گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها91>>>92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

padideh

New member
سلام بچه ها اميدوارم همتون حالتون خوب باشه ، بچه ها من واقعاااااااااااااااااااااااااا از يه سري از دوستان ناراحت هستم واقعا نميدونم چي بايد بهشون بگم! من وقتي ميام ميگم ١٣ ساعت خوندم ،اين طور نبوده كه بشينم جلو تي وي و تخمه بشكونم و برنامه ببينم و يه كافي شاپم برمو يه دوري هم بزنم و بعد بيام الكي بنويسم ١٣ ساعت خوندم!!!! نه اصلا اينطور نيست !! خود خدا شاهده كه چقدر دارم تلاش ميكنم من شبا تا دير وقت بيدارم گاهي تا ٥ صبح درس ميخونم ! تمام ساعت مطالعم رو هم با تايمر ميگيرم ، حتي ٢ مين بالاتر هم نميگم ساعتم رو! ميدونيد مشكل اين هست كه اشتباهه با ديگران رو راست باشيد ! اگه روراست باشيم اخرش اين ميشه !!! من نه عقده اي هستم كه بخوام بيام جو كنكوريا رو خراب كنم و استرس بدم نه ....!!!! من گاهي اونقدر خسته هستم كه نميتونم تايپ كنم و گزارش بدم اما با خودم ميگم عيب نداره بذار انرژي خودمو برا دوستاي كنكوريم بذارم، من هيچ وقت به اندازه ي حالا از حرف دوستان ناراحت نبودم !!! من واقعا دارم تلاش ميكنم و خيلي ناراحت ميشم كسي بخواد اين تلاش منو مسخره كنه يا منو ادم دروغگو فرض كنه!!! بله منم اگه تفريحاتم رو زياد ميكردم هرگز نميتونستم ١٢-١٣ ساعت بخونم! بخدا اونقدر لاغر شدم و زير چشام گود شده كه جلو ايينه ميرم دلم ب حال خودم ميسوزه! من هيچوقت اون دوستاني كه به من برچسب دروغگو بودن يا خيلي صفت هاي ديگه چسبوندن رو نميبخشم.
اميدوارم همتون قبول شيد.خدانگهدار

lale120

New member
سلام بچه ها اميدوارم همتون حالتون خوب باشه ، بچه ها من واقعاااااااااااااااااااااااااا از يه سري از دوستان ناراحت هستم واقعا نميدونم چي بايد بهشون بگم! من وقتي ميام ميگم ١٣ ساعت خوندم ،اين طور نبوده كه بشينم جلو تي وي و تخمه بشكونم و برنامه ببينم و يه كافي شاپم برمو يه دوري هم بزنم و بعد بيام الكي بنويسم ١٣ ساعت خوندم!!!! نه اصلا اينطور نيست !! خود خدا شاهده كه چقدر دارم تلاش ميكنم من شبا تا دير وقت بيدارم گاهي تا ٥ صبح درس ميخونم ! تمام ساعت مطالعم رو هم با تايمر ميگيرم ، حتي ٢ مين بالاتر هم نميگم ساعتم رو! ميدونيد مشكل اين هست كه اشتباهه با ديگران رو راست باشيد ! اگه روراست باشيم اخرش اين ميشه !!! من نه عقده اي هستم كه بخوام بيام جو كنكوريا رو خراب كنم و استرس بدم نه ....!!!! من گاهي اونقدر خسته هستم كه نميتونم تايپ كنم و گزارش بدم اما با خودم ميگم عيب نداره بذار انرژي خودمو برا دوستاي كنكوريم بذارم، من هيچ وقت به اندازه ي حالا از حرف دوستان ناراحت نبودم !!! من واقعا دارم تلاش ميكنم و خيلي ناراحت ميشم كسي بخواد اين تلاش منو مسخره كنه يا منو ادم دروغگو فرض كنه!!! بله منم اگه تفريحاتم رو زياد ميكردم هرگز نميتونستم ١٢-١٣ ساعت بخونم! بخدا اونقدر لاغر شدم و زير چشام گود شده كه جلو ايينه ميرم دلم ب حال خودم ميسوزه! من هيچوقت اون دوستاني كه به من برچسب دروغگو بودن يا خيلي صفت هاي ديگه چسبوندن رو نميبخشم.

سلام.پدیده جان ناراحت نشو.حرف دیگران واسه خودشون خوبه که سرگرم بشند.تومزدتلاشتوازخدامیگیری ووقتی قبول بشی لذت میبری.

lale120

New member

سلام.پدیده جان ناراحت نشو.حرف دیگران واسه خودشون خوبه که سرگرم بشند.تومزدتلاشتوازخدامیگیری ووقتی قبول بشی لذت میبری.

bacillus.bs

New member

پديده جان كي بهت گفته دروغگوووووو:New (6):
اخه تو چيكار بحرف بقيه داري عزيزم
زندگي ادم كه نبايد بر پايه ي حرف مردم باشه
من از كساني كه ساعت مطالعشون بالا هست انرژي ميگيرم كه بيشتر بخونم مثل تو اخه استرس چيه
پس خواهشا باز هم بيا گزارش بدههههههههه

nutgirl92

New member
bacheaaa in 2ta test chi mishe

a balanced diet,regular exercise and good hygiene are .......to physical and mental well-being
trivial
crucial
detrimental
futile

a young man's unsuccessful search for a job led to his....
accomplishment
gratification
equilibrium
frustration

سوال اولو گفته detrimental اما من نمیفهمم چرا؟؟؟

سوال بعدیشم گفته accomplishment!!!!!!!!! یعنی جوری شد ک تصمیم گرفتم منم برم دنیال کار و بی نتیجه بمونه تا منم accomplish بشم :riz481:

mw.ashel

New member

سلام پدیده جان....خوبی ؟

خسته نباشی.
:riz304:

اولا به شما اجازه نمیدم از پیشمون بری
:smilies-azardl (12)چون قبلا هم بهت گفتم ما یه راهی رو با هم شروع کردیم و با هم تمومش میکنیم:28: و حرف بقیه ارزونی خودشون چون بعد اعلام نتایج راست و دروغ بودن همه چی معلوم میشه پس به نظرم هیچ کس حق نداره پیش داروی کنه.:p7977cujr38iyymsu8:
من نمیخوام از خودم تعریف کنم ولی پرنیا و چشمک تقریبا در جریان زندگی حقیقی من هستن و میدونن که چه جوری دارم زندگیمو سپری میکنم زندگی که مجبورم به خاطرش15 ساعت کار کنم و صبح تا عصر درگیرم و مشغله ذهنی دارم و وقتی هم میرسم خونه اونقدری خسته ام که دیگه نت نمیام و دقت کرده باشی زمان گزارش دادنم هم تغییر کرده چون با نهایت سعی ام میتونم 5-6 ساعت بخونم ولی نا امیدم نیستم چون به خدا امیدوارم.

هر کدوم از ما به نحوی تموم سعی خودمون رو میکنیم و خیلی حرفا میشنویم ولی بذار هر کس هر چی میخواد بگه چون ما خودمون برای خودمون و آیندمون بها میدیم.

منتظر گزارشاتت هستم و اگه شما نیایی مطمئن باش منم نمیام چون اگه به خاطر دوستان این تایپیکم نبود که براشون روز شمار بذارم خودمم نیومدم چون تنها انگیزه من برای اومدن به اینجا دیدن تلاش و انگیزه شما برای درس خوندنه و بس.

برای شما و تک تک دوستانم که نهایت سعی شون رو میکنن چه کم و چه زیاد و واقعا میخونن آرزوی موفقیت میکنم.

منم از دعای خیرتون محروم نکنید.

bacillus.bs

New member
سلام پدیده جان....خوبی ؟

خسته نباشی.
:riz304:

اولا به شما اجازه نمیدم از پیشمون بری
:- (12)چون قبلا هم بهت گفتم ما یه راهی رو با هم شروع کردیم و با هم تمومش میکنیم[/SI3] و حرف بقیه ارزونی خودشون چون بعد اعلام نتایج راست و دروغ بودن همه چی معلوم میشه پس به نظرم هیچ کس حق نداره پیش داروی کنه.:p7977cujr38iyymsu8:
من نمیخوام از خودم تعریف کنم ولی پرنیا و چشمک تقریبا در جریان زندگی حقیقی من هستن و میدونن که چه جوری دارم زندگیمو سپری میکنم زندگی که مجبورم به خاطرش15 ساعت کار کنم و صبح تا عصر درگیرم و مشغله ذهنی دارم و وقتی هم میرسم خونه اونقدری خسته ام که دیگه نت نمیام و دقت کرده باشی زمان گزارش دادنم هم تغییر کرده چون با نهایت سعی ام میتونم 5-6 ساعت بخونم ولی نا امیدم نیستم چون به خدا امیدوارم.

هر کدوم از ما به نحوی تموم سعی خودمون رو میکنیم و خیلی حرفا میشنویم ولی بذار هر کس هر چی میخواد بگه چون ما خودمون برای خودمون و آیندمون بها میدیم.

منتظر گزارشاتت هستم و اگه شما نیایی مطمئن باش منم نمیام چون اگه به خاطر دوستان این تایپیکم نبود که براشون روز شمار بذارم خودمم نیومدم چون تنها انگیزه من برای اومدن به اینجا دیدن تلاش و انگیزه شما برای درس خوندنه و بس.

برای شما و تک تک دوستانم که نهایت سعی شون رو میکنن چه کم و چه زیاد و واقعا میخونن آرزوی موفقیت میکنم.

منم از دعای خیرتون محروم نکنید.

يعني چي اخههههههههههههه
همتون ميگيد ديگه نميايندددددددد:dadad4:
تو ديگه چرا زهرا جون
رفيق نيمه راه نباشيد
اين دفتر خاطرات ديگه داره به اخر خودش نزديك ميشه
پس بيايند خوب تمومش كنيم:rose:

آيشن

New member
سلام بچه ها اميدوارم همتون حالتون خوب باشه ، بچه ها من واقعاااااااااااااااااااااااااا از يه سري از دوستان ناراحت هستم واقعا نميدونم چي بايد بهشون بگم! من وقتي ميام ميگم ١٣ ساعت خوندم ،اين طور نبوده كه بشينم جلو تي وي و تخمه بشكونم و برنامه ببينم و يه كافي شاپم برمو يه دوري هم بزنم و بعد بيام الكي بنويسم ١٣ ساعت خوندم!!!! نه اصلا اينطور نيست !! خود خدا شاهده كه چقدر دارم تلاش ميكنم من شبا تا دير وقت بيدارم گاهي تا ٥ صبح درس ميخونم ! تمام ساعت مطالعم رو هم با تايمر ميگيرم ، حتي ٢ مين بالاتر هم نميگم ساعتم رو! ميدونيد مشكل اين هست كه اشتباهه با ديگران رو راست باشيد ! اگه روراست باشيم اخرش اين ميشه !!! من نه عقده اي هستم كه بخوام بيام جو كنكوريا رو خراب كنم و استرس بدم نه ....!!!! من گاهي اونقدر خسته هستم كه نميتونم تايپ كنم و گزارش بدم اما با خودم ميگم عيب نداره بذار انرژي خودمو برا دوستاي كنكوريم بذارم، من هيچ وقت به اندازه ي حالا از حرف دوستان ناراحت نبودم !!! من واقعا دارم تلاش ميكنم و خيلي ناراحت ميشم كسي بخواد اين تلاش منو مسخره كنه يا منو ادم دروغگو فرض كنه!!! بله منم اگه تفريحاتم رو زياد ميكردم هرگز نميتونستم ١٢-١٣ ساعت بخونم! بخدا اونقدر لاغر شدم و زير چشام گود شده كه جلو ايينه ميرم دلم ب حال خودم ميسوزه! من هيچوقت اون دوستاني كه به من برچسب دروغگو بودن يا خيلي صفت هاي ديگه چسبوندن رو نميبخشم.اميدوارم همتون قبول شيد.خدانگهدار
پديده جان چرا ميخواي از پيشمون بري. من به شخصه از كسي مثل شما و ديگر دوستاني كه اينجا گزارش ميدن انرژي و انگيزه براي درس خوندن ميگيرم باور كن من از روزي كه كنكور وزارت علوم رو دادم مشكلات و دغدغه هاي ذهني برام پيش اومد كه تا يه هفته پيش شروع به درس خوندن نكرده بودم.اينكه بعضيا ميگن شما دروغ ميگي گناهش پاي خودشونه و به قول آشل وقتي نتايج اعلام شد براي اون افراد معلوم ميشه كه كي راست ميگفته كي دروغ.من خيلي وقتا گزارش نميدم ولي حتما اينجا سر ميزنم و از گزارشها و حرفهاي شما انرژي مضاعف ميگيرم و تو اين مدت هم بي تاثير نبوده.روزهاي باقي مونده روزهاي مهمي ان اميدوارم كنار هم و با دلگرمي دادن بهم بتونيم اين روزا رو با موفقيت پشت سر بذاريم. تو هم بهتره ناراحت نباشي و اون افراد رو بسپاري به خدا.حالا ديگه با خودته ميخواي بموني يا بري ولي اگه شماها بريد خوب منم ميرم ديگه به چه اميدي بيام اينجا.ببين اينا روز سيزده ب در نتونستن سبزه گره بزنن واسه همينه ساعات مطالعشون بالا نميره (شوخي بيد هااااااااااااااا)

آخرین ویرایش:

mw.ashel

New member
سلام به همه دوستانم

46 روز تا ارشد 92

.
.
.
.
.

.
.

ممنونم باسیل جان ولی نباید انرژی منفی بهم بدیم و باعث ناراحتی هم بشیم که به نظرم این اصلا این روزا برای هیچ کدوممون صلاح نیست.

پدیده جان نذار ، این آخرین روز شمار و گزارش من تو این تایپک باشه.

:rose:

منم امروز
7 ساعت خوندم

smilies-azardl%20%28113%29.gif
فقط یک بار برای همیشه
smilies-azardl%20%28113%29.gif

cheshmak

New member
سلاممممم....چه خبره اینجا....هیچکس حق نداره ازین تاپیک بره ...همین که گفتم.....مایه

کاری رو با هم شروع کردیم باهمم تمومش میکنیمممممم.......بذارین آخرش شیرین باشه..

اونم با قبولی همه ی بچه های اینجا.......دیگه نشنوما....کسی بگه مبخوام برم

امروزم 9ساعت خوندمممممممم..........پدیده جون منتظر گزارشت هستم...بدو ببینم چیکار کردیا.......!!"!!"!

scarlet

New member
shab bekheyr bacheha , bavar konid man az saate motaleye diroze padide enerzhi gereftam va emroz 12:20 khondam

padide jon bezar in jor adama harchi mikhan began akhe hamekas ro be cheshme khodeshon mibinan , bikaran dige bayad ye jori vaghteshon separi beshe , , gosh nade be in harfa , man yeki ke kheyli doset daram , vaghti naomid shodam gozareshaye u behem ghovate ghalb dade, age nayay gozaresh bedi, ashel nemiad, manam dige nemiam

bacheha ba ham khob bashim , in rozaye akhar be ham ehtiaj darim , mayeye delgarmiye ham bashim na delsardii

eco.bio

New member

سلام پدیده جون. عزیزم اصن به این حرفا اهمیت نده. من تقریبا هر روزی به این تاپیک سر میزنم و کلی از شما انرژی میگیرم و میدونمم که چقدر سختی میکشی. و برا همونم مطمینم جزو برترین های کنکور خواهی بود. بنظرم بهتره یه تاپیک زده بشه برای دوستانی که بحث های الکی و به درد نخور میکنن. و اینجا فقط برای گزارش و حرفهای مثبت باشه. چون من که میام این تاپیک رو ببینم دوس ندارم حرفای بدرد نخور بخونم!!!!!!!!نمیخوام پرچم این تاپیک رو پایین ببینم چون با رفتن شما دوستای دیگه همچون اشل عزیز که روزشماری میکنه و چشمک جون و باسیلوس جون و scarlet عزیز و دوستای دیگه ای که اسمش الان یادم نیس هم میرن:14: امیدوارم دوستان یه کم رعایت کنن و اگه خودشون حرکت نمیکنن حداقلش مانع پیشرفت و حرکت کسی نشن.:j58r36j3gcr4suxymup

tata300i

New member

a balanced diet,regular exercise and good hygiene are .......to physical and mental well-being
trivial
crucial
detrimental
futile

accomplishment
gratification
equilibrium
frustration

سوال بعدیشم گفته accomplishment!!!!!!!!! یعنی جوری شد ک تصمیم گرفتم منم برم دنیال کار و بی نتیجه بمونه تا منم accomplish بشم :riz481:

:25r30wi: وای خدا مردم از خنده
اینا چی بودن واقعا ؟!!!!!
یکی جواب گو باشه
من که هنگ کردم :wacsmiley:
:mad_majidonline:

bahramian0935

New member
سلام.وتوکل علی الحی الذی لایموت.پدیده ودوستان عزیزبه خاطرحرفای هم ناراحت نشیدهرکس تلاش کنه وتوکل به خداکنه جوابشومیگیره.به نظرم ساعت مطالعه مهم نیست مهم تلاش وکیفیته.پدیده مطمئناهم باکیفیت میخونه وتلاشش ازهمه مابیشتراست ماهم بایدتمام تلاشمون روبکنیم .من به خودم عهدبستم روزی میانگین 9ساعت بخونم وبیشترهم خداییش نمیتونم چون شرایطم متفاوته.امیدوارم به اندازه تلاشم نتیجه بگیرم/

nutgirl92

New member
:25r30wi: وای خدا مردم از خنده
اینا چی بودن واقعا ؟!!!!!
یکی جواب گو باشه
من که هنگ کردم :wacsmiley:
:mad_majidonline:

خودم فکر میکنم سوال اول " آن بلنس" ه ... و اون طوری جواب میشه دتریمنتال

بعدیشم میشه فراستریشن !! فراستریشن یه معنیش فساد و تباهیه ... یه معنیش نا امیدیه !!

ولی لزگی اونا که گفتمو گزینه ی صحیح انتخاب کرده بوده ... !

padideh

New member
سلام دوستاي گلم ، ممنونم از همتون ، خيلييييي لطف داريد به من ، اشل عزيز ، ايشن ، scarlet , چشمك و خيلي ديگه از بچه ها .....
باشه از امشب منم ميام ، مرسي

negar91

New member

trivial
crucial
detrimental
futile

accomplishment
gratification
equilibrium
frustration

سلام اول گزینه ب میشه چون تنها گزینه ای که بار معنایی مثبت داره همینه و توی لزگی جواب اشتباه زده چون مشابه همین سوال توی سال بعد اومده و جواب همین cruical شذه
سوال دوم از نظر من د میشه چون چندتا اشتباه توی کتاب لزگی پیدا کردم حدس میزنم اینم اشتباه بوده
جواب سوال اول رو 100 درصد مطمئنم اما دومی رو یه کم شک دارم

آخرین ویرایش:

padideh

New member

trivial
crucial
detrimental

futile

accomplishment
gratification
equilibrium
frustration

سلام عزيزم ، سوال اولت جوابت crucial ميشه(حياتي و مهم )
سوال دوم هم ميشه frustration به معناي نااميدي: معنيش، جستجوي ناموفق مرد جوان براي پيدا كردن شغل موجب نااميدي اش شد

nutgirl92

New member
سلام اول گزینه ب میشه چون تنها گزینه ای که بار معنایی مثبت داره همینه و توی لزگی جواب اشتباه زده چون مشابه همین سوال توی سال بعد اومده و جواب همین cruical شذه
سوال دوم از نظر من د میشه چون چندتا اشتباه توی کتاب لزگی پیدا کردم حدس میزنم اینم اشتباه بوده
جواب سوال اول رو 100 درصد مطمئنم اما دومی رو یه کم شک دارم

دقیقآ نگار... من خودمم تو جوابایی که دادم همین سوال اولو کراشیال و سوال بعدیو د زده بودم ... ممنون دوستم :smilies-azardl (113

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا