خیلی هم بهم ضرر زد ولی خب چاره چیه پیش میاد دیگه:65d6a5d6s: دیرو 5:40 :riz277: درست یه ماه مونده. ماه بعد همین روز دیگه کاری از دستمون برنمیاد جز اینکه بگیریم بخوابیم:black_eyed: پس الان بخونیم که ماه بعد بیکاریم

Tarsa

New member
چه باحال شده این جا
ترسا5ساعنه هم در خدمت شماست:riz481::bunnyearsmiley:

negar91

New member
سلااااااام بروبچ خسته نباشيد.....
اول از همه تولدددددددد نگار عزيزم رو تبريككككككك ميگم (تفلد تفلد تفلدت مبارك مبارك مبارك تفلدش مبارك) ايشالا٢٢٢٢٢٢٢٢٢٢ ساله شي و ارشد و دكتري تغذيه رو هم بگيري و امسال جزو رتبه هاي تك رقمي تغذيه باشي عزيزم.
دوم از همه اينكه امروز خوندم اما واقعا ساعت نگرفتم! نميدونم چقدر شد! اما خوفففف خوندم
سوم از همه اينكه به زودي تمام اون شايع پراكن هارو اعدام ميكنم!!!
چهارم اينكه: عاغاااااااا چرا گزارش نداديد امشب !!!! عسلللللل و اسكارلت و خواهر دوقلوش استارلت!! موني جون! نگار!! باسيلوس!!! چشمككككككككككك! بانو خانم كه نظريه صادر ميكني پاشو بيا گزارش بده تا از حلق آويزونت نكردمااااا!!!!!!! بچه ها ي چيزيييي راستي ورود خواهر رزمي كار و تكواندوكار و مسلح و ترور گر را به تاپيك تبريك و خير مقدم عرض مينمايم!! خانم ها و اقايوننننن اون كسي نيست چون.... تاراي عزيز! ببينيد از امرو هركي درس نخونه ميگم خواهر تارا شخصا يه فن اساسي براش تهيه كنه ها !!! حالا خود دانيد از ما گفتن بودااااا.
فعلا بامداد همگي خوش!

سلام دوستای گلم مرسیییییییییییییییییییییییییییییی بابت همه تبریکاتون :thanks:
خیلی خوشحالم کردین از همه عذر میخوام اگه پیامای تبریکتون رو دیر جواب دادم متاسفانه از 5 شنبه اینترنت من مشکل داره و هرچی هم به پشتیبانی زنگ میزنم نمیتونن مشکل رو حل کنن و باید مودم رو ببرم تا برام درستش کنن و علت غیبتام هم توی تاپیک همین بوده منم دارم میخونم زیاد دیگه با زمان کاری ندارم فقط واسم مهمه به برنامه مرورم برسم
برای همه ارزوی موفقیت دارم از صمیم قلبم

asal 92

New member
دیروز 7ساعت
امشب شیفتم باید تاشب به 6ساعت مفید برسه
چیزی نمونده روزای طلایی هم تموم شه حواستونوجمع کنید :riz277:
ما باید قبول شیم:a2d3:

ghazalenutr

New member
سلام دوستان از طرف منم این نامه ی ارسالی به رئیس انجمن تغذیه راجب تغییرات تغذیه رو دارم البته نمیدونم رسیده دست دکترحاجی فرجی یانه من از سایت گرفتم براتون میزارم(ازسایت فک کنم نتایج انتخابات نظام پزشکی بود گرفتم)

منم دارم واسه ارشد تغذیه میخونم واسم دعا کنین ایشالا همه قبول شیم

ghazalenutr

New member
رئیس محترم انجمن تغذیه ایران(اتا)
سلام علیکم
احتراما به استحضار می رساند ما جمعی از دانشجویان مقاطع مختلف تحصیلی رشته تغذیه دانشگاه علوم پزشکی .......در طی این نامه خواستار احقاق حقوق دانشجویان این رشته و شناساندن هرچه بیشتر این رشته در بیمارستانها،کلینیک ها ودر جامعه می باشیم که عدم این کار باعث بی انگیزگی فارغ التحصیلان و دانشجویان این رشته شده است لذا:
درخواست های کلی ما از مسئولان محترم به صورت ذیل است

1- تلاش در جهت ارتقاء مقطع رشته تغذیه از کارشناسی علوم تغذیه به پزشک تغذیه در مقطع دکترای حرفه ای در کنکور سراسری برای خدمات شایسته تر این قشر به مردم و جامعه و گذاشتن امتحان جامع علوم پایه بعد از گذراندن ۴ ترم تحصیلی در جهت آمادگی و سواد بیشتر و حذف تدریجی رشته ی کارشناسی و ارشد تغذیه
2- گنجاندن دروس فارماکولوژی بیشتر در مقطع کارشناسی و گنجاندن ۲واحد در مقطع ارشد و حداقل ۴واحد در مقطع دکترای تخصصی
3- گرفتن حق تجویز آزمایش توسط کارشناس و پزشک تغذیه و همچنین تجویز بعضی از داروهای شیمیایی مرتبط با تغذیه با پوشش دادن کلیه ی بیمه ها
4- اضافه کردن دروس بیماریهای داخلی مرتبط با تغذیه به سر فصل آموزشی مقاطع مختلف رشته ی تغذیه و رژیم درمانی
5- راه اندازی بخش های تغذیه و رژیم درمانی در تمام بیمارستان ها حتی بیمارستانهای شهرهای کوچک و افزایش واحدهای کارآموزی و کارورزی تغذیه در بیمارستان ها و مراکز بهداشتی و کار کردن آن ها بطور مستقل در بخش های تغذیه و سایر بخش ها بطوری نیاز به آنها (پزشک تغذیه) واقعا احساس شود.
6- تشکیل دوره ی های دکترای تخصصی در رشته های متعدد مانند اپیدمیولوژی تغذیه،تغذیه جامعه و تغذیه و رژیم درمانی بعد از گذراندن دوره ی دکترای حرفه ای
7-منع کردن شرکت رشته های دامپزشکی ،کارشناسی ارشد صنایع غذایی و دامپروری برای شرکت در مقطعph.d تغذیه برای تخصصی شدن رشته و بر حق بودن لفظ متخصص تغذیه برای فرد دارای مدرک دکترای تخصصی و همچنین منع شرکت رشته های به غیر از علوم تغذیه در مقطع کارشناسی ارشد
*ضمنا در صورت پیگیری شما قشر زحمت کش حمایت همه جانبه ی دانشجویان تغذیه از شما حتمیست و موجب ایجاد شعف و انگیزه در این قشر میشود.
برماتغذیه شناسان واجب است که در جهت گرفتن حقوق خود و ایجاد انگیزه در فارغ التحصیلانمان نهایت تلاش را انجام دهیم
باتشکر:دانشجویان تغذیه اردیبهشت۱۳۹۲

bacillus.bs

New member
براي اين نامه بهتره يه تاپيك جدا بزنيد
همه ي بچه ها كه اين جا نمياند

آيشن

New member
فضولی چیه عزیزم ایشون درحال حاضر دانشجوی پی اچ دی سافت (کامپیوتر )هستن وکار اداری وشرکت ...اصلن میخای بیوگرافی ازدواجمو بگم: بنده دوران دانشجویی به خاطر دوستم چند بار دانشکده فنی رفتم دوستم فنی میخوند توهمین رفت وآمد همسر بنده که دانشجوی ارشد بود شدید عاشق بنده شد:(40): تاجایی که اشکاشو درآوردم تا بله روگفتم( نه اینکه منم خوشگل وناز بودم وخیلی پرطرفدار:tonguesmiley: )ویه سالی ...وخلاصه ازدواج ...بچه هابعد کنکور براتون روشهای همسریابی روبه تفصیل بیان خواهم کرد منتظر باشید ::New (6):برید سردرس ومشقتون چقدم خوششون میاد ازبحث ازدواج :smiliess (11):
به پاي هم پير شيد عزيزم هرچند كه دير گفتم حق با شماست مامان عسل الان بهتره همه برن سر درس و مشقشون تو اين يه ماه هم بهتره كسي به ازدواج و عاشق شدن فكر نكنه بعدش هرچقدر دلش خواست عاشق بشه

آيشن

New member
من ديروز زياد خوب نبودم 2ساعت بيشتر نشد امروز تا الان بيشتر از 4ساعت شده حالا بعدا كامل گزارش ميدم
103220_girl_flag_of_truce.gif
188820_give_rose.gif

آيشن

New member
من امروز 6ساعت خوندم الانم خوابم مياد ميرم بخوابم صبح حدوداي5يا5:30 بيدار شم
689120_l_clock.gif

sara67

New member
سلااااام...

خوب اینم از اولین گزارشم

امروز 11 ساعت خوندم... میشد بیشتر هم خوند اما انقدر اتفاقای غیر منتظره افتاد که اینم بزور رسوندم. امیدوارم فردا بهتر بشه... :a2d3:

یکم از برنامه امروزم موووووند :13:

jonothan

New member
سلام بچه ها امروز زیاد خوب نبود اههههههههههههههههههههههههههههههههههههه نمیدونم چرا از سر کار برمیگردم خیلی میخوابم:smilies-azardl (12)قول میدم فردا که میام گزارش بدم به برنامه هام رسیده باشم من به همه قووووووووووووووووووووووووووووووووووووولللللللللللللللللللللللللللللل میدم :thanks:

mw.ashel

New member
سلام به همه دوستان تلاشگرم

30 روز تا ارشد 92

.
.
.
.
.
.
.

دوستانی که اعلام امادگی کردن و گفتن که ما رو هم تو جمعتون پذیرا باشیئد و از فردا میائیم گزارش میدیم پس کجا موندید ؟؟؟؟؟؟؟؟ بیائید ، خوشحال میشیم بازم اسمتون رو بین دوستانمون در این تایپک ببینیم.

برای موفق بودن باید نهایت سعی مون رو بکنیم
:a2d3:

منم امروز
6:30 ساعت خوندم

smilies-azardl%20%28113%29.gif
فقط یک بار برای همیشه
smilies-azardl%20%28113%29.gif

mw.ashel

New member
بچه ها ا ا ا ا......منم امروز :p7977cujr38iyymsu8:9ساعت خوندمممممم!!!!!

چشمک جونم
:mad_majidonline: اون وردنه رو باز کی داد دستت آخه و یا کی برداشتیش از آشپز خونه انجمن؟؟!!! ببر بذارسر جاش ، حالا درس میخونی دیدی حوصلت سر رفت :shocked:باهاش خدای ناکرده یکی رو میزنی نابود میکنی:1dco2x0p1lilzhfpg1t ،حالا بیا و درستش کن.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا