گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها91>>>92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

نارون

Member
امروز تا حالا چهار ساعت دیشب شیفت بودم امروز تا ظهر خوابیدم:smiliess (9):
تا آخر شب بیشتر میخونم:smilies-azardl (181

bacillus.bs

New member
تا الان كه ساعت20:48 است 8ساعت و 20مين خوندم
خدا را شكر امروز بد نبود ولي خيلي خوبم نبود:thumbsupsmileyanim:

moni joon

New member
افرین باسیلوس جون خیلی خوب خوندی که................
من تا الان که ساعت 11 شبه 10 ساعت خوندم!!الان میخوام 2 ساعت زبان بخونم بعدش خیلی شیک بخوابم!!!!!!!!!!!!!
فقط یکبار برای همیشه..............

bacillus.bs

New member
افرین باسیلوس جون خیلی خوب خوندی که................
من تا الان که ساعت 11 شبه 10 ساعت خوندم!!الان میخوام 2 ساعت زبان بخونم بعدش خیلی شیک بخوابم!!!!!!!!!!!!!
فقط یکبار برای همیشه..............

موني جون چه جوري شيك مي خوابي؟

cheshmak

New member
سلام سلام بچه ها امروز مهمون داشتیم و من کوزت بودم و فقط 5ساعت خوندممممممم:smilies-azardl (12)

scarlet

New member
gozaresh nadam sangintaram
641019_cryingbig.gif
4 saat
641019_cryingbig.gif

[
641019_cryingbig.gif

/SIZE]
825319_2ai4yg7.gif

foroozan

New member
سلام دوستان کسی یه منبع جمع وجور وساده وجذاب واسه سلولی مولکولی میشناسه؟واسه کنکور آزاد میخوام.ممنون میشم راهنمایی کنید.

bacillus.bs

New member
اخه چرا ميزاريد براي روز اي اخر
من همون روز اول خيلي راحت و سريع ثبت نام كردم

لبخند

New member
سلام دوستان من یه مادرم ویه دختر چها ساله دارم که یه کم درس خوندن با اون مشکله ولی من سعم خودما میکنم میخواستم بدونم آیا کسی با شرایط من هم در این انجمن هست؟

سلام مامان روشا من مامان نیستم. ولی خاله ی 2تادختر بچه ی 2قلوی 3ساله هستم...مامانشون میره سر کار معمولا تا 4بعدازظهرگاهی هم بیشتر بیشمون هستن و فوق العاده شیطون و پرصرو صدان.....همش هم در اتاقمو باز میکنن میان یا وسایلمو برمیدارند و فرار میکنند یا میان پیشم میشینند و کلی حرف میزنند....نمیدونی من چطوری درس میخونم باهاشون....اصن یه وضعیتی نگو و نپرس!!!!:dadad4:

gentelman70

New member
سلام من 9 صفحه از گوارش سودارث رو خوندم فصل 34
قصد دارم يه صفحه از ens رو هم امروز بخونم
ديروز ايمنو داشتم اونو هم ميخونم 30 صفحه اي هست اگه نتونستم ثبت نميكنميهيههيهيه

sefidrooze

New member
سلام مامان روشا من مامان نیستم. ولی خاله ی 2تادختر بچه ی 2قلوی 3ساله هستم...مامانشون میره سر کار معمولا تا 4بعدازظهرگاهی هم بیشتر بیشمون هستن و فوق العاده شیطون و پرصرو صدان.....همش هم در اتاقمو باز میکنن میان یا وسایلمو برمیدارند و فرار میکنند یا میان پیشم میشینند و کلی حرف میزنند....نمیدونی من چطوری درس میخونم باهاشون....اصن یه وضعیتی نگو و نپرس!!!!:dadad4:
واااااااااااای گفتی خاله و کردی کبابم.وقتی میان روزگارم سیاس
بزرگتره :خودکار بده.کاغذ بده.اینو بده .اونو بده
کوچیکه که هم که فقط جیغ میزنه داره دندون در میاره فقط انزیم امیلاز بزاقش رو عنایت میکنه

darya63

New member
سلام دوستای گلم
همگی خسته نباشید.خدا قوت به همه تون
خداروشکر دیروز تا اخر شبش مشکلم حل شد و با وجود مشکلم تونستم به زور 3 ساعتی بخونم.بازم شکر زمانش صفر نیست:rolleyessmileyanim:

darya63

New member

اخی جیگرممممممممممممممممم
من عاشق بچه هام اونم از نوع شیطوناش عشقن
از طرف من هردوشونو ببوس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا