افرین باسیلوس جون خیلی خوب خوندی که................
من تا الان که ساعت 11 شبه 10 ساعت خوندم!!الان میخوام 2 ساعت زبان بخونم بعدش خیلی شیک بخوابم!!!!!!!!!!!!!
فقط یکبار برای همیشه..............
باسیلوس جون به نیت شیک بودن میرم تو تختم!!!اخه میگن مهمترین چیز نیته ادمه:25r30wi:موني جون چه جوري شيك مي خوابي؟
من نتونستم ثبت نام کنم دیروز سایت کلا قطع بود
خدایا امیدی هست؟
سلام دوستان من یه مادرم ویه دختر چها ساله دارم که یه کم درس خوندن با اون مشکله ولی من سعم خودما میکنم میخواستم بدونم آیا کسی با شرایط من هم در این انجمن هست؟
واااااااااااای گفتی خاله و کردی کبابم.وقتی میان روزگارم سیاسسلام مامان روشا من مامان نیستم. ولی خاله ی 2تادختر بچه ی 2قلوی 3ساله هستم...مامانشون میره سر کار معمولا تا 4بعدازظهرگاهی هم بیشتر بیشمون هستن و فوق العاده شیطون و پرصرو صدان.....همش هم در اتاقمو باز میکنن میان یا وسایلمو برمیدارند و فرار میکنند یا میان پیشم میشینند و کلی حرف میزنند....نمیدونی من چطوری درس میخونم باهاشون....اصن یه وضعیتی نگو و نپرس!!!!:dadad4:
سلام مامان روشا من مامان نیستم. ولی خاله ی 2تادختر بچه ی 2قلوی 3ساله هستم...مامانشون میره سر کار معمولا تا 4بعدازظهرگاهی هم بیشتر بیشمون هستن و فوق العاده شیطون و پرصرو صدان.....همش هم در اتاقمو باز میکنن میان یا وسایلمو برمیدارند و فرار میکنند یا میان پیشم میشینند و کلی حرف میزنند....نمیدونی من چطوری درس میخونم باهاشون....اصن یه وضعیتی نگو و نپرس!!!!:dadad4: