behtarin rah ine ke toham ketabe teste baghiaro bedozdi.ha ha.
تو این هوای گرم مگه میشه رفت بیرون شده جهنمدیروز 8ساعت خوندم امروز 5ساعت فک نکنم بیشتر هم بتونم بخونم داریم میریم بیرون امروز کلا سرم درد میکرد زیاد نتونستم بخونم
سیستم پاسخ من دوباره قاطی کرده نمیتونم پاسخ بدم:65d6a5d6s:
این همه انرژی منفی رو هر کس به خودش حس شما رو پیدا میکنه یه کم مئبت نگر و بلکه منطقی نگر باشین درست میشهسلام بچه ها خسته نباشيد همگي. من ديروز ٩ ساعت خوندم
بچه ها من نميدونم چرا يه جوري شدم احساس ميكنم روحيم به هم ريخته! احساسسسسس ميكنم حجم درسام خيلي زياده و دارم سرگيجه ميگيرم ، احساس ميكنم تو يه باتلاق افتادم ،دلم ميخوادددد گريه كنم حالم اصلا خوب نيست. بچه ها اگه قبول نشممممممم ! واي خداياااااا دارم رواني ميشم
نه مهرشاد جون این روزا شدم کاراگاه پوارو
مظنونین هم همه بچه های سم شناسی و بیوشمی خوابگاه اند :New (6):
امروز خواستم بخرمش دیدم قیمتش شده 37 هزار تومان :13:
من میخوام ترک تحصیل کنم اصلا
سلام.قصدم گزارش دادن نبود.ولی خوب این هفته رامیگم.شنبه13ساعت/یکشنبه11ساعت.وازسایتتون هم خیلی خوشم نیومد
اااااااااااااا پدیده جون چرا منفی فک میکنی همیشه نیمه پر نیگاه کن مطمئن باش که قبول میشی چون زحمت کشیدی و استرس برای درس سم و باعث فراموشی معلوماتت میشه و فقط خودت میتونی خودت اروم کنی نذار ثمربخش ترین روزهات با این حرفا بگذره الان هرچی بخونی خیلی بهتر تو ذهنت میمونه و ممکنه همون سرجلسه کنکور بیاد عزیز البته میدونم همه این حرفا رو خوب میدونی فقط میخواستم بهت یادآوری بکنم همچنین به همه دوستانی که همین حس رو دارنسلام بچه ها خسته نباشيد همگي. من ديروز ٩ ساعت خوندم
بچه ها من نميدونم چرا يه جوري شدم احساس ميكنم روحيم به هم ريخته! احساسسسسس ميكنم حجم درسام خيلي زياده و دارم سرگيجه ميگيرم ، احساس ميكنم تو يه باتلاق افتادم ،دلم ميخوادددد گريه كنم حالم اصلا خوب نيست. بچه ها اگه قبول نشممممممم ! واي خداياااااا دارم رواني ميشم
پدیده جان تو واسه زبان چی می خونی ؟واییییییییییییی این قد حرف زدم که یادم رفت گزارش امروزمو بدم!
من امروز 12 ساعت خوندم
تغذیه:5 ونیم
فیزیو:2
بیو:3:30
زبان:1