گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها91>>>92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

cheshmak

New member
سلامممم...سلامممم....من اومدم......بجه ها دیروز 6ساعت خوتدم...امروزم تا الان 4....امروز نوبت دندونپزشکی داشتم....ود ر حال حاضر دندونم درد میکنههههههههههههه.....دردش به چشممم زدهههههههه
214920_Cherna-facepalm.gif

patris

New member
سلام به همگی و خسته نباشید
من دیروز نتونستم بخونم
امروز 8ساعت خوندم
بچه ها یه سوال:(50):
شماها چطوری میتونین تمرکز کنین موقع درس خوندن؟
من به بدبختی تمرکز میکنم تا یه صفحه میخونم:smiliess (2):مدام حواسم پرت میشه واسه همینم خیلی کند میخونم:sad:

sara67

New member
خوب من امشب نتونستم چیزی بخونم ... ولی نشستم برای تک تک روزای باقی مونده برنامه ریزی کردم...

حداقل خیالم راحت شد که تا کنکور چقدر میخونم...

فقط یه چیز یادمون نره:

40 سال آینده ی زندگیمون به همین 4 هفته باقی مونده بستگی داره...​

پس به قول مامان عسل از آسمون سنگ هم بباره باید به راهی که اومدیم ادامه بدیم و تمومش کنیم...

خدایا خودت بزرگترین قدرت تو دلمون باش...

.

mehrshad

New member
من امروز نرسیدم بخونم!!! فردا هم مادرجان عزیزم (مادربزرگ گرامی) مهمون من هستند و میرمشون زیارت و خلاصه رسیدگی تمام خدمت ایشان... خلاصه اوضا بیریخت شده!!

par ya

New member
سلامممم...سلامممم....من اومدم......بجه ها دیروز 6ساعت خوتدم...امروزم تا الان 4....امروز نوبت دندونپزشکی داشتم....ود ر حال حاضر دندونم درد میکنههههههههههههه.....دردش به چشممم زدهههههههه

آخی چشمک حون زودترخوب شی ایشاالله

par ya

New member
منم طبق معمول همیشه فقط 5ساعت بااین همه گرفتاری از این بیشترنمیشه :shocked:

par ya

New member
خوب من امشب نتونستم چیزی بخونم ... ولی نشستم برای تک تک روزای باقی مونده برنامه ریزی کردم...

حداقل خیالم راحت شد که تا کنکور چقدر میخونم...

فقط یه چیز یادمون نره:

40 سال آینده ی زندگیمون به همین 4 هفته باقی مونده بستگی داره...​

پس به قول مامان عسل از آسمون سنگ هم بباره باید به راهی که اومدیم ادامه بدیم و تمومش کنیم...

خدایا خودت بزرگترین قدرت تو دلمون باش...

ساراجان مشکل بزرگتراینه که مشخص نیست اگه کنکورم قبول بشیم بعدش بااین رشته آیندمون تضمین هست یانه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Taraa

Well-known member
سلام به همه

1392.02.07

7 ساعت

عاغا این چه وضشه؟ مردم تا پستای همه رو خوندم

آخرین ویرایش:

par ya

New member
سلام به همه

1392.02.07

7 ساعت سلولی و زبان مخلوط

عاغا این چه وضشه؟ مردم تا پستای همه رو خوندم

اصن بیاید یه قانونی بذاریم ... هر کاربر در طول یک روز فقط یه بار حق داره تو این تاپیک پست بذاره (جذبه رو حال کردید؟
:black_eyed:)

موافقاش لایک کنن ... پدیده بیا یه سروسامونی بده خودم پشتتم

تاراجون هیچ کس لایک نکرد پس تصویب نشد:thanks:

scarlet

New member
salam azizane dars khon , emroz 9:30 khondam, mikhastam bishtar beshe vali kheyli khabam miyad, cheshmak jon darket mikonam ,dandon dard kheyli azab avare ishalla ke zodtar khob shi khanomi
shab khosh dostan

sara67

New member
ساراجان مشکل بزرگتراینه که مشخص نیست اگه کنکورم قبول بشیم بعدش بااین رشته آیندمون تضمین هست یانه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote]

پریا جون این چه حرفیه... خدایی که تا حالا ما رو تا اینجا آورده بقیه اش رو هم دستمون رو میگیره... درثانی ما هم باید یه بخاری از خودمون نشون بدیم دیگه!!!

ایشالا همه چی جور میشه... شما فعلا کلللل حواست رو بده به کنکورت، بقیشو خدا جور میکنه ایشالا

آخرین ویرایش:

bakhshi

New member
من امروز نرسیدم بخونم!!! فردا هم مادرجان عزیزم (مادربزرگ گرامی) مهمون من هستند و میرمشون زیارت و خلاصه رسیدگی تمام خدمت ایشان... خلاصه اوضا بیریخت شده!!
mehrshad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vay mamanbozorg
asheghe hameye mamanbozorgam:thanks:

asal 92

New member
آفرين به اين همه پشتكار انشالله كه حال مليسا خانوم خوبهمامان عسل فضولي نيست بپرسم همسر محترمتون چيكارن؟

فضولی چیه عزیزم ایشون درحال حاضر دانشجوی پی اچ دی سافت (کامپیوتر )هستن وکار اداری وشرکت ...
اصلن میخای بیوگرافی ازدواجمو بگم: بنده دوران دانشجویی به خاطر دوستم چند بار دانشکده فنی رفتم دوستم فنی میخوند توهمین رفت وآمد همسر بنده که دانشجوی ارشد بود شدید عاشق بنده شد:(40): تاجایی که اشکاشو درآوردم تا بله روگفتم( نه اینکه منم خوشگل وناز بودم وخیلی پرطرفدار:tonguesmiley: )ویه سالی ...وخلاصه ازدواج ...
بچه هابعد کنکور براتون روشهای همسریابی روبه تفصیل بیان خواهم کرد منتظر باشید :
:New (6):برید سردرس ومشقتون چقدم خوششون میاد ازبحث ازدواج
:smiliess (11):

jonothan

New member
سلام به همه بچه ها خسته نباشید همش یه خورده دیگه مونده عسل خیلی داستانتون جالب بود به پای هم پیر شید راستس بعد کنکور به ما هم یاد بده هر چند دیگه این کارا از ما گدشته خواهر عاشق شدیم:heart: دیدیم خبری نیست گفتیم دیگه عاشق نشیم::sad::sad:

mw.ashel

New member
سلام به همه دوستان تلاشگرم

31 روز تا ارشد 92

.
.
.
.
.
.
.

بدانیم آنچه زندگی را زیبا می کنه تلاش برای موفق بودن است!!!!
چرا که موفقیت مقصد نیست بلکه مسیر است برای رسیدن به آن
و موفق بودن یعنی لذت بردن از مسیر

:rose:

منم امروز
6 ساعت خوندم

smilies-azardl%20%28113%29.gif
فقط یک بار برای همیشه
smilies-azardl%20%28113%29.gif

mw.ashel

New member

سلام چشمک جونم.................امیدوارم زودی حالت بهتر بشه و با سرعت تمام بازم ادامه بدی به خوندن

padideh

New member
سلام دوستاي خوبمممممم امروز هم خوب خوندم ....چيزي ب اخر راه نمونده بايد با سرعت حركت كنيد يه ماه بكوب بخونيد بعدش بكوب بتفريحيت !!! اغااا اينجا شده رسما فان كلوب ديگه! اينقدر وقتتون رو هدر نديد باور كنيد اين يه ماه رو بيخود اسمشو ماه طلايي نذاشتن ! از اين ماه هر چي بخونيد امكان نداره فراموشتون بشه ،پس تاميتونيد بخونيد كه فقط ٤هفته ديگه مونده ! ايا بعد از هفته چهارم كه از سر جلسه كنكور ميايم با چهره ي غمگين ....يا خوشحال؟ همه چي به عملكرد خودمون بستگي داره ،تلاش و تلاش و تلاش كليد موفقيت هست پس نذاريد اينده زيباتون خراب بشه ....از صميم قلبم برا همه بچه هاي اين تاپيك ارزوي موفقيت ميكنم ...خدايا خودت كمكمون كن

darya63

New member
سلام دوستای خوبم
بلاخره منم به جمع خوب و گرمتون برگشتم و خداروشکر مشکلم حل شد
خدایی نمیتونستم با اون حال و هوا چیزی بخونم
گزارش من
بعد از سه روز 0ساعت شنبه دیروز3:30
بازم شکر که مشکلم حل شد و الان با روحیه عالی مثل همه شماها میشینم سر درسم

darya63

New member

اخی نازی:tsimuzpzwoap1t9y3o7

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا