گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها91>>>92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
سلام دوست عزیز.

به جمع ما خوش اومدی.
:rose:

همینکه اومدی و اینجا گزارش دادی و دغدغه درس خوندن داری ، خودش قدم اوله که مهم هم است ، شاید نتونی یه شبه ره صد ساله رو بری و 10 ساعت روزانه بخونی ولی یادت باشه همه ماهایی که اینجا هستیم ، از صفر شروع کردیم تا به این ساعات مطالعه رسیدیم .
:smilies-azardl (181

پس توانایی های خودت رو دست کم نگیر و یه راهت ادامه بده ، شاید اولش لاک پشتی پیش بری ولی سعی کن زودی خودت رو به خر خونی برسونی.

موفق باشی[/SIZE(113

آبجي مارو دست كم نگير من از دهم كه دستم از كار و دانشگاه خالي بشه و فري تايم كنم مطمئن باش روزاي اول حداقل 8 تا 10 تارو پر خواهم كرد.تازشم ميخوام واسه كمك به دوستان تو فروم دوتا راهنمايي در خصوص آشنايي با تست زني و يادگيري زبان بذارم و يكي هم مديريت مطالعات.
حالا داشته باش بنده موشك خون ميرم جلو.من حداقل سرعت پيشرانشم براساس محاسبات دقيق و رانژ لايه چهارم مقدار 220كيلومتر/ساعت و مصرف سوختم 2.2 بر هر صد كيلومتره :motat:

تازه جالبه بدوني ظرفيت كلوني هاي مغزيمو با روغن مغز خرخون(مخصوص مخ هاي حرفه اي) پر چرب تا حدود 250*10^25 افزايش دادم. :25r30wi:

mw.ashel

New member
آبجي مارو دست كم نگير من از دهم كه دستم از كار و دانشگاه خالي بشه و فري تايم كنم مطمئن باش روزاي اول حداقل 8 تا 10 تارو پر خواهم كرد.تازشم ميخوام واسه كمك به دوستان تو فروم دوتا راهنمايي در خصوص آشنايي با تست زني و يادگيري زبان بذارم و يكي هم مديريت مطالعات.
حالا داشته باش بنده موشك خون ميرم جلو.من حداقل سرعت پيشرانشم براساس محاسبات دقيق و رانژ لايه چهارم مقدار 220كيلومتر/ساعت و مصرف سوختم 2.2 بر هر صد كيلومتره :motat:

تازه جالبه بدوني ظرفيت كلوني هاي مغزيمو با روغن مغز خرخون(مخصوص مخ هاي حرفه اي) پر چرب تا حدود 250*10^25 افزايش دادم. :25r30wi:

عالیه و براتون آرزوی موفقیت میکنم.

ROZZA

New member
سلام به همه
همگی خسته نباشید
من امروز روز اول استارت زدنم بود اما فقط 3.5 خوندم تا الان ...هر کار کردم نتونستم برنامم رو کامل کنم نمیتونم مدام بشینم پای کتاب و درست و حسابی بخونم
مثل اینکه هنوز عادت ندارم به خوندن
من که فعلا سوار لاک پشتم اونم چه لاک پشت چموشی وسطای راه خوابش میبره و من میمونم و کتابا
اما منم یه اسب تند رو میخوام که بهتون برسم انشاالله که فردا جبران کنم و بهتر بخونم
از نوشته هاتون و ساعتای مطالعاتیتون انرژی میگیرم
موفق باشیم همگی

cheshmak

New member
سلام به بچه درس خونا !!!من امروز9ساعت خوندم!!!من یه میگ میگ میخوامممممم:thumbsupsmileyanim:

سلام به بچه درس خونا !!!من امروز9ساعت خوندم!!!من یه میگ میگ میخوامممممم:thumbsupsmileyanim:

اولا كه دمت گرم درس خوني،موفق باشي...

خــــــــــــــــــــــــــــــــطـــــــــــــــــــــــــــــــــر:

از شما خرخونتر در راهه مواظب باشيد :whistle:

من نيستما :sdasdasd:

scarlet

New member
saaaaalaaaaaaaaaaaaaaaaaaam dost jona, bande mig mig gozaresh midam ; 9/30 saat khondam mig...............mig......................:4d564ad6:

mw.ashel

New member
سلام به همه دوستانم

128 روز تا ارشد 92
.
.
.
.
.
از اینکه میبینم رفته رفته تعدادمون زیاد میشه بینهایت خوشحالم و برای تک تک تون آرزوی موفقیت میکنم.
smilies-azardl%20%28113%29.gif

من امروز 6 ساعت خوندم + 50 تا لغت زبان

1%20%2826%29.gif
1%20%2825%29.gif

همگی موفق باشید.

بانو

New member
من شبا نیتونم گزارش بدم روز بعدش میگم

من دیروز 8:45 خوندم:thumbsupsmileyanim:

حالا من تو چه رده ای قرار میگیرم دوستان؟:21:

بانو

New member
سلااااام دوست جونام ،من امروز 9.30 ساعت خوندم:a2d3:
آفریییییییییییییییییییین

این پدیده از اون بچه درس خونانس:smiliess (3):

یوزپلنگ بدین دستش :thumbsupsmileyanim:

از این به بعد ساعت مطالعشو ببینید :smiliess (3):

hasan.nuclear

New member
راستی بچه ها قبل از هرچیزی اینو یادم رف بگم ازه از دیروز شروع کردم به خوندن

mim_ghaaf

New member
سلام به همه
منم تازه شروع کردم اما شاغلم
اینجا بچه ها همه درسخونن
روزی 8 ساعت واقعا عالیه
دارم نا امید میشم

ROZZA

New member
سلام به همه دوستای درسخونم
امروز من از 7صبح تا 11 تونستم 3 ساعت بخونم این نسبت به دیروز یعنی معرکس دیروز کل روز 3.5 ساعت خونده بودم
بچه ها این همش به خاطر حسی هست که از شماها گرفتم
من رفتم که ادامه بدم تا ساعتم رو به ساعته بچه درسخونای این تاپیک برسونم
موفق باشیم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا