گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها91>>>92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

لبخند

New member
سلاااام بچه ها خسته نباشید...:riz304:
چند روزه درست حسابی نمیخونم روم نمیشه بیام گزارش بدم...
خدایی نکرده نمیخوام انرژی شما رو بگیرم ولی نمیدونم چرا امروز م هرکارمیکنم حسش نیست درس بخونم نمیدونم چرا اینطوری شدم...حالا چکار کنم؟؟؟:smiliess (12):
بچه ها شماها خوب بخونید مثل من نشید...نمیدونم چم شده:black_eyed:

viral freak

New member
سلام دوستان

امروز خونه تکونی داشتیم .کارای امروز تموم شده ولی فردا ادامه داره...با اینکه خسته ام اما میخوام درس بخونم...

خدا قوت به همتون....

nadiap

New member
sسلام دوستان امیدوارم خوب باشید
من الان دو روز درگیر ثبت نام ارشد هستم اما سایت بانک ملی مرتب error میده لا چند کارت متفاوت امتحان کردم اما همش حطا میده چی کار کنممممم
این همه درس خوندممم
میدونم اینجا نباید بنویسم اما گفنم شاید بتونید راهنماییم کنید
ممنون میشم

epidtehran92

New member
من الان دو روز درگیر ثبت نام ارشد هستم اما سایت بانک ملی مرتب error میده لا چند کارت متفاوت امتحان کردم اما همش حطا میده چی کار کنممممم
این همه درس خوندممم
ممنون میشم

سلام.مطمئنی رمز اینترنتی را درست زدی؟

nadiap

New member
ارههه از چند کارت متفاوتتت امتحان کردم . حتی دوستم هم همین مشکل داره همش خطای 87 میدهه میگه خطای نامشخص
زنگ زدم پشتیبانیش و اقاهه گفت رمز اشتباه میزنی ؟؟!!! یه کارت اشنباه شد 2 تا اشنباه شد نه 5 تاااا!!!!
کلافم کردهه

epidtehran92

New member
آخه بنظر منم غیر طبیعی هست ولی فکر میکنم بازم اشتباه زدی.فردا یه کارت ببر رمز دوم و رمز اینترنتی خودت مجددا از خودبرداز بگیر مطمئن باش درست میشه.

nadiap

New member
باشهه
حتما.
برای خودم هم عجیبه و با این کارتم کلی خرید اینترنتی کردم هیچ وقت مشکلی نداشت حالا که لازمش دارم دستم گذاشته نو حنا
مرسییییییییییییییی فردا هم روز خداستتتت
مرسیییییییییییییییییییییییییییییییییییییی از راهتمایییییهایتاننن

cheshmak

New member
سلاممممممم سلامممممم سلامممم به همه ی دوستای درس خونممم........بچه ها من یه دو شب نیومدم گزارش بدم آخه پر از اینا بودم- - - - واسه همین ترسیدم این موجو به شما هم منتقل کنم ...این دو روز و درس خوندم ولی خب ای همچین راضی نبودم...........اما..........اما امروز 8ساعت و30 مین خوندم و کلی هم راضی بودم و الان کلی از اینا+ + + + + + + + دارممممممممممم:thanks:

baran131

New member
این همه درس خوندممم
ممنون میشم

سلام
صفحه اي كه خطا رو أعلام مي كنه سه قسمت داره continue رو بزنيد مشكل حل ميشه.
اميدوارم همه موفق باشيد.

mw.ashel

New member
سلام به همه دوستانم

87 روز تا ارشد 92
.
.
.
.
.
http://movafaghiyat3.blogfa.com/post/144
موفقیت تنها نصیب معدودی می شود و این درحالی است که کثیری از مردم در رویای موفقیت به سر می برند.
http://movafaghiyat3.blogfa.com/post/144

:rose:

منم امروز 5ساعت خوندم

smilies-azardl%20%28113%29.gif
فقط یک بار برای همیشه
smilies-azardl%20%28113%29.gif

:rose:

mim_ghaaf

New member
ای کاش باسیلوس به چای اینکه علیه من جبهه بگیری بیگیر می شدی دلیل من چیه ولی نه تنها تو بلکه خیلی ازما ایرانیها نسبت به انتقاد واکنش تند نشون می دیم منم دیگه تو گروهتون نمیام خداروشکر اینقدر بیس علمیم قوی هست که نیازی به انجمنتون نداشته باشم

سلام
ببخشید من اصلا نمیخوام خدای نکرده دخالت کنم فقط اگه اجازه بدید به عنوان یه دوست یه حرف کوچولو بزنم
لطفا اصلا فکر و ذهنمون رو با این مسائل درگیر نکنیم . اینجا یه فضای مجازیه برای به اشتراک گذاشتن مطالب درسی و گاهی برای کاهش استرس و فشار ناشی از امتحان ،پس بیاییم ذهنمون رو با این فکر که کسی خوبه یا بد درگیر نکنیم . به همه خوب نگاه کنیم و فقط به فردا فکر کنیم . امیدوارم همه نتیجه زحماتشون رو بگیرن. خصوصا شما که می فرمایید توانایی علمی خوبی هم دارید

vida68

New member
سلام دوستان....
من دیروز جمعه نتونستم بیشتر از 8 ساعت بخونم... آخه دلم نیومد تو کارای خونه کمکی نکنم!!!
امروز سعی میکنم جبران کنم...
همگی موفق باشید

darya63

New member
چه جالب منم این دو روز پر از ----- اینا بودم و دیروز به زور 2 ساعت خوندم که فقط زمان خوندنم صفر نباشه
حتما امروز بهتر میشم و با انرژی میام اینجا:smiliess (3):

سلام دوستان من یه مادرم ویه دختر چها ساله دارم که یه کم درس خوندن با اون مشکله ولی من سعم خودما میکنم میخواستم بدونم آیا کسی با شرایط من هم در این انجمن هست؟

bacillus.bs

New member
سلام دوستان من یه مادرم ویه دختر چها ساله دارم که یه کم درس خوندن با اون مشکله ولی من سعم خودما میکنم میخواستم بدونم آیا کسی با شرایط من هم در این انجمن هست؟

اره روشا جون مامان زياد داريم
مامان پر انرژي
يكيش مامان عسل هست كه گوله ي انرژيه
52139_connie_mama.gif

asal 92

New member

سلام خوش اومدی /منم شرایط شما رودارم /:riz304:
فقط....ببخشیدها یه کم بدموقع اومدید نه اینکه نزدیکای عیده یه کم حال وهوای درس ازکله م پریده ...:65d6a5d6s:
ببخشید نمی خوام انرژی منفی بدم به زورم شده میخونم تایه هفته دیگه دور اول تموم میشه
بعدش استراحت تااااا چند روز بعد 92:4d564ad6:
ای واااای 92 اومد بچه هاااااااااا چیزی نمونده ها بیچاره شدیم :14:

asal 92

New member
امروز 4ساعت
ایمان دارم هرکسی نتیجه اعمالشو میبینه
نتیجه ما هم قبولیه میدونم

یکبار برای همیشه تلاش میکنیم وبه موفقیت میرسیم :thanks:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا