خوب مامان عسل شما برنامه هاتا چجوری با بچه تون هماهنگ میکنید ؟من سعی میکنم که صبح زودتر از دخترم بیدارشم که بتونم کمی درس بخونم ولی بیشتر مواقع اون هم زود از خواب بیدار میشه ولی ما باید به خاطر بجه هامون هم که شده باید سعی کنیم موفق شیم.
سلام نمیدونم شما شاغلیدیانه؟شیفت های من منظم نیست (یاصبح یاعصر یاشب)درنتیجه زمان منظمی برای خوندن ندارم /ولی برنامه ریزی کردم برای رسیدن به درس وکار وزندگیم /جوری که هم بتونم درس بخونم/ ودرس خوندنم صدمه ای ازنظر روحی به ملیسای نازم واردنکنه /وهم همسرم (هرچند همسرم مشوق اصلی من برای ادامه است)/وهم کاربیرون /
خیلی وقتا ازنظر جسمی خیلی خسته میشم ولی حس رسیدن به موفقیت سختی راه روبرام آسون میکنه /ازهرفرصتی برای خوندن استفاده میکنم وقتی که دخترم خوابه /کارتون نگاه میکنه/نقاشی میکشه /یاوقتی که پیش مامانمه /و...
وقتی قاطعانه تصمیم به ادامه بگیری سختی راهو احساس نمیکنی ...
به قول شما به خاطر بچه هامون هم که شده باید موفق شیم هرچند دختر من فقط توفکر عروس شدن وآرایش کردن ورقص ومدل مو و...این چیزاست ازالان لباس تکراری برای مهمونی نمیپوشه فک کنم دیگه امیدی برای اصلاحش نیست :25r30wi:
نمي دونم بعضي روزا خوبه بعضي روزا بد:dadad4:مرسی بهناز جون:
باسی نمیدونم چرا احساس میکنم خیلی خوب درس نمیخونی ؟؟؟؟آره اینطوریه؟؟؟؟؟؟؟:
شیطونی بسه بشین پای درس7977cujr38iyymsu8:
سلااااااام گلهای ارشد
نمیدونم چرااین چند روزه یه کم کسل شده بودم حال وحوصله نداشتم یه کم دشارژبودم نمیدونم شما هم تواین مدت همچین تجربه ای داشتید یانه ؟d
اماااااااااحالااااااااافول شارژ درخدمت شمام :thanks:
باعشق تمام به کتابای نازم 6ساعت خوندم وایمان دارم به خودمون که قبول میشیم
فقط یکبار براااااااای همیشه وهمیشه این طلسم ارشدومیشکنیم :a2d3:
موفقیت ازآن ماست :smiliess (4):
یه سلام پر از انرژی به دوستای خوبم
من بعد از سه روز بلاخره روحیه ام به حالت عادی برگشت.خدا رو شکر
فقط باید از ادمای با انرژی منفی دوری کرد مخصوصا تو این مدت باقی مونده :riz277:
من یه 10دقیقه یا کمتر با یکیشون در تماس بودم اما سه روز دوره کمونش طول کشید تا خوب شدم:1dco2x0p1lilzhfpg1t
دیروز 3:45
امروز 7:35
فقط یک بار برای همیشه
:smilies-azardl (12) مگه تو نمیخای قبول بشیبچه ها یکی منو دعوا کنه![]()