گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها91>>>92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

padideh

New member
اميدوارم خدا كمكمون كنه تا از اين حال و هواي بد بيرون بيايم

mehrshad

New member
padide jan man ghole sharaf midam shoma ghabul mishid.in ro yaghin daram ke beyne bacheha ba rotbeye khub sale ayande hamin moghe dari terme 2 arshado migzaruni va be fekre payanameo... Hasti.

mehrshad

New member
bacheha motmaenam sale dg hame arshad mikhunim.hata baziamun az doktora harf mizanim.va maghruro sarbolandim az talashi ke kardim.in ruza kheyli moheme.bekub bekhunid.ta gholeye movafaghiat rahi namunde.aha? Bejomb
id ke dg akharashe.

BBT

New member
behtarin rah ine ke toham ketabe teste baghiaro bedozdi.ha ha.

نه مهرشاد جون این روزا شدم کاراگاه پوارو
مظنونین هم همه بچه های سم شناسی و بیوشمی خوابگاه اند :New (6):
امروز خواستم بخرمش دیدم قیمتش شده 37 هزار تومان :13:
من میخوام ترک تحصیل کنم اصلا

BBT

New member
دیروز 8ساعت خوندم امروز 5ساعت فک نکنم بیشتر هم بتونم بخونم داریم میریم بیرون امروز کلا سرم درد میکرد زیاد نتونستم بخونم
سیستم پاسخ من دوباره قاطی کرده نمیتونم پاسخ بدم:65d6a5d6s:
تو این هوای گرم مگه میشه رفت بیرون شده جهنم

BBT

New member
سلام بچه ها خسته نباشيد همگي. من ديروز ٩ ساعت خوندم
بچه ها من نميدونم چرا يه جوري شدم احساس ميكنم روحيم به هم ريخته! احساسسسسس ميكنم حجم درسام خيلي زياده و دارم سرگيجه ميگيرم ، احساس ميكنم تو يه باتلاق افتادم ،دلم ميخوادددد گريه كنم حالم اصلا خوب نيست. بچه ها اگه قبول نشممممممم ! واي خداياااااا دارم رواني ميشم
این همه انرژی منفی رو هر کس به خودش حس شما رو پیدا میکنه یه کم مئبت نگر و بلکه منطقی نگر باشین درست میشه

mehrshad

New member
نه مهرشاد جون این روزا شدم کاراگاه پوارو
مظنونین هم همه بچه های سم شناسی و بیوشمی خوابگاه اند :New (6):
امروز خواستم بخرمش دیدم قیمتش شده 37 هزار تومان :13:
من میخوام ترک تحصیل کنم اصلا

man jae to budam 3sute miraf
tam mohtad mishodam khalas! Vaveyla! Va mosibata !

scarlet

New member
padidie jon manam daghighan hesse u ro daram , darsaii ro ke tamom kardam daram moror mikonam gij misham , nemidonam in hame hajme darsi ro chetor beresam moror konamo test bezanam , yeki az darsamam monde , kash kholase nevisi mikardam ,
negaran nabash fek konam in halo rozemon aadiye ,

bacheha faghato faghat talash konid ,in roza nabayad kam biyarim , nabayad fekremon ro az tamarkoz ro darsamon bebarim ro afkare narahat konande,rohiamon ro nabazim

mohem ine ke ma talashemon ro kardim

az hame mohem tar : khoda ba mast

آخرین ویرایش:

scarlet

New member
بعد از ازمون تا يك هفته مي خوام فقط بخوابم[/QUOTE]

ay goftiiiiiiiiiiiiiii, manam mikham ye hafte , na 2hafte tamam bekhabammmmmmmmmmmmmmmmm

آخرین ویرایش:

آيشن

New member
بچه ها من دندونم درد ميكرد تا الان 1ساعت ميكروبيولوژي و يك متن از زبان خوندم
اين شكلي شدم امروز خيلي وضعم درس و حسابي بود:1dco2x0p1lilzhfpg1t

bahramian0935

New member
سلام.قصدم گزارش دادن نبود.ولی خوب این هفته رامیگم.شنبه13ساعت/یکشنبه11ساعت.وازسایتتون هم خیلی خوشم نیومد

padideh

New member
سلام.قصدم گزارش دادن نبود.ولی خوب این هفته رامیگم.شنبه13ساعت/یکشنبه11ساعت.وازسایتتون هم خیلی خوشم نیومد

سلام،خسته نباشيد اميدوارم موفق باشيد.
همونطور كه از اسم اين تاپيك پيداست اينجا مكاني براي كسايي هست كه قصد گزارش دادن دارن، و اينجا رو دوست دارن. به نظر من اينجا تنها جايي هست كه بچه هاي كنكوري بهم دلگرمي و اميد ميدن،من خودم حالم خيلي بد بود امروز اما واقعاااااا وقتي صحبتهاي دوستاي گلم رو شنيدم ،كلي انرژي گرفتم.بچه ها واقعا از همتون ممنونم ، خيلي كمكم كرديد امروز

setareh58

New member
سلام بچه ها خسته نباشيد همگي. من ديروز ٩ ساعت خوندم
بچه ها من نميدونم چرا يه جوري شدم احساس ميكنم روحيم به هم ريخته! احساسسسسس ميكنم حجم درسام خيلي زياده و دارم سرگيجه ميگيرم ، احساس ميكنم تو يه باتلاق افتادم ،دلم ميخوادددد گريه كنم حالم اصلا خوب نيست. بچه ها اگه قبول نشممممممم ! واي خداياااااا دارم رواني ميشم
اااااااااااااا پدیده جون چرا منفی فک میکنی همیشه نیمه پر نیگاه کن مطمئن باش که قبول میشی چون زحمت کشیدی و استرس برای درس سم و باعث فراموشی معلوماتت میشه و فقط خودت میتونی خودت اروم کنی نذار ثمربخش ترین روزهات با این حرفا بگذره الان هرچی بخونی خیلی بهتر تو ذهنت میمونه و ممکنه همون سرجلسه کنکور بیاد عزیز البته میدونم همه این حرفا رو خوب میدونی فقط میخواستم بهت یادآوری بکنم همچنین به همه دوستانی که همین حس رو دارن

setareh58

New member
سلام دوستای گلم خسته نباشین امسال همه ماها قبولیم چون تلاش کردیم و چیزی نمونده که نتیجه زحماتمون بگیریم به شرطی که تا پایانش با همین سرعت و با ارامش و مدیریت خوب پیش بریم به امید موفقیت همگی شما دوستا خوبم
امروز 9 ساعت خوندم وشاید بتونم یکساعت دیگه لغت زبان بخونم

mehrshad

New member
baba alaki nist khanuma 60,70 darsade ghabulio daran ba in hajme motalee.afarin bas shoma.aghayun parcham paine ha? Khanuma jolo zadan.man 4sat khundam

economic

New member
واییییییییییییی این قد حرف زدم که یادم رفت گزارش امروزمو بدم!
من امروز 12 ساعت خوندم
تغذیه:5 ونیم
فیزیو:2
بیو:3:30
زبان:1
پدیده جان تو واسه زبان چی می خونی ؟
اخه کم وقت میزاری روش؟
زبانت قویه یا چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا