Dexter2009
New member
بچه هااااااااااااا........خیلی ناراحتم زمان مطالعم خیلی پایینه!! چی کارکنم؟؟ لطفا کمکم کنید....روزا از سر کار که میام یه ذره خستگی در می کنم وقت کمی برام می مونه...کم کم دارم ناامید می شم...........:13::sad:
سلام بچه ها ، من دیروز 5 ساعت و امروز 7.5 ساعت خوندم
بچه هااااااااااااا........خیلی ناراحتم زمان مطالعم خیلی پایینه!! چی کارکنم؟؟ لطفا کمکم کنید....روزا از سر کار که میام یه ذره خستگی در می کنم وقت کمی برام می مونه...کم کم دارم ناامید می شم...........:13::sad:
سلامممممم
بچه ها من امروز 9ساعت خوندممممم:4d564ad6:
دریا جان ممنونم!!!توهم قبولی!!!شک نکن!!!!فقط بخون !!!!!سلام دوستای خوبم من راستش خیلی گرفتار بودم والله واسه ترم بهمن قبول شده بودم بین الملل اهواز داشتم تموم کارامو میکردم که برم که بنا به دلایلی نشد ...:14:الان بعد از 10 روز از درس جدا بودن خیلی خیلی برام سخته شروع کنم اونم برا من که فک میکردم دیگه میرم سر کلاس میشینم.:sad:مهم نیسن خدا بزرگه و هوای بنده هاشو همه جوره دارهشک ندارم همه بچه های این تاپیک قبولن مخصوصا اشل جون و چشمک که جز 3نفر اولن(انشالا)دوستای خوبم کمکم کنید لااقل مث لاک پشته بتونم راه بیوفتم تا زودتر خر شم:tonguesmiley:
دریا جان ممنونم!!!توهم قبولی!!!شک نکن!!!!فقط بخون !!!!!سلام دوستای خوبم
من راستش خیلی گرفتار بودم والله واسه ترم بهمن قبول شده بودم بین الملل اهواز داشتم تموم کارامو میکردم که برم که بنا به دلایلی نشد ...:14:
الان بعد از 10 روز از درس جدا بودن خیلی خیلی برام سخته شروع کنم اونم برا من که فک میکردم دیگه میرم سر کلاس میشینم.:sad:
مهم نیسن خدا بزرگه و هوای بنده هاشو همه جوره داره
شک ندارم همه بچه های این تاپیک قبولن مخصوصا اشل جون و چشمک که جز 3نفر اولن(انشالا)
دوستای خوبم کمکم کنید لااقل مث لاک پشته بتونم راه بیوفتم تا زودتر خر شم:tonguesmiley:
salam dostaye khobam, man emroz ta alan 8 saat khondam, hamegi movafagh bashid, man mig mig khon mikham , hatman kartonesho didin dige? ba che sorati rad mishe! man on sorato mikhameeeeeeeeeeesh
سلام دوستای خوبم
من راستش خیلی گرفتار بودم والله واسه ترم بهمن قبول شده بودم بین الملل اهواز داشتم تموم کارامو میکردم که برم که بنا به دلایلی نشد ...
الان بعد از 10 روز از درس جدا بودن خیلی خیلی برام سخته شروع کنم اونم برا من که فک میکردم دیگه میرم سر کلاس میشینم.
مهم نیسن خدا بزرگه و هوای بنده هاشو همه جوره داره
شک ندارم همه بچه های این تاپیک قبولن مخصوصا اشل جون و چشمک که جز 3نفر اولن(انشالا)
دوستای خوبم کمکم کنید لااقل مث لاک پشته بتونم راه بیوفتم تا زودتر خر شم
سلام بچه ها خسته نباشید!!!!من یه چن روزی نبودم یعنی یه چن روزی به خاطر فوت پدربزرگم نتونستم درس بخونم از امروز دوباره شروع کردم!!!امروز حدودا 6ساعت ونیم درس خوندم!!!
[
باسیلوس جان قرارمون خر خونی بودا!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟
![]()
![]()
چشمک جان واقعا تسلیت میگم......ولی افرین خوب تونستی برگردی سر درسات.. منم بابابزرگم پارسال همین موقع ها بود ک فوت کرد ولی من تا 2 ماه اصلا نتونستم تمرکز کنم و همین باعث شد عقب بمونم...... و یه خسته نباشید هم بهت میگم ک خیلی خوب میخونی ...میشه بگی چجوری میتونی 9 ساعت بخونی من هر کار میکنم نمیتونم از 6 یا 7 ساعت بیشتر بخونم.....:sad:
گزارش دیروز ..... 5/5 ساعت شد :14: ک 1/5 س جنین و 3/5 س آناتومی خوندم و 0/5 س لغت زبان......:smiliess (9)::sadsmiley:
لطفا یه خر خوشگلشم به من بدید:thumbsupsmileyanim: