گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها91>>>92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Dexter2009

New member
بچه هااااااااااااا........خیلی ناراحتم زمان مطالعم خیلی پایینه!! چی کارکنم؟؟ لطفا کمکم کنید....روزا از سر کار که میام یه ذره خستگی در می کنم وقت کمی برام می مونه...کم کم دارم ناامید می شم...........:13::sad:

cheshmak

New member
بچه هااااااااااااا........خیلی ناراحتم زمان مطالعم خیلی پایینه!! چی کارکنم؟؟ لطفا کمکم کنید....روزا از سر کار که میام یه ذره خستگی در می کنم وقت کمی برام می مونه...کم کم دارم ناامید می شم...........:13::sad:

دوست من نگران نباش!!!مهم تلاشی هس که میکنی!!!انشالا تلاشت بی نتیجه نمی مونه و حتما قبول میشی!!!به خدا توکل کن!!وفقط بخون!!:smilies-azardl (181

darya63

New member
سلام دوستای خوبم
من راستش خیلی گرفتار بودم والله واسه ترم بهمن قبول شده بودم بین الملل اهواز داشتم تموم کارامو میکردم که برم که بنا به دلایلی نشد ...:14:
الان بعد از 10 روز از درس جدا بودن خیلی خیلی برام سخته شروع کنم اونم برا من که فک میکردم دیگه میرم سر کلاس میشینم.:sad:
مهم نیسن خدا بزرگه و هوای بنده هاشو همه جوره داره

شک ندارم همه بچه های این تاپیک قبولن مخصوصا اشل جون و چشمک که جز 3نفر اولن(انشالا)

دوستای خوبم کمکم کنید لااقل مث لاک پشته بتونم راه بیوفتم تا زودتر خر شم:tonguesmiley:

cheshmak

New member
سلام دوستای خوبم من راستش خیلی گرفتار بودم والله واسه ترم بهمن قبول شده بودم بین الملل اهواز داشتم تموم کارامو میکردم که برم که بنا به دلایلی نشد ...:14:الان بعد از 10 روز از درس جدا بودن خیلی خیلی برام سخته شروع کنم اونم برا من که فک میکردم دیگه میرم سر کلاس میشینم.:sad:مهم نیسن خدا بزرگه و هوای بنده هاشو همه جوره دارهشک ندارم همه بچه های این تاپیک قبولن مخصوصا اشل جون و چشمک که جز 3نفر اولن(انشالا)دوستای خوبم کمکم کنید لااقل مث لاک پشته بتونم راه بیوفتم تا زودتر خر شم:tonguesmiley:
دریا جان ممنونم!!!توهم قبولی!!!شک نکن!!!!فقط بخون !!!!!

scarlet

New member
salam dostaye khobam, man emroz ta alan 8 saat khondam, hamegi movafagh bashid, man mig mig khon mikham , hatman kartonesho didin dige? ba che sorati rad mishe! man on sorato mikhameeeeeeeeeeesh

cheshmak

New member
سلام دوستای خوبم
من راستش خیلی گرفتار بودم والله واسه ترم بهمن قبول شده بودم بین الملل اهواز داشتم تموم کارامو میکردم که برم که بنا به دلایلی نشد ...:14:
الان بعد از 10 روز از درس جدا بودن خیلی خیلی برام سخته شروع کنم اونم برا من که فک میکردم دیگه میرم سر کلاس میشینم.:sad:

شک ندارم همه بچه های این تاپیک قبولن مخصوصا اشل جون و چشمک که جز 3نفر اولن(انشالا)

دوستای خوبم کمکم کنید لااقل مث لاک پشته بتونم راه بیوفتم تا زودتر خر شم:tonguesmiley:
دریا جان ممنونم!!!توهم قبولی!!!شک نکن!!!!فقط بخون !!!!!

mw.ashel

New member
سلام به همه دوستای درسخونم

129 روز تا ارشد 92
.
.
.
.
.
بچه ها خوب بخونید که دیگه کم مونده این شماره سه رقمی تبدیل به دو رقمی بشه.
smilies-azardl%20%28113%29.gif

من امروز 7 ساعت خوندم + یه متن و 50 تا لغت زبان

همگی اگه تلاش کنیم موفق میشیم

آخرین ویرایش:

mw.ashel

New member
salam dostaye khobam, man emroz ta alan 8 saat khondam, hamegi movafagh bashid, man mig mig khon mikham , hatman kartonesho didin dige? ba che sorati rad mishe! man on sorato mikhameeeeeeeeeeesh

آفرین دوست خوبم میگ میگ جان.عالیه همینجور و با همین روحیه ادامه بده که مطمئنم موفق میشی:riz304:

mw.ashel

New member
سلام دوستای خوبم
من راستش خیلی گرفتار بودم والله واسه ترم بهمن قبول شده بودم بین الملل اهواز داشتم تموم کارامو میکردم که برم که بنا به دلایلی نشد ...
الان بعد از 10 روز از درس جدا بودن خیلی خیلی برام سخته شروع کنم اونم برا من که فک میکردم دیگه میرم سر کلاس میشینم.

دوستای خوبم کمکم کنید لااقل مث لاک پشته بتونم راه بیوفتم تا زودتر خر شم

دریا جان ممنونم :riz304:و ما اینجا همدیگرو بهتر از بقیه درک میکنیم.نگران و ناراحت نباش و درباره شروع کن که میدونم امسال بچه های اینجا با تلاش هایی که میکنن ، اونم با شرایط سختی که باهاش مواجهن نتیجه کارشون رو میبینن.به خدا توکل کن و به راهت ادامه بده.
:a2d3:
برای مامایی ها و بقیه دوستانم از رشته های دیگه که تو این تایپیک هستن و هر روز میان و گزارش کارشون رو میدن آرزوی موفقیت میکنم. :smilies-azardl (113

bacillus.bs

New member
من ديروز با لاكي جونم 5ساعت خوندم
كم كم بايد يه پا كوتاه بخرمممممم
446119_swimturtle.gif
446119_swimturtle.gif
446119_swimturtle.gif

asal 92

New member
سلام بچه ها خسته نباشید!!!!من یه چن روزی نبودم یعنی یه چن روزی به خاطر فوت پدربزرگم نتونستم درس بخونم از امروز دوباره شروع کردم!!!امروز حدودا 6ساعت ونیم درس خوندم!!!

چشمک جان تسلیت میگم آخرین غم باشه ...
منم برنامه هام بهم ریخت ونتونستم که بخونم آخه یکی ازبچه های بخش فوت شد وهنوز توشوکم ...اونم باما داشت برای ارشد آماده میشد عضو انجمن نبود ولی همیشه به این تاپیک سرمیزد (روحش شاد)

antenyus

Active member
چشمک جان واقعا تسلیت میگم......ولی افرین خوب تونستی برگردی سر درسات.. منم بابابزرگم پارسال همین موقع ها بود ک فوت کرد ولی من تا 2 ماه اصلا نتونستم تمرکز کنم و همین باعث شد عقب بمونم...... و یه خسته نباشید هم بهت میگم ک خیلی خوب میخونی ...میشه بگی چجوری میتونی 9 ساعت بخونی من هر کار میکنم نمیتونم از 6 یا 7 ساعت بیشتر بخونم.....:sad:

گزارش دیروز ..... 5/5 ساعت شد :14: ک 1/5 س جنین و 3/5 س آناتومی خوندم و 0/5 س لغت زبان......:smiliess (9)::sadsmiley:

cheshmak

New member
چشمک جان واقعا تسلیت میگم......ولی افرین خوب تونستی برگردی سر درسات.. منم بابابزرگم پارسال همین موقع ها بود ک فوت کرد ولی من تا 2 ماه اصلا نتونستم تمرکز کنم و همین باعث شد عقب بمونم...... و یه خسته نباشید هم بهت میگم ک خیلی خوب میخونی ...میشه بگی چجوری میتونی 9 ساعت بخونی من هر کار میکنم نمیتونم از 6 یا 7 ساعت بیشتر بخونم.....:sad:

گزارش دیروز ..... 5/5 ساعت شد :14: ک 1/5 س جنین و 3/5 س آناتومی خوندم و 0/5 س لغت زبان......:smiliess (9)::sadsmiley:

مرسی عزیزم!!!واسم سخت بود خیلی !!!اما یاد این می افتادم که پدربزرگم چن روز قبل از فوتش میگفت من برای همه تون دعای خیر میکنم و از خدا میخوام تو زندگی موفق باشین!!!!ازش خواستم ازش خواستم که بتونم با مرگش کنار بیام و بشینم سر درسم !!!ازش خواستم برام دعا کنه.........!!!خیلی سخت بود !!خیلی دوسش داشتم !!!!ولی..........!!!خداکمکم کرد که بتونم برگردم سر درسم!!!!همیشه پدربزرگم بم میگفت خانوم دکتر!!!یادش بخیرر!!!دلم واسش تنگ شد........!!!!!.....

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا