وای من امروز میتونستم تا 10ساعت بخونم .....!!!!ولی نشد..........!!!!!همش 6ساعت خوندم!!!!سرم خیلی درد میکنه وگرنه تا 2میخوندم!!!!:13:
چشمک جونم، ناراحت نباش ، میدونم که جبرانش میکنی:tsimuzpzwoap1t9y3o7 .اونقدر اون سرتو به دیوار میزنی که بلاخره درد میگیره.سرتو به دیوار نزن خواهر من، نزن دیگه7977cujr38iyymsu8:
ممنونم آذر جون .حضور گرمت به ما دلگرمی میده و خوشحالیم که در کنارمون هستی و به ما سر میزنی
آخه ناراحتممممم خواهررررررر!!!!امروز ازون روزا بود که وقت داشتم!!!!ولی نشد.......!!!!یه سردردی هم گرفتم که نگووووو!!!!!گفتم بکوبمش به دیوار شاید بهتر شه خب!!!!
سلام بچه ها امروز من متوسط خوندم اعصابم خورد بود به خاطر ازمایشگاه سوپرزایزرمون فقط به من و یه دختر دیگه که اونم طرحیه گیر میده میگه کم کار میکنید الان نمونه گیرمون رفته منو اونو انداخته نمونه گیری علاوه بر بخش خودمون اونوقت یکی دیگه از کارمنداش ول میچرخه کلی هم هر روز از کارمون ایراد میگیره همه کارمندا کاردانن به جز منو اون دختر طرحیه یکی از کارمنداشم همش میگه کاردان کارشناس و ارشد ازمایشگاه با هم هیچ فرقی ندارن خیلی اذیت میشم اعصابی واسه خوندن نمیمونه
وای من امروز میتونستم تا 10ساعت بخونم .....!!!!ولی نشد..........!!!!!همش 6ساعت خوندم!!!!سرم خیلی درد میکنه وگرنه تا 2میخوندم!!!!:13:
سلام عسل جان. شما خود رفرنس اصلی برونر رو میخونید؟؟؟؟؟ چقدر سرعتتون بالاست. روزی چند ساعت میخونید؟ البته من خیلی تنبلم و اصلا نمی خونم . خسته کارورزی عرصه هستم و روزی 2-3 ساعت بیشتر نمی خونم. برنامه تونو به منم میگید؟؟ مرسی خانومی
:rose:سلام ویدا جان من ازشهریور دارم میخونم سرعتم خیلی بالانیست فکر کن 3ماه طول کشید ویژه روتموم کردم البته 3تا رفرنس اصلی ودرسنامه خوندم وتست زدم الانم حدود دوماهه دارم داخلی جراحی هارومیخونم اول ازرورفرنس میخوندم خیلی وقت گیر بود ولی بعدش ازرو درسنامه بعد تست اون درسومیزنم بعد به برونر اصلی میرم تاچیزی ازقلم نیفتاده باشه (البته برونر به صورت نگاه کلی وسریع )تنبلی هم نکن بشین درستوبخون من هم شاغلم اونم چه شیفتهایی...وهم بچه دارم وهم مسئولیت خانه داری ...پس همت داشته باش موفق باشی عزیزم