سلامممم...سلامممم....من اومدم......بجه ها دیروز 6ساعت خوتدم...امروزم تا الان 4....امروز نوبت دندونپزشکی داشتم....ود ر حال حاضر دندونم درد میکنههههههههههههه.....دردش به چشممم زدهههههههه![]()
خوب من امشب نتونستم چیزی بخونم ... ولی نشستم برای تک تک روزای باقی مونده برنامه ریزی کردم...
حداقل خیالم راحت شد که تا کنکور چقدر میخونم...
فقط یه چیز یادمون نره:
40 سال آینده ی زندگیمون به همین 4 هفته باقی مونده بستگی داره...
پس به قول مامان عسل از آسمون سنگ هم بباره باید به راهی که اومدیم ادامه بدیم و تمومش کنیم...
خدایا خودت بزرگترین قدرت تو دلمون باش...
ساراجان مشکل بزرگتراینه که مشخص نیست اگه کنکورم قبول بشیم بعدش بااین رشته آیندمون تضمین هست یانه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام به همه
1392.02.07
7 ساعت سلولی و زبان مخلوط
عاغا این چه وضشه؟ مردم تا پستای همه رو خوندم
اصن بیاید یه قانونی بذاریم ... هر کاربر در طول یک روز فقط یه بار حق داره تو این تاپیک پست بذاره (جذبه رو حال کردید؟:black_eyed:)
موافقاش لایک کنن ... پدیده بیا یه سروسامونی بده خودم پشتتم
mehrshad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!من امروز نرسیدم بخونم!!! فردا هم مادرجان عزیزم (مادربزرگ گرامی) مهمون من هستند و میرمشون زیارت و خلاصه رسیدگی تمام خدمت ایشان... خلاصه اوضا بیریخت شده!!
آفرين به اين همه پشتكار انشالله كه حال مليسا خانوم خوبهمامان عسل فضولي نيست بپرسم همسر محترمتون چيكارن؟
سلامممم...سلامممم....من اومدم......بجه ها دیروز 6ساعت خوتدم...امروزم تا الان 4....امروز نوبت دندونپزشکی داشتم....ود ر حال حاضر دندونم درد میکنههههههههههههه.....دردش به چشممم زدهههههههه![]()