taslyat migam azizamمن خیلی وقته نیومدم اینجا مامان بزرگم فوت شده کلی از همه دورم کرده بود ولی از اول هفته شروع کردم اینم گزارش کارم
شنبه 14
یکشنبه 13.5
دوشنبه 12
سه شنبه 6
امروز 15
من حتما ارشد قبول میشم خدا خودش هوای منم داره
من خیلی وقته نیومدم اینجا مامان بزرگم فوت شده کلی از همه دورم کرده بود ولی از اول هفته شروع کردم اینم گزارش کارم
شنبه 14
یکشنبه 13.5
دوشنبه 12
سه شنبه 6
امروز 15
من حتما ارشد قبول میشم خدا خودش هوای منم داره
تسليت ميگم عزيزم منم مدت كوتاهي ميشه كه پدربزرگم رو از دست دادم كاملا دركت ميكنم منم يه هفته قبل از شما بطور جدي شروع كردم ما ميتونيم حتما ميتونيم توكل بر خدامن خیلی وقته نیومدم اینجا مامان بزرگم فوت شده کلی از همه دورم کرده بود ولی از اول هفته شروع کردم اینم گزارش کارم شنبه 14 یکشنبه 13.5 دوشنبه 12 سه شنبه 6 امروز 15 من حتما ارشد قبول میشم خدا خودش هوای منم داره
بچه ها ناامیدم نمیتونم بخونم یکم روحیه میخوام
بچه ها ناامیدم نمیتونم بخونم یکم روحیه میخوام
سلام دوستان
دوستان یه کمک فکری بهم میدید؟؟؟
من قصد دارم علاوه بر تهران تبریزو اصفهانم بزنم ! حالا میترسم خوابگاه های دانشجوییشون خوب نباشه ... آخه من یه کلیپی دیدم تو یوتیوب از دانشجوهای خوابگاه تبریز ... مثلا داشتن با هم دیگه شوخی میکردن ولی خیلی از نظر اخلاقی مشکل داشت ... بچه ها من واقعآ نمیتونم یه کمی به اخلاقیات حساسم ... نه که به حجاب و این حرفاها ... مثلا به اینکه کسی شوخی های ناجور کنه ... خلاصه اگر کسی اطلاعاتی داره بهم بده ... خیلی خیلی ممنون میشم :riz304:
بچه ها با عرض معذرت منم دقیقا همینجوری بودم امروز......البته چن روزه اینجوریم........سلام.اصلا امروز اكي نبودم ، حالم يه جوري بود ،خيلي دپرس بودم ، فقط ٣ساعت و خورده اي شد ، حس خيلي بدي دارم ، روحيه ام رو باختم دلم فقط ميخواد گريه كنم.........خيلي اين روزا بده خداياااااااا كمكمون كن نذار نا اميد شيم.بچه ها ببخشيد موج منفي دادم .