گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها91>>>92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

biosta

Well-known member
من دلیل اصرار بچه ها برای باز موندن این تاپیک رو نمیفهمم! خوب برید تاپیک جدید که افراد جدید هم با شما همراه یشن...
خودتون قضاوت کنید وقتی یک نفر جدید میاد از پست اول شروع کنه بخونه تعجب نمیکنه این چه ربطی به کنکور 92 داره؟ همه که از پست آخر برای خوندن تاپیک ها شروع نمی کنند بفهمند بچه ها دوباره برای کنکور 92 شروع کردند
بهر حال من هم دلم نمی یاد افراد با ارزشی مانند نگار و سایر دوستان فعال این انجمن از من دلخور بشند
فقط به یک شرط باز میکنم اونم اینه تا 15 شهریور که دیگه نتیجه ها میاد بیشتر باز نمونه بعدش بیاید همین تاپیک

15 شهریور؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گفتید 15 شهریور آیا منظورتان زمان اعلام نتایج وزارت علوم هست؟
نکنه بخواد ارشد پزشکی نتایجش 15 شهریور بیاد.:14:

negar91

New member
آهای خبر دارم خبـــــــــــــــــــــــــــــر آهای اهالی شهر بدویین خبر دارم
تاپیک مطالعه گروهیمون تا 15 شهریور باز شده :smilies-azardl (113
بالاخره ادمین دلش به حال ما سوخت و تاپیکمون بهمون برگردوند :(40):

من خیلی خیلی از مدیر جون سایتمون تشکر میکنم یعنی الان احساس میکنم دوپینگ کردم انقده که خوشحالم :(40):
http://olumpezeshki.ir/forum/thread1042-203.html#post51200
برای تشکر از ادمین همه به لینک بالا بریم و آخرین پست ادمین رو لایک کنیم

dr-nahid

New member
سلام بچه ها راستشو بخواین مال من اصلا خوب پیش نمیره نمیدونم انگیزه کافی ندارم ولی امسال قبولی خیلی برام مهمه. و با این وضع چه جوری میشه واقعا نمیدونم امروز هیچی نخوندم. :smiliess (9):

hamid_lm

New member
salam mibinam ke jame bache haye dars nakhun tu in sait jameeeeeee manam taze umadam!!! :pchera dars nemikhunin vaghean? ghabul nemishina a man goftan:black_eyed:

jirjirak

New member
سلام من نمیخوام تو کار بزرگترای این جمع فضولی کنم ولی به نظر من جناب ادمین راست میگن ... اینجوری ما جدیدا احساس غربت میکنیم... امیدوارم همه ی دوستایی که برای آزمون امسال زحمت کشیدن نتیجشو ببینن... ولی اگه خدای نکرده قبول نشدین با انرژی برگردین به این تاپیک جدید تا هم با تجربتون به ما کمک کنین هم به خودتون ... مرسی

saeid.ss

New member
سلام.کسی نیست منو راهنمایی کنه؟به خدا این رسمش نیس.گیاهبزشکی خوندم و میخوام سم شناسی امتحان بدم.

sokout

New member
سلام به همه دوستان:ad54ad:
از صمیم قلب دعا میکنم
هیچ کس از بچه های پارسال نیاز به این تاپیک نداشته باشه:rose::sad:

jeghele68

New member
سلام.کسی نیست منو راهنمایی کنه؟به خدا این رسمش نیس.گیاهبزشکی خوندم و میخوام سم شناسی امتحان بدم.

دوست عزیز من با رشته سم شناسی اشنایی ندارم.ولی توی این تایپیکا کمتر کسی پیدا میشه که کمک کنه.صبر عیوب باید داشته باشی

vb2

New member
دوست عزیز من با رشته سم شناسی اشنایی ندارم.ولی توی این تایپیکا کمتر کسی پیدا میشه که کمک کنه.صبر عیوب باید داشته باشی

از حرفت مطمئنی؟؟؟

یه نگاه به گزارش روزانه سال پیش بنداز شایسد نظرت عوض شه شما تازه واردی

الان همه بچه ها استرس نتایج رو دارن که نیستن

mw.ashel

New member
سلام دوستان.امسال هرکی میخواد برای ارشد92 با هم شروع کنیم به خوندن یا علی بگه و به جمع ما بپیونده.خوشحال میشم با هم و با کمک هم بخونیم ،امیدوارم آذر جونم به جمع ما ملحق بشه.آذر جون منتظرتیما

negar91

New member
سلام بچه ها منم قبول نشدم هر چند میدونستم اما خیلی ناراحتم خیلیـــــــــــــــــــــــــــــــــ
کسی از اذر خبر داره ؟ نگرانشم خدا کنه اون قبول شده باشه

اما همه ناراحتیم به کنار یه موضوع دیگه داغونم کرده یکی از دوستام که خیلی دانشجوی تاپی بوده و همه ارزو داشتن به جای اون باشن در کمال ناباوری قبول نشده یعنی از وقتی فهمیدم دارم دق میکنم خیلی تلاش کرد واقعا حقش بود قبول بشه

آخرین ویرایش:

mw.ashel

New member
سلام دوستان.ممنونم از همکاریتون.اول از هر چیز ما یه بسم ا... میگیم و امشب کل منابعمون رو تا 3 ماه تقسیم بندی میکنیم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا