گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها91>>>92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

bacillus.bs

New member
سلام مامان روشا من مامان نیستم. ولی خاله ی 2تادختر بچه ی 2قلوی 3ساله هستم...مامانشون میره سر کار معمولا تا 4بعدازظهرگاهی هم بیشتر بیشمون هستن و فوق العاده شیطون و پرصرو صدان.....همش هم در اتاقمو باز میکنن میان یا وسایلمو برمیدارند و فرار میکنند یا میان پیشم میشینند و کلی حرف میزنند....نمیدونی من چطوری درس میخونم باهاشون....اصن یه وضعیتی نگو و نپرس!!!!:dadad4:

اين ديگه از عجايبه:5:
من حتي تصورشم نمي تونم بكنم كه با يك جفت دوقلوي سه ساله :sdasdasd:بشينم براي ازمون كارشناسي ارشددرس بخونم
بابا تو ديگه كي هستي:applause:

antenyus

Active member
من حتي تصورشم نمي تونم بكنم كه با يك جفت دوقلوي سه ساله :sdasdasd:بشينم براي ازمون كارشناسي ارشددرس بخونم

آره باسیل...خیلی سخته...خواهر زاده منم یه پسر فوق العاده شیطونه. 3 سالشه...از کله سحر... تا س 2 پیش منه....میاد کتابامو از جلوم بر میداره میگه اگه باهام بازی نکنی...قهر میکنم باهات...واقعا آدمو خسته میکنه....

باز خدارو شکر ک مثل خواهرزاده های لبخند 2 تا نیستن.....ههههههه

دیشب یه مهمون داشتیم خبیلی ولوم صداش بلند بود...برا همین اصلا تمرکز نداشتم...خوندم مفیدم همش 4 ساعت شد....:1dco2x0p1lilzhfpg1t

moni joon

New member
من امروز صبح برق خونمون قطع شده بود نتونستن درس بخونم!!!!!!!!!!!خدا کنه بتونم تا شب خوب بخونم.:smilies-azardl (181

لبخند

New member
اخی جیگرممممممممممممممممم
من عاشق بچه هام اونم از نوع شیطوناش عشقن
از طرف من هردوشونو ببوس
مرسییییییی دریا جون.رو چشم...بچه ی شیطونو منم دوست دارم ولی واقعا موقع درس خوندن خیلی سخته!!!

باسیلوس جان من دیگه پوست کلفت شدم آخه از وقتی نی نی بودن همینطور پیش ما بودن ....
تازه اینا که هیچی 2تا مامان بزرگامم از آخر مهر تا همین چند روز پیش یعنی 1اسفند پیشمون بودند....که یکیش رو جا افتاده بود....دیگه خودتون اوضاع منو درک کنید....و قدر شرایط خودتون رو بدونید...بعضی روزا میرفتم کتابخونه دانشگام ..البته بهتره بگم از خونه فرار میکردم یه جورایییییی....اما دیگه یه چندوقتیه حوصلم نمیشه برم آخه ظهر حتما باید بخوابم اونجا هم که نمیشه خوابید!!!!!!!

آره باسیل...خیلی سخته...خواهر زاده منم یه پسر فوق العاده شیطونه. 3 سالشه...از کله سحر... تا س 2 پیش منه....میاد کتابامو از جلوم بر میداره میگه اگه باهام بازی نکنی...قهر میکنم باهات...واقعا آدمو خسته میکنه....

باز خدارو شکر ک مثل خواهرزاده های لبخند 2 تا نیستن.....ههههههه

دیشب یه مهمون داشتیم خبیلی ولوم صداش بلند بود...برا همین اصلا تمرکز نداشتم...خوندم مفیدم همش 4 ساعت شد....:1dco2x0p1lilzhfpg1t

بچه خواهرای من میان تو اتاق بهم میگن ما نمیذاریم درس بخونی بعدشم شروع میکنند به جیغ زدن......!!!!!!!!!!!!!!!!!البته باید بگم من آدمایی رو میشناسم که شرایطشون خیلی بدتر هم بوده ولی ارشد قبول شدند....امیدم به خداست

moni joon

New member
antenyus وantenyus عزیز خونه ما تو روز هم خیلی روشن نیست!!چون نزدیک خونمون دارن ساختمان میسازن نمیشه پنجره رو هم باز کرد!!
این شد که نتونستم صبح درس بخونم!!!!!!!!!!!!

mw.ashel

New member
تقدیم به همه دوستان درسخون و موفقم

be49c79f233b.jpg

[FONT=arial,helvetica,sans-serif]خواستن توانستن است.[/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]من بايد موفق بشوم.[/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]من بايد درستكار باشم.[/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]من بايد تصميم اساسي براي موفق شدن بگيرم.[/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]من بايد خوب درس بخوانم.[/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]من بايد در ارشد92 قبول شوم.[/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]من بايد تلاش كنم.[/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]من بايد موانع موفقيت را بردارم.[/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]من بايد، بايد، بايد...[/FONT]:a2d3:

:rose::auizz3ffy9vla57584x

mw.ashel

New member
سلام به همه دوستان درسخونم

85 روز تا ارشد 92
.
.
.
.
.

نگران نباشید و به خوندنتون ادامه بدید که همگی حتما موفق میشیم
:rose:

منم امروز 7:30ساعت خوندم+ یک متن و 30 لغت زبان

smilies-azardl%20%28113%29.gif
فقط یک بار برای همیشه
smilies-azardl%20%28113%29.gif

:rose:

moni joon

New member
بالاخره درسای امروزم تمام شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!
12 ساعت!!
فقط یکبار برای همیشه.................

cheshmak

New member
سلاممممم....سلاممم.......دیروز9ساعت خوندممممممم،..............خواستن توانستن است.....:smilies-azardl (181

خوب مامان عسل شما برنامه هاتا چجوری با بچه تون هماهنگ میکنید ؟من سعی میکنم که صبح زودتر از دخترم بیدارشم که بتونم کمی درس بخونم ولی بیشتر مواقع اون هم زود از خواب بیدار میشه ولی ما باید به خاطر بجه هامون هم که شده باید سعی کنیم موفق شیم.

antenyus

Active member
بچه خواهرای من میان تو اتاق بهم میگن ما نمیذاریم درس بخونی بعدشم شروع میکنند به جیغ زدن......!!!!!!!!!!!!!!!!!البته باید بگم من آدمایی رو میشناسم که شرایطشون خیلی بدتر هم بوده ولی ارشد قبول شدند....امیدم به خداست

آفرین ب تو....شرایط شما رو ک دیدم...ب خونه خودمون بیشتر امیدوار شدم.... ولی خونه ما تلفن همش زنگ میزنه...من خیلی اذیت میشم....

وantenyus عزیز خونه ما تو روز هم خیلی روشن نیست!!چون نزدیک خونمون دارن ساختمان میسازن نمیشه پنجره رو هم باز کرد!!
این شد که نتونستم صبح درس بخونم!!!!!!!!!!!!

اگگی...ک اینطور... ولی آفرین ب تو چون خوب تونستی جبران کنی........:a2d3:

از امروز صبح تا الان 2 ساعت خوندم....انشالله تا شب بتونم ب 10 س برسونم.... فعلا شرایط نابسامانی دارم...امیدوارم زود تر حل بشه....

vida68

New member
سلام دوستان درس خون.
من واسه مطالعه ساعت دقیقی نمیگیرم. میشینم درس میخونم سرمو برمیدارم میبینم یه سه چهار ساعتی گذشته!!!!!!! زمان واسه مطالعه خیلی زود میگذره!!!!
این روزها من با وجود رفتن به کارورزی سنگین و خسته کننده حدود 6 ساعت میخونم... از خودم و شرایطم راضیم...
امیدوارم همگی موفق باشید

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا