گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها91>>>92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

darya63

New member
افرین به همه
ععالی پیش میرین
قول میدم تک تک تون قبولید

من با وجود گزارش اشل جون روم میشه بگم دیروز0 امروز هم 0
تمام کارای عید و خونه تکونی جمع شده بود واسه این چند روز.خیلی مشغولم نمیدونم کی میتونم برگردم به اوضاع سابقم

خیلی از عید بدم میاد.بیشتر از همه که فاصله میندازه برا درس خوندنم:smiliess (12):

آخرین ویرایش:

mw.ashel

New member
سلام به همه دوستانم

71 روز تا ارشد 92
.
.
.
.
.

اگر به دنبال موفقیت نروید خودش به دنبال شما نخواهد آمد.

:rose:

منم امروزم بازم 0ساعت خوندم،
:13:و ولی از فردا جبران میکنم، و نگران من نباشید.

smilies-azardl%20%28113%29.gif
فقط یک بار برای همیشه

hematology70

New member
سلام اینجا تنها جایی که همه بچه ها جمعن میدونم موضوعم ربط نداره ولی بر خود واجب دانستم تا از همه ی شما دوستان گرامی که احوال پرسم بودین تشکر کنم امیدوارم همگیتون امسال قبولف شین
از اونجایی که میترسم اسمی از قلم بیفته به همین تشکر از همتون اکتفا میکنم از همه ی شما دوستان گلم باز هم تشکررررررررر میکنم

یک بار برای همیشه

setareh58

New member
دیروز 5 ساعت خوندم دوستای خوبم دسترسی اینترنت این ایام عید برام کمتر شده ولی قول میدم گزارش همه روزهام بدم ودیگه تنبلی تمومد :smilies-azardl (181

bacillus.bs

New member
امروز 7 ساعت بعدشم چهارشنبه سوري
ولي اين جز عجايبه
تا حالا تو عمرم يك روز قبل از عيد اينقدر درس نخونده بودم

mw.ashel

New member
سلام به همه دوستان درسخونم

70 روز تا ارشد 92
.
.
.
.
.

با خوبی ها و بدی ها، هرآنچه که بود؛ برگی دیگر از دفتر روزگار ورق خورد،

برگ دیگری از درخت زمان بر زمین افتاد، سالی دیگر گذشت روزهایتان بهاری و بهارتان جاودانه باد

برای تک تکمون در سالی که پیش رو داریم از درگاه خدا بزرگ سلامتی همراه با آرامش و موفقیت در آزمون ارشد 92 رو مسئلت مینمایم.

منم دیروز 2 ساعت زبان خوندم.

فقط یک بار برای همیشه

234013_persiananorouz.gif

setareh58

New member
سلام دوستای گلم پیشاپیش سال نو بهتون تبریک میگم انشالله سال خیلی خیلی خوبی درپیش داشته باشین
دیروز 8 ساعت درس خوندم نمیدونم چرا اینقدر درس خوندن برام سخت شده:13:

cheshmak

New member
سلام دوستای گلم......بچه ها چیزی تا تحویل سال نمونده.......بیایید همه باهم لحظه تحویل سال کنار سفره هفت سین برای همدیگه

دعا کنیم و از خدا بخواییم تو سال جدید بهترین ها رو برامون رقم بزنه ........خصوصا قبولی ارشد ........!!!:sad:

لبخند

New member
واییییی خدای من داریم به سال جدید نزدیک میشیم تیک تاک تیک تاک.....امروز اصلا حس درس خوندن نیست از صبح دور تزیین سفره بودم خیلی قشننگ شده دوست داشتم بذارمش اینجا ولی انگار نمیشه باید سایز عکس خیلی کوچیک بشه،منم منصرف شدم. امیدوارم امسال سال قبولی هممون باشه.......................الهی آمیییییییییییییییننن
hha9-1.jpg
سال نو مبارک

Tarsa

New member
بچه ها ایشاا.. همه سال بعد دانشجوی ارشد باشیم:bunnyearsmiley:

alimaleki_jamshid

New member
سلام و درود بر تمامی کنکور های عزیز
عیدتون مبارک.
به امید آینده ی روشن و درخشان برای همدیگر دعا کنید.
موفق باشید.

BBT

New member
سلام
عید تون مبارک
ببخشید به خاطر عدم دسترسی به اینترنت نمیتونم بیام
ولی این روزا از دست ندین حیفه حیفه حیفه بازم بگم حیفه :smiliess (2):
بهترین وقت برای جلو افتادن
کامنت هاتون رو میخونم هر شب و کلی انرژی میگیرم
منم دیروز 8ساعت و شش دقیقه!!!!
روز قبلش هم 8 ساعت و 13 دقیقه !!!!! خوندم
امروز هم که کلا مهمونی بودیم 90 دقیقه
به امید موفقیت همه :smiliess (3):

padideh

New member
سلام دوستاي خوبم...سال نو مبارك ....اميدوارم سال خوبي داشته باشيد و امسال با قبولي تو كنكور يه سال فراموش نشدني داشته باشيد .... امروز لحظه سال تحويل برا همه شماها دعا كردم و از خدا خواستم كه بهمون كمك كنه تا بتونيم امسال افتخار آفرين باشيم.
دوستا ي گلم امروز 7 ساعت درس خوندم.
ما ميتونيم و حتما موفق ميشيم.......پيش به سوي موفقيت

cheshmak

New member
سلام بچه ها......عیدتون مبارک...بالاخره سال 92از راه رسید........بچه ها امروز درس خوندن واقعا سخت بود..با وجوداین امروز 2ساعت خوندم...امید وارم بتونم فردا بیشتر بخونم.......

mw.ashel

New member
سلام به همه دوستانم

69 روز تا ارشد 92

.
.
.
.
.

امروز سر سفره هفت سین و لحظه تحویل سال نو ، برای تک تک تون دعا کردم که هممون امسال سال خوب و خوش و پر از موفقیت ، توام با سلامتی رو پیش رو داشته باشیم و تو آزمون ارشد 92 خبر قبولیمونو به همدیگه بدیم.

عیدتون مبارک

خدا رو شکر منم امروزبعد چند روزی که مشغله کاری داشتم نتونسته بودم روی کتابامو باز کنم ، تونستم تا الان4 ساعت درس بخوندم و تا وقتی که بتونم بیدار بمونم بازم میخونم.

فقط یک بار برای همیشه

234013_persiananorouz.gif

cheshmak

New member
سلام بچه ها......عیدتون مبارک...بالاخره سال 92از راه رسید........بچه ها امروز درس خوندن واقعا سخت بود..با وجوداین امروز 2ساعت خوندم...امید وارم بتونم فردا بیشتر بخونم.......
بچه ها من مجبورم همراه خونواده به دیدن اقوام برم...البته نه همه ....فقط درجه یک ها......چون به خاطر یه سری مسائل هیچکس از درس خوندن من برای ارشد خبر نداره ومن به ناچار مجبورم مهمونی برم و دلم پیش کتابام باشه.......اما سعی میکنم حتی کم ولی بخونم......التماس دعا

cheshmak

New member
بچه ها من مجبورم همراه خونواده به دیدن اقوام برم...البته نه همه ....فقط درجه یک ها......چون به خاطر یه سری مسائل هیچکس از درس خوندن من برای ارشد خبر نداره ومن به ناچار مجبورم مهمونی برم و دلم پیش کتابام باشه.......اما سعی میکنم هرچقدر کم ولی بخونم.

mw.ashel

New member
بچه ها من مجبورم همراه خونواده به دیدن اقوام برم...البته نه همه ....فقط درجه یک ها......چون به خاطر یه سری مسائل هیچکس از درس خوندن من برای ارشد خبر نداره ومن به ناچار مجبورم مهمونی برم و دلم پیش کتابام باشه.......اما سعی میکنم هرچقدر کم ولی بخونم.

چشمک جونم اصلا ناراحت و نگران نباش .این چند روزم مجبوریم تحمل کنیم ولی سال بعد که ارشدی شدیم تلافی شو در میاریم و میریم سفر و عید دیدنی و بلاخره خوش میگذرونیم.:smilies-azardl (113

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا