گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها91>>>92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mw.ashel

New member
سلام به همه دوستانم

50 روز تا ارشد 92

.
.
.
.
.

.

راز موفقیت این است: هدف را بی وقفه دنبال کنید.

:rose:

منم امروزم
4 ساعت خوندم+ 20 لغت زبان
( چون 14 ساعت مجبور بودم کارامو انجام بدم که دیگه بعد این بتونم خوب بخونم و فردا هم اصلا نمیرسونم بخونم ولی از چهارشنبه دیگه وقتم نسبتا آزاد میشه و میدرسم به امید خدا)

smilies-azardl%20%28113%29.gif
فقط یک بار برای همیشه
smilies-azardl%20%28113%29.gif

economic

New member
بچه ها ی مشکل بزرکی واسم پیش اومده مامانم مریض شده فردا پس فردا باید ببریمش واسه عمل
دیکه کار من خیلی سخت میشه پرستاری از مریض و پذیرایی مهمونو کلا مسولیت خونه رو دوش من افتاده خیلی واس سخته برنامه هام بهم ریختن
نوروزم که نتونسم خوب خونم از 7 تا کتاب 4تاشونو واسه کنکور علوم خونده بودم ولی 3تا کتابی که مونده رو تقریبا نصف نکردم
میخاستم این ماه اون 3تارم تموم کنم و اردبهشت فقط مرور کنم ولی .....
بعضی وقت تصمیم میگریم کلا کتابامو جمع کنم و بی خیال شم ولی وقتی بهشون نگامی کنم وارزوهایی که داشتم چشام پر اشک میشه خیلی ارزو داشتم منم دانشجوی علوم پزشکی شم .....................

bakhshi

New member
اینجا آسمان ابریست ، آنجا را نمیدانم...
اینجا شده پائیز ، آنجا را نمیدانم...
اینجا فقط رنگ است ، آنجا را نمیدانم...
اینجا دلی تنگ است ، آنجا را نمیدانم...

وقتي كه بچه بودم هر شب دعا ميكردم كه خدا يك دوچرخه به من بدهد. بعد فهميدم كه اينطوري فايده ندارد. پس يك دوچرخه دزديدم و دعا كردم كه خدا مرا ببخش

هی با خود فکر می کنم ، چگونه است که ما ، در این سر دنیا ، عرق می ریزیم و وضع مان این است و آنها ، در آن سر دنیا ، عرق می خورند و وضع شان آن است!

نمی دانم ، مشکل در نوع عرق است یا در نوع ریختن و خوردن

دکتر شريعتي

padideh

New member
پدیده جان تو واسه زبان چی می خونی ؟
اخه کم وقت میزاری روش؟
زبانت قویه یا چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام دوست خوبم، من خداروشكر زبانم خوبه ،باهاش زياد مشكل ندارم . من برا زبان لزگي و رضا زاده خوندم (البته يه بخشهايش هنوز مونده)
لغات 504 , و لغات تافل رو كامل خوندم و يه سري لغات از 1100 واژه خوندم . راستش من ماههاي قبل خيلي بيشتر از الان زبان ميخوندم و خيلي براش وقت گذاشتم اما الان كمتر زبان ميخونم.
اميدوارم موفق باشيد دوست عزيز

padideh

New member
دوستاي خوبم ،من امروز ٨ ساعت خوندم، اما فردا قول ميدم كمتر از ١٢ ساعت نخونم ، اميدوارم هممون نتيجه خيلي خوبي بگيريم.

بانو

New member
بد خوندم خیلی بد دیروز میگم :sadsmiley:

:j58r36j3gcr4suxymup

امابازم میشه شرو کنیم :a2d3:

آخرین ویرایش:

BBT

New member
baba alaki nist khanuma 60,70 darsade ghabulio daran ba in hajme motalee.afarin bas shoma.aghayun parcham paine ha? Khanuma jolo zadan.man 4sat khundam

مهرشاد در گوشت رو بیار جلو یه چیز بگم بقیه نشنون
خومونیم ولی آقایون نمیتونن تو ساعت مطالعه با این خانما رقابت کنن بابا اینا همش 11 ساعت و 12 ساعت و ... میخوننن بیا بریم یه تایپیک دیگه بزنیم فقط آقایون خودم و خودت گزارش بدیم فقط چه طوره کلی میتونیم با هم رقابت جانانه داشته باشیم :28::smilies-azardl (113

BBT

New member
سلام دوست خوبم، من خداروشكر زبانم خوبه ،باهاش زياد مشكل ندارم . من برا زبان لزگي و رضا زاده خوندم (البته يه بخشهايش هنوز مونده)
لغات 504 , و لغات تافل رو كامل خوندم و يه سري لغات از 1100 واژه خوندم . راستش من ماههاي قبل خيلي بيشتر از الان زبان ميخوندم و خيلي براش وقت گذاشتم اما الان كمتر زبان ميخونم.
اميدوارم موفق باشيد دوست عزيز

سلام میشه بگید زبان رضا زاده چه طور منم همه اینا که شما خوندین رو خوندم ولی نمیدونم برم رضازاده رو هم بخونم یا نه ؟

BBT

New member
منم طبق معمول دیروز 7 ساعت
:mad_majidonline:اینم گذاشتم از دست این هوای گرم که هر چی خونده بودم رو داره از سرم تبخیر میکنه میره

setareh58

New member
بچه ها ی مشکل بزرکی واسم پیش اومده مامانم مریض شده فردا پس فردا باید ببریمش واسه عمل
دیکه کار من خیلی سخت میشه پرستاری از مریض و پذیرایی مهمونو کلا مسولیت خونه رو دوش من افتاده خیلی واس سخته برنامه هام بهم ریختن
نوروزم که نتونسم خوب خونم از 7 تا کتاب 4تاشونو واسه کنکور علوم خونده بودم ولی 3تا کتابی که مونده رو تقریبا نصف نکردم
بعضی وقت تصمیم میگریم کلا کتابامو جمع کنم و بی خیال شم ولی وقتی بهشون نگامی کنم وارزوهایی که داشتم چشام پر اشک میشه خیلی ارزو داشتم منم دانشجوی علوم پزشکی شم .....................
عزیز اشتباه نکن حداقل میتونی روزی دو یا سه ساعت فقط مطالبی که خوندی مرور کنی و فقط وقت برا نقاط قویت بذار نذار زحمتهایی که تا الان کشیدی هدر بره مطمئن باش بخوای با شرایط سخت تراز این هم میشه چون خودم تجربش کردم صبح زودتر بیدار شو و با برنامه کارهات انجام بده میتونی بهشون برسی مهمونی و مشکل مادرت نهایتش تا ده روز بازم وقتت ازاد میشه و بیشتر میخونی ولی خودت اذیت نکن فدات بشم انشالله موفق میشی

بانو

New member
پر بزن

پرواز کن ...آنگونه که میخواهی

وگرنه

پروازت میدهند آنگونه که میخواهند ...

۵۰ روز دیگه ...

آخرین ویرایش:

rawy

New member

ایشالا که مادرتون به زودی سلامت برمی گردن خونه و دوباره آرامش بهتون بر می گرده, اما خیلی وقتا دیدم بچه ها یی که چندین کار رو دارن هم زمان انجام می دن موفق تر هم بودند, چون از زمانشون استفاده ی مفید کردند, خیلی از بچه ها هستند که هم خونه داری می کنن, هم کار بیرون یا پایان نامه دارن و دانشجو هستند و دارن برای کنکور هم می خونن.
مهم اینه که هر چی پیش اومد شما ناامید نشید.
موفق باشی دوست عزیز

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا