گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها91>>>92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

economic

New member
من خیلی وقته نیومدم اینجا مامان بزرگم فوت شده کلی از همه دورم کرده بود ولی از اول هفته شروع کردم اینم گزارش کارم
شنبه 14
یکشنبه 13.5
دوشنبه 12
سه شنبه 6
امروز 15
من حتما ارشد قبول میشم خدا خودش هوای منم داره
taslyat migam azizam

sara67

New member
سلام دوستای گلم...

گاهی میام تلاشهاتون رو میخونم... ایشالا که امسال بهنرین سال برا هممون باشه :a2d3:...

میخواستم بدونم کسی هست که آزمونهای سنا رو شرکت کرده باشه؟ یه سرچی کردم چیزی پیدا نکردم... حوصله بیشتر گشتن رو هم ندارم:dadad4: ...

اگه کسی چیزی میدونه لطف میکنه یه کمکی کنه... ممنون میشم

bacillus.bs

New member
من خیلی وقته نیومدم اینجا مامان بزرگم فوت شده کلی از همه دورم کرده بود ولی از اول هفته شروع کردم اینم گزارش کارم
شنبه 14
یکشنبه 13.5
دوشنبه 12
سه شنبه 6
امروز 15
من حتما ارشد قبول میشم خدا خودش هوای منم داره

موني چه جوري 15 ساعت؟؟؟؟؟

darya63

New member
مرسی از اشل خوب و مهربونم
من دیروز 6:45 خوندم .میخواستم به 8 برسونمش اما نشد یعنی نذاشتن
برا همه ارزوی موفقیت میکنم

cheshmak

New member
مونی عزیز تسلیت .....انشالا که غم آخرتون باشه

بچه ها من گزارش دیروزمو نمیدم.......آخه کم خوندم:sad:

آيشن

New member
من خیلی وقته نیومدم اینجا مامان بزرگم فوت شده کلی از همه دورم کرده بود ولی از اول هفته شروع کردم اینم گزارش کارم شنبه 14 یکشنبه 13.5 دوشنبه 12 سه شنبه 6 امروز 15 من حتما ارشد قبول میشم خدا خودش هوای منم داره
تسليت ميگم عزيزم منم مدت كوتاهي ميشه كه پدربزرگم رو از دست دادم كاملا دركت ميكنم منم يه هفته قبل از شما بطور جدي شروع كردم ما ميتونيم حتما ميتونيم توكل بر خدا

آيشن

New member
من ديروز فقط3.5خوندم
آخه خواهر كوچولوم مريض شده
81711_connie_rockingba.gif
ديشبم تا11.5بيمارستان بوديم قبل از ظهر درگير همين مسئله شدم
تازه الان ميخوام يه خورده استراحت كنم بعد بيام بكوب بخونم

nutgirl92

New member
سلام دوستان
دوستان یه کمک فکری بهم میدید؟؟؟
من قصد دارم علاوه بر تهران تبریزو اصفهانم بزنم ! حالا میترسم خوابگاه های دانشجوییشون خوب نباشه ... آخه من یه کلیپی دیدم تو یوتیوب از دانشجوهای خوابگاه تبریز ... مثلا داشتن با هم دیگه شوخی میکردن ولی خیلی از نظر اخلاقی مشکل داشت ... بچه ها من واقعآ نمیتونم یه کمی به اخلاقیات حساسم ... نه که به حجاب و این حرفاها ... مثلا به اینکه کسی شوخی های ناجور کنه ... خلاصه اگر کسی اطلاعاتی داره بهم بده ... خیلی خیلی ممنون میشم :riz304:

Tarsa

New member
بچه ها ناامیدم نمیتونم بخونم یکم روحیه میخوام

این روزا همه میگن یه ماه مونده یه ماه مونده اما من میگم دیگه به روزاش فکر نکن فقط همه تلاشتو بکن همه ی همشو که نشدم پشیمون نشی

Tarsa

New member
بچه ها من بالاخره پس از سالهای متمادی و رنج بسیار زحمت کشیدم و به6 ساعت رسوندم:riz481:

mehrshad

New member
بچه ها ناامیدم نمیتونم بخونم یکم روحیه میخوام

پیروز میشی شک نکن. هر کس تلاش کنه واقعا خدا جواب زحماتش رو میده. به وعده الهی اعتماد کن و دست از تلاش بر ندار. اهااااااااااااااا یالااااااااااا دیگه اخراشه.....

sara67

New member
سلام دوستان
دوستان یه کمک فکری بهم میدید؟؟؟
من قصد دارم علاوه بر تهران تبریزو اصفهانم بزنم ! حالا میترسم خوابگاه های دانشجوییشون خوب نباشه ... آخه من یه کلیپی دیدم تو یوتیوب از دانشجوهای خوابگاه تبریز ... مثلا داشتن با هم دیگه شوخی میکردن ولی خیلی از نظر اخلاقی مشکل داشت ... بچه ها من واقعآ نمیتونم یه کمی به اخلاقیات حساسم ... نه که به حجاب و این حرفاها ... مثلا به اینکه کسی شوخی های ناجور کنه ... خلاصه اگر کسی اطلاعاتی داره بهم بده ... خیلی خیلی ممنون میشم :riz304:

سلام عزیزم...

من خودم تو تبریز خوندم.... بهت پیشنهاد میکنم اگه رو این قضیه حساسی اونجا رو انتخاب نکنی... من واقعا پیر شدم رو این قضیه... :13:

متاسفانه مسئول ها به هیچ اصول اخلاقی مخصوصا در رابطه با برخورد با دانشجوها پایبند نیستن...

البته من از شهرهای دیگه خبر ندارم ولی اینو مطمئنم که رفتار اونا اصلا درست نبود...

خود من چند بار بخاطر این قضیه جلوی ملت اشکم دراومد..

آخرین ویرایش:

economic

New member
امروز مامانم از عمل برکشت
0 ساعت
تو بکو حتی ی کلمه
الانم خیلی خسته م
شب بخیر

padideh

New member
سلام.
اصلا امروز اكي نبودم ، حالم يه جوري بود ،خيلي دپرس بودم ، فقط ٣ساعت و خورده اي شد ، حس خيلي بدي دارم ، روحيه ام رو باختم دلم فقط ميخواد گريه كنم.........خيلي اين روزا بده خداياااااااا كمكمون كن نذار نا اميد شيم.
بچه ها ببخشيد موج منفي دادم .

mw.ashel

New member
سلام به همه دوستانم

40 روز تا ارشد 92

.
.
.
.
.

.
.

دوستای خوبم منم امروز حس خوبی نداشتم و نتونستم خوب بخونم ولی جبران میکنم فردا ایشالا.

:rose:

منم امروز
5:40 ساعت خوندم

smilies-azardl%20%28113%29.gif
فقط یک بار برای همیشه
smilies-azardl%20%28113%29.gif

cheshmak

New member
سلام.اصلا امروز اكي نبودم ، حالم يه جوري بود ،خيلي دپرس بودم ، فقط ٣ساعت و خورده اي شد ، حس خيلي بدي دارم ، روحيه ام رو باختم دلم فقط ميخواد گريه كنم.........خيلي اين روزا بده خداياااااااا كمكمون كن نذار نا اميد شيم.بچه ها ببخشيد موج منفي دادم .
بچه ها با عرض معذرت منم دقیقا همینجوری بودم امروز......البته چن روزه اینجوریم........

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا