گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها91>>>92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

bacillus.bs

New member
موفقیت از ان ماست

57987545768232014665.jpg

mw.ashel

New member
سلام به همه دوستان درسخون و ورودی جدیدیا

32 روز تا ارشد 92

.
.
.
.
.
.
.
خیلي خوشحالم که روزای آخر به جمع دوستانمون اضافه میشه و به همدیگه تو این لحظات حساس کمک میکنن.:4d564ad6:
«همگی موفق باشيد»

:rose:

منم امروزتا الان
6 ساعت خوندم

smilies-azardl%20%28113%29.gif
فقط یک بار برای همیشه
smilies-azardl%20%28113%29.gif

padideh

New member
سلااااااام بروبچ خسته نباشيد.....
اول از همه تولدددددددد نگار عزيزم رو تبريككككككك ميگم (تفلد تفلد تفلدت مبارك مبارك مبارك تفلدش مبارك) ايشالا٢٢٢٢٢٢٢٢٢٢ ساله شي و ارشد و دكتري تغذيه رو هم بگيري و امسال جزو رتبه هاي تك رقمي تغذيه باشي عزيزم.
دوم از همه اينكه امروز خوندم اما واقعا ساعت نگرفتم! نميدونم چقدر شد! اما خوفففف خوندم
سوم از همه اينكه به زودي تمام اون شايع پراكن هارو اعدام ميكنم!!!
چهارم اينكه: عاغاااااااا چرا گزارش نداديد امشب !!!! عسلللللل و اسكارلت و خواهر دوقلوش استارلت!! موني جون! نگار!! باسيلوس!!! چشمككككككككككك! بانو خانم كه نظريه صادر ميكني پاشو بيا گزارش بده تا از حلق آويزونت نكردمااااا!!!!!!! بچه ها ي چيزيييي راستي ورود خواهر رزمي كار و تكواندوكار و مسلح و ترور گر را به تاپيك تبريك و خير مقدم عرض مينمايم!! خانم ها و اقايوننننن اون كسي نيست چون.... تاراي عزيز! ببينيد از امرو هركي درس نخونه ميگم خواهر تارا شخصا يه فن اساسي براش تهيه كنه ها !!! حالا خود دانيد از ما گفتن بودااااا.
فعلا بامداد همگي خوش!

آيشن

New member
بچه ها اين مامان عسل كجاست چرا چن روزيه نيست؟:smiliess (11):

آخرین ویرایش:

آيشن

New member
من ديروز خوب خوندم خيلي خوب ولي حساب نكردم چقدر شد ولي تونستم شيمي مورتيمر1 رو كامل مرور كنم همراه با 5فصل از جاوتز.
اااااااااااااااااااااااپديده تولد نگاره.نگار خانم تولدت مبارك عزيزم ايشالله120ساله شي .:riz304:

asal 92

New member
سلاااام به همه دوستای نازم
ملیسا خانوم تب کرده بود پرستاری از اون ازیه طرف ازیه طرف هم شیفت های فشرده وازیه طرف هم استرس کنکو:65d6a5d6s:ر
اماااااا اگه از آسمون سنگ هم بباره من درسمو میخونم وامسال قبول میشم :thanks:
عمراااااا بذارم ازشوهر نازنینم عقب بمونم:25r30wi: ...

بانو

New member
سلااااااام بروبچ خسته نباشيد.....
اول از همه تولدددددددد نگار عزيزم رو تبريككككككك ميگم (تفلد تفلد تفلدت مبارك مبارك مبارك تفلدش مبارك) ايشالا٢٢٢٢٢٢٢٢٢٢ ساله شي و ارشد و دكتري تغذيه رو هم بگيري و امسال جزو رتبه هاي تك رقمي تغذيه باشي عزيزم.
دوم از همه اينكه امروز خوندم اما واقعا ساعت نگرفتم! نميدونم چقدر شد! اما خوفففف خوندم
سوم از همه اينكه به زودي تمام اون شايع پراكن هارو اعدام ميكنم!!!
چهارم اينكه: عاغاااااااا چرا گزارش نداديد امشب !!!! عسلللللل و اسكارلت و خواهر دوقلوش استارلت!! موني جون! نگار!! باسيلوس!!! چشمككككككككككك! بانو خانم كه نظريه صادر ميكني پاشو بيا گزارش بده تا از حلق آويزونت نكردمااااا!!!!!!! بچه ها ي چيزيييي راستي ورود خواهر رزمي كار و تكواندوكار و مسلح و ترور گر را به تاپيك تبريك و خير مقدم عرض مينمايم!! خانم ها و اقايوننننن اون كسي نيست چون.... تاراي عزيز! ببينيد از امرو هركي درس نخونه ميگم خواهر تارا شخصا يه فن اساسي براش تهيه كنه ها !!! حالا خود دانيد از ما گفتن بودااااا.
فعلا بامداد همگي خوش!

نمیتونیییییییییییییییی
:4d564ad6:

البته ما زیاد خواستیم ولی نشده :smiliess (2):ولی قصد رقابت با این خانوم محترم دارم باز با این ساعتای مطالعه اش :smiliess (3):

:a2d3:

آخرین ویرایش:

scarlet

New member
بسم الله!!!!!!!!!! خوبه يه نصف روز اينجا نبودم اينطوري شايعات برام درست شده!!!
اگه دوروز نميومدم والا حتما ميگفتين درگير خريد عروسي و سيسموني و از اين چيزام!!!!خدا ب دورررر!!! بابااااا عشق چيه ديگه!!! من فقط ميخوام پله هاي ترقي رو طي كنم ! اخه خداوكيلي كجا بهتر از خونه بابا؟! مگه بيكارم! نه باباااااا از اين خبرا نيست
ارشدياااااااااااش اماده ايد يا نه؟ يجوري بخونيم و قبول شيم كه سال ديگه اين موقع همه با صداي بلند و يه تريپ جواتي بخونيم پارسال بهار دسته جمعي رفته بوديم تو فاز درس ، اهااااااا دستا شله همينو بيااااا هووووو هوووووو ليييييي لييييي
لييييي ليييي (ستاد روحيه دهي ب افسردگان يه ماه مونده ب كنكور)))))))

vay padide kheyli bahali , ba in ahangi ke entekhab kardi va sheresh man dige az bade emtehan bahash injoriyam
814719_gqdy6lcanbisdd2g.gif
100619_h7oaz50gsmgtczf4.gif

scarlet

New member
tavalode negar jonam mobarakkkkkkkkkkkkkkkkk , manam ordibeheshtiyam , 28om , yadeton nare ,gofte bashammmmmmm

scarlet

New member
padide fek konam bekhay baz dobare edamam koni!
59339_2cosd1g.gif
akhe ba kamale shojaat bayad begam diroz 0 saat khondam , vali age ye forsate dige vase zendegi behem bedi ghol midam emroz jobran konam

آخرین ویرایش:

lale120

New member
سلام.من دیروز11ساعت خوندم/میبینم همگی کمیتتون لنگه بابادوپینگ کنیدانرژی بگیریداین چه وظعیتی شده اخه:p7977cujr38iyymsu8:

lale120

New member
دانشمندکسی است که فرق میان من میدانم ومن می پندارم رامیداند

padideh

New member
padide fek konam bekhay baz dobare edamam koni!
59339_2cosd1g.gif
akhe ba kamale shojaat bayad begam diroz 0 saat khondam , vali age ye forsate dige vase zendegi behem bedi ghol midam emroz jobran konam

چشمم روشن چشمم روشن به به!!!! ميبينم كه از وقتي خواهر دوقلوت و ديدي تو تاپيك از خوشحالي درس نميخوني ديگه!!! اخه من چيكار كنم با تو؟! بايد ي پيام خصوصي به خواهر دوقلوت استارلت بدم كه خودش شخصا اعدامت كنه!

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا