padideh
New member
سلام بچه ها اميدوارم همتون حالتون خوب باشه ، بچه ها من واقعاااااااااااااااااااااااااا از يه سري از دوستان ناراحت هستم واقعا نميدونم چي بايد بهشون بگم! من وقتي ميام ميگم ١٣ ساعت خوندم ،اين طور نبوده كه بشينم جلو تي وي و تخمه بشكونم و برنامه ببينم و يه كافي شاپم برمو يه دوري هم بزنم و بعد بيام الكي بنويسم ١٣ ساعت خوندم!!!! نه اصلا اينطور نيست !! خود خدا شاهده كه چقدر دارم تلاش ميكنم من شبا تا دير وقت بيدارم گاهي تا ٥ صبح درس ميخونم ! تمام ساعت مطالعم رو هم با تايمر ميگيرم ، حتي ٢ مين بالاتر هم نميگم ساعتم رو! ميدونيد مشكل اين هست كه اشتباهه با ديگران رو راست باشيد ! اگه روراست باشيم اخرش اين ميشه !!! من نه عقده اي هستم كه بخوام بيام جو كنكوريا رو خراب كنم و استرس بدم نه ....!!!! من گاهي اونقدر خسته هستم كه نميتونم تايپ كنم و گزارش بدم اما با خودم ميگم عيب نداره بذار انرژي خودمو برا دوستاي كنكوريم بذارم، من هيچ وقت به اندازه ي حالا از حرف دوستان ناراحت نبودم !!! من واقعا دارم تلاش ميكنم و خيلي ناراحت ميشم كسي بخواد اين تلاش منو مسخره كنه يا منو ادم دروغگو فرض كنه!!! بله منم اگه تفريحاتم رو زياد ميكردم هرگز نميتونستم ١٢-١٣ ساعت بخونم! بخدا اونقدر لاغر شدم و زير چشام گود شده كه جلو ايينه ميرم دلم ب حال خودم ميسوزه! من هيچوقت اون دوستاني كه به من برچسب دروغگو بودن يا خيلي صفت هاي ديگه چسبوندن رو نميبخشم.
اميدوارم همتون قبول شيد.خدانگهدار
اميدوارم همتون قبول شيد.خدانگهدار