گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها91>>>92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

vida68

New member
اشتباه وجود ندارد، تنها درس است. رشد فرآیند آزمایش است، یک سلسله دادرسی، خطا و پیروزی‌های گهگاهی، آزمایش‌های ناکام نیز به همان اندازه آزمایش‌های موفق بخشی از فرآیند رشد هستند.

bacillus.bs

New member
*اکثر شکست ها نصیب کسانی شده است که نمی دانستند فاصله شان تا موفقیت چقدر نزدیک است و دست از کار کشیده اند.

asal 92

New member
سلااااااام گلهای ارشد
نمیدونم چرااین چند روزه یه کم کسل شده بودم حال وحوصله نداشتم یه کم دشارژبودم نمیدونم شما هم تواین مدت همچین تجربه ای داشتید یانه ؟:65d6a5d6s:
اماااااااااحالااااااااافول شارژ درخدمت شمام :thanks:
باعشق تمام به کتابای نازم 6ساعت خوندم وایمان دارم به خودمون که قبول میشیم
فقط یکبار براااااااای همیشه وهمیشه این طلسم ارشدومیشکنیم :a2d3:
موفقیت ازآن ماست
:smiliess (4):

bacillus.bs

New member

اگر در اولین قدم، موفقیت نصیب ما می شد، سعی و عمل دیگر معنی نداشت.
موریس مترلینگ
موفقیت
تلاش

asal 92

New member
بچه ها یه چیزی میگم نخندید :25r30wi:
چند شب قبل خواب دیدم ارشد قبول شدم ودانشگاه بودم سرکلاس وااااااای چه حسی بود :25r30wi:
مگه نگفتم نخند
:smilies-azardl (12)

asal 92

New member
خوب مامان عسل شما برنامه هاتا چجوری با بچه تون هماهنگ میکنید ؟من سعی میکنم که صبح زودتر از دخترم بیدارشم که بتونم کمی درس بخونم ولی بیشتر مواقع اون هم زود از خواب بیدار میشه ولی ما باید به خاطر بجه هامون هم که شده باید سعی کنیم موفق شیم.

سلام نمیدونم شما شاغلیدیانه؟شیفت های من منظم نیست (یاصبح یاعصر یاشب)درنتیجه زمان منظمی برای خوندن ندارم /ولی برنامه ریزی کردم برای رسیدن به درس وکار وزندگیم /جوری که هم بتونم درس بخونم/ ودرس خوندنم صدمه ای ازنظر روحی به ملیسای نازم واردنکنه /وهم همسرم (هرچند همسرم مشوق اصلی من برای ادامه است)/وهم کاربیرون /
خیلی وقتا ازنظر جسمی خیلی خسته میشم ولی حس رسیدن به موفقیت سختی راه روبرام آسون میکنه /ازهرفرصتی برای خوندن استفاده میکنم وقتی که دخترم خوابه /کارتون نگاه میکنه/نقاشی میکشه /یاوقتی که پیش مامانمه /و...
وقتی قاطعانه تصمیم به ادامه بگیری سختی راهو احساس نمیکنی ...
به قول شما به خاطر بچه هامون هم که شده باید موفق شیم هرچند دختر من فقط توفکر عروس شدن وآرایش کردن ورقص ومدل مو و...این چیزاست ازالان لباس تکراری برای مهمونی نمیپوشه فک کنم دیگه امیدی برای اصلاحش نیست
:25r30wi:

bacillus.bs

New member
سلام نمیدونم شما شاغلیدیانه؟شیفت های من منظم نیست (یاصبح یاعصر یاشب)درنتیجه زمان منظمی برای خوندن ندارم /ولی برنامه ریزی کردم برای رسیدن به درس وکار وزندگیم /جوری که هم بتونم درس بخونم/ ودرس خوندنم صدمه ای ازنظر روحی به ملیسای نازم واردنکنه /وهم همسرم (هرچند همسرم مشوق اصلی من برای ادامه است)/وهم کاربیرون /
خیلی وقتا ازنظر جسمی خیلی خسته میشم ولی حس رسیدن به موفقیت سختی راه روبرام آسون میکنه /ازهرفرصتی برای خوندن استفاده میکنم وقتی که دخترم خوابه /کارتون نگاه میکنه/نقاشی میکشه /یاوقتی که پیش مامانمه /و...
وقتی قاطعانه تصمیم به ادامه بگیری سختی راهو احساس نمیکنی ...
به قول شما به خاطر بچه هامون هم که شده باید موفق شیم هرچند دختر من فقط توفکر عروس شدن وآرایش کردن ورقص ومدل مو و...این چیزاست ازالان لباس تکراری برای مهمونی نمیپوشه فک کنم دیگه امیدی برای اصلاحش نیست
:25r30wi:

عسل جون دختر تو ببوس از طرف من،يه عكسم ازش بزار ببينيميش
اخه ني ني ها انرژي مثبت دارند

asal 92

New member
مرسی بهناز جون:riz304:
باسی نمیدونم چرا احساس میکنم خیلی خوب درس نمیخونی ؟؟؟؟آره اینطوریه؟؟؟؟؟؟؟:21:
شیطونی بسه بشین پای درس
:p7977cujr38iyymsu8:

moni joon

New member
امروز روز خوبی نداشتم شاید تا اخره شب خودمو بکشم 8 ساعت بتونم بخونم!!!!!!!
ولی حتما حتما فردا جبرانش میکنم...........
من حتما ارشد قبول میشم چون از ته ته دلم میخوامش............:dadad4:

آخرین ویرایش:

bacillus.bs

New member
مرسی بهناز جون:
باسی نمیدونم چرا احساس میکنم خیلی خوب درس نمیخونی ؟؟؟؟آره اینطوریه؟؟؟؟؟؟؟:
شیطونی بسه بشین پای درس
:p7977cujr38iyymsu8:
نمي دونم بعضي روزا خوبه بعضي روزا بد:dadad4:
البته خيلي خوب نيست هر موقع به ١٠ ساعت رسيد ميتونم بگم خيلي خوبه :a2d3:سعي مي كنم بهتر بشم:smilies-azardl (181

bacillus.bs

New member
امروز 8:30 تا اخر اين هفته به 10ساعت ميرسونمش
من ميتونمممممممممممممممممم

scarlet

New member
salam dost jonaye man , shabeton bekheyr, emroz 10 saat mofid khondam

bachehe ye chizi begam ,,, har kodom az ma moshkelet va daghdagheheye khodemon ro darim , man avayel hamash pishe khodam migoftam (khosh be hele mojarada , ba motaaheli ke nemishe dars khond) akhe hamishe mehmon vasam miad , hamashon ham az shahrestan miyan va chan roz mimonan ..bad fahmid harkas ye jor daghdagheii vase khodesh dare, har dafe ke kam avordam be omide ghaboli hazer bodam sakhtiharo ghabol konam, azizan vaghti namonde , pas hameye tavanemon ro paye hadafemon bezarim :a2d3:am
yek bar baraye hamishe...

darya63

New member
سلااااااام گلهای ارشد
نمیدونم چرااین چند روزه یه کم کسل شده بودم حال وحوصله نداشتم یه کم دشارژبودم نمیدونم شما هم تواین مدت همچین تجربه ای داشتید یانه ؟d
اماااااااااحالااااااااافول شارژ درخدمت شمام :thanks:
باعشق تمام به کتابای نازم 6ساعت خوندم وایمان دارم به خودمون که قبول میشیم
فقط یکبار براااااااای همیشه وهمیشه این طلسم ارشدومیشکنیم :a2d3:
موفقیت ازآن ماست
:smiliess (4):

اره مامان عسل منم مث شما بودم
فک کنم مال حال و هوای عیده.
خوش به حال ارشد علوم با خیال راحت عید گردی میکنند :sad:

darya63

New member
یه سلام پر از انرژی به دوستای خوبم
من بعد از سه روز بلاخره روحیه ام به حالت عادی برگشت.خدا رو شکر
فقط باید از ادمای با انرژی منفی دوری کرد مخصوصا تو این مدت باقی مونده :riz277:
من یه 10دقیقه یا کمتر با یکیشون در تماس بودم اما سه روز دوره کمونش طول کشید تا خوب شدم:1dco2x0p1lilzhfpg1t

دیروز 3:45
امروز 7:35
فقط یک بار برای همیشه

mw.ashel

New member
سلام به همه دوستان درسخونم

84 روز تا ارشد 92
.
.
.
.
.
مثبت فکر کن تا مثبت ترین ها رو داشته باشی

:rose:

منم امروز 5:30ساعت خوندم+ یک متن و 30 لغت زبان

smilies-azardl%20%28113%29.gif
فقط یک بار برای همیشه
smilies-azardl%20%28113%29.gif

:rose:

bacillus.bs

New member
یه سلام پر از انرژی به دوستای خوبم
من بعد از سه روز بلاخره روحیه ام به حالت عادی برگشت.خدا رو شکر
فقط باید از ادمای با انرژی منفی دوری کرد مخصوصا تو این مدت باقی مونده :riz277:
من یه 10دقیقه یا کمتر با یکیشون در تماس بودم اما سه روز دوره کمونش طول کشید تا خوب شدم:1dco2x0p1lilzhfpg1t

دیروز 3:45
امروز 7:35
فقط یک بار برای همیشه

خدا نصيبه گرگ بيابون نكنه:ph34r-smiley:
از اين دوستا منم دارم،نميدونيد از روي حسادت چه حرفايي كه بهم نمي زنند :smilies-azardl (12)
كور شود هر انكس كه نتواند موفقيت ما را ببينه

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا