سلام دوست عزیز.
به جمع ما خوش اومدی.:rose:
همینکه اومدی و اینجا گزارش دادی و دغدغه درس خوندن داری ، خودش قدم اوله که مهم هم است ، شاید نتونی یه شبه ره صد ساله رو بری و 10 ساعت روزانه بخونی ولی یادت باشه همه ماهایی که اینجا هستیم ، از صفر شروع کردیم تا به این ساعات مطالعه رسیدیم .:smilies-azardl (181
پس توانایی های خودت رو دست کم نگیر و یه راهت ادامه بده ، شاید اولش لاک پشتی پیش بری ولی سعی کن زودی خودت رو به خر خونی برسونی.
موفق باشی[/SIZE(113
بچه ها یه چیز جالب بگم واونم اینه که پدربزرگم مرد روشن فکری بود و معتقد بود که هرکس که برای سلامتی مردم به جامعه خدمت میکنه ...دکتره......!!!!!
آبجي مارو دست كم نگير من از دهم كه دستم از كار و دانشگاه خالي بشه و فري تايم كنم مطمئن باش روزاي اول حداقل 8 تا 10 تارو پر خواهم كرد.تازشم ميخوام واسه كمك به دوستان تو فروم دوتا راهنمايي در خصوص آشنايي با تست زني و يادگيري زبان بذارم و يكي هم مديريت مطالعات.
حالا داشته باش بنده موشك خون ميرم جلو.من حداقل سرعت پيشرانشم براساس محاسبات دقيق و رانژ لايه چهارم مقدار 220كيلومتر/ساعت و مصرف سوختم 2.2 بر هر صد كيلومتره :motat:
تازه جالبه بدوني ظرفيت كلوني هاي مغزيمو با روغن مغز خرخون(مخصوص مخ هاي حرفه اي) پر چرب تا حدود 250*10^25 افزايش دادم. :25r30wi:
سلام به بچه درس خونا !!!من امروز9ساعت خوندم!!!من یه میگ میگ میخوامممممم:thumbsupsmileyanim:
khodaya behemon enerjiye bishtari bede va komak kon hame ghabol shim
آفریییییییییییییییییییینسلااااام دوست جونام ،من امروز 9.30 ساعت خوندم:a2d3:
bacillus jon , in sheklakaye bahalo az koja miari? manam mikham