گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها91>>>92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mw.ashel

New member
سلام دوستای خوبم.

منم امروز4ساعت خوندم.

همگی موفق باشید.

cheshmak

New member
بچه ها ا ا ا ا ا من امروز رفتم باشگاه و خیلی خسته بودم فقط 5ساعت خوندم!!!!!

jonothan

New member
سلام بچه ها امروز بعدظهر2 ساعت خوابیدم خیلی امروز ازمایشگاه داغون بود در عوض اصلا به اینترنت وصل نشدم و اهنگ گوش ندادم اما باز کم خوندم قول میدم فردا نخوابم و در ازمایشگاه فقط حواسم به کارم باشه

Dexter2009

New member
خدا رو شکر امروز خوب خوندم تا الان که ساعت 8 شبه حول و حوش 3 - 4 ساعت می شه....بعد از یه استراحت اینترنتی باید برم بقیه درسم رو بخونم.:riz303:

cheshmak

New member
وای من امروز میتونستم تا 10ساعت بخونم .....!!!!ولی نشد..........!!!!!همش 6ساعت خوندم!!!!سرم خیلی درد میکنه وگرنه تا 2میخوندم!!!!:13:

mw.ashel

New member
سلام به همگی.

منم امروز7ساعت خوندم.

امروز وقت داشتما ولی اونقدر اتفاق غیر منتظره پیش میاد که آدم نمیتونه زیاد بخونه.
:14:

mw.ashel

New member
وای من امروز میتونستم تا 10ساعت بخونم .....!!!!ولی نشد..........!!!!!همش 6ساعت خوندم!!!!سرم خیلی درد میکنه وگرنه تا 2میخوندم!!!!:13:

چشمک جونم، ناراحت نباش ، میدونم که جبرانش میکنی:tsimuzpzwoap1t9y3o7 .اونقدر اون سرتو به دیوار میزنی که بلاخره درد میگیره.سرتو به دیوار نزن خواهر من، نزن دیگه :p7977cujr38iyymsu8:

mamai86

New member
jonothan
user-offline.png
....

mw.ashel....

cheshmak....

scarlet

:a2d3:

:a2d3:
:a2d3:آفرین به شماااا

cheshmak

New member
چشمک جونم، ناراحت نباش ، میدونم که جبرانش میکنی:tsimuzpzwoap1t9y3o7 .اونقدر اون سرتو به دیوار میزنی که بلاخره درد میگیره.سرتو به دیوار نزن خواهر من، نزن دیگه :p7977cujr38iyymsu8:

آخه ناراحتممممم خواهررررررر!!!!امروز ازون روزا بود که وقت داشتم!!!!ولی نشد.......!!!!یه سردردی هم گرفتم که نگووووو!!!!!گفتم بکوبمش به دیوار شاید بهتر شه خب!!!!

jonothan

New member
سلام بچه ها امروز من متوسط خوندم اعصابم خورد بود به خاطر ازمایشگاه سوپرزایزرمون فقط به من و یه دختر دیگه که اونم طرحیه گیر میده میگه کم کار میکنید الان نمونه گیرمون رفته منو اونو انداخته نمونه گیری علاوه بر بخش خودمون اونوقت یکی دیگه از کارمنداش ول میچرخه کلی هم هر روز از کارمون ایراد میگیره همه کارمندا کاردانن به جز منو اون دختر طرحیه یکی از کارمنداشم همش میگه کاردان کارشناس و ارشد ازمایشگاه با هم هیچ فرقی ندارن خیلی اذیت میشم اعصابی واسه خوندن نمیمونه

Dexter2009

New member
آخه ناراحتممممم خواهررررررر!!!!امروز ازون روزا بود که وقت داشتم!!!!ولی نشد.......!!!!یه سردردی هم گرفتم که نگووووو!!!!!گفتم بکوبمش به دیوار شاید بهتر شه خب!!!!

نگران نباش چشمک جون...با پشتکاری که از تو دیدیم ان شاالله حتما جبران می کنی.:smilies-azardl (113

Dexter2009

New member
سلام بچه ها امروز من متوسط خوندم اعصابم خورد بود به خاطر ازمایشگاه سوپرزایزرمون فقط به من و یه دختر دیگه که اونم طرحیه گیر میده میگه کم کار میکنید الان نمونه گیرمون رفته منو اونو انداخته نمونه گیری علاوه بر بخش خودمون اونوقت یکی دیگه از کارمنداش ول میچرخه کلی هم هر روز از کارمون ایراد میگیره همه کارمندا کاردانن به جز منو اون دختر طرحیه یکی از کارمنداشم همش میگه کاردان کارشناس و ارشد ازمایشگاه با هم هیچ فرقی ندارن خیلی اذیت میشم اعصابی واسه خوندن نمیمونه

ازمایشگاه ما هم همین جوریه...گاهی اوقات از بس کار زیاد می شه فرصت نیست یه آب بخوری.اما وقتی که کارا تموم می شه و داری می ری خونه احساس خیلی خوبی به آدم دست می ده.

scarlet

New member

cheshmak jon, manam baezi roza haminjoriyam , vaght hast vali hessesh nist, omidemon be khoda bashe , va na omid nashim, man u ro deldari midam , u ham mano:thumbsupsmileyanim:

asal 92

New member
سلام عسل جان. شما خود رفرنس اصلی برونر رو میخونید؟؟؟؟؟ چقدر سرعتتون بالاست. روزی چند ساعت میخونید؟ البته من خیلی تنبلم و اصلا نمی خونم . خسته کارورزی عرصه هستم و روزی 2-3 ساعت بیشتر نمی خونم. برنامه تونو به منم میگید؟؟ مرسی خانومی

:rose:سلام ویدا جان من ازشهریور دارم میخونم سرعتم خیلی بالانیست فکر کن 3ماه طول کشید ویژه روتموم کردم البته 3تا رفرنس اصلی ودرسنامه خوندم وتست زدم الانم حدود دوماهه دارم داخلی جراحی هارومیخونم اول ازرورفرنس میخوندم خیلی وقت گیر بود ولی بعدش ازرو درسنامه بعد تست اون درسومیزنم بعد به برونر اصلی میرم تاچیزی ازقلم نیفتاده باشه (البته برونر به صورت نگاه کلی وسریع )تنبلی هم نکن بشین درستوبخون من هم شاغلم اونم چه شیفتهایی...وهم بچه دارم وهم مسئولیت خانه داری ...پس همت داشته باش موفق باشی عزیزم

asal 92

New member
سلام به همگی :
چشم هم خوندم
تستهاشم زدم
تاپیکو که میخونم خستگیم در میره برای تک تک شماها آرزوی نیمکت کلاس ارشد 92 رودارم (آمین)
خداااااااااااخیییییلی دوستت دارم یادتون باشه همگی قبولیم ونیمکت ها منتظر ما...
:thanks::smilies-azardl (181

vida68

New member
:rose:سلام ویدا جان من ازشهریور دارم میخونم سرعتم خیلی بالانیست فکر کن 3ماه طول کشید ویژه روتموم کردم البته 3تا رفرنس اصلی ودرسنامه خوندم وتست زدم الانم حدود دوماهه دارم داخلی جراحی هارومیخونم اول ازرورفرنس میخوندم خیلی وقت گیر بود ولی بعدش ازرو درسنامه بعد تست اون درسومیزنم بعد به برونر اصلی میرم تاچیزی ازقلم نیفتاده باشه (البته برونر به صورت نگاه کلی وسریع )تنبلی هم نکن بشین درستوبخون من هم شاغلم اونم چه شیفتهایی...وهم بچه دارم وهم مسئولیت خانه داری ...پس همت داشته باش موفق باشی عزیزم

عزیزم منم به طور جدی از شهریور شروع کردم ولی تنها اشکال کارم اینه که به طور پیوسته نمی خونم یعنی یه روز 7-8 ساعت می خونم یه روز هیچی !!!! فقط دنبال ترجمه و ارائه برای استادامونم!!! بهت بابت اراده ای که داری تبریک میگم عزیزم... من اگه شرایط تو رو داشتم فک کنم اصلا به ارشد فکر نمیکردم!!! من ابتدا رفرنس(برونر) رو خوندم ولی دیدم اصلا تموم بشو نیس که نیس ! الان دو هفته است که درسنامه میخونم.. فقط تونستم چهار مبحث رو تموم کنم. البته من مادرنوزاد وکودکان وجامعه و زبان هم میخونم اونم فقط بخاطر سرفصل ازمونهایی که توش شرکت کردم... ممنون که بهم برنامه تونو دادید... انشا... شماهم موفق میشی عسل جان..

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا