گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

negar91

New member
لیلی خانم باز که رفتی رو منبر :65d6a5d6s: من هر چقدم تنبل باشم از ترس تو میدرسم
حالا دیگه به من امیدی نداری هااااااااااااااااااااااااااان:eek:t0837h0nn8zfqu8ult
یکی نیست به تو بگه تموم روز بیکار تو خونه ای اون وقت فقط 6 ساعت درس میخونی واقعا خحالت نمیکشی:
من از لج توام که شده تا شنبه نمیدرسم:eek:t0837h0nn8zfqu8ult
در ضمن درسته که یه چند روزی نمیتونم بدرسم اما حواسم به همتون هستا مخصوصا لیلی با توام :smilies-azardl (12) کوچکترین تنبلی رو بی جواب نمیذارم

آخرین ویرایش:

leiliyebidel

New member
خیلی حال میده جون تو...:25r30wi:
بالاخره از ترس من یا از لج من؟؟؟؟؟؟؟!!!!! :33:
حواست باشه چن روز شدا!من ک دیگه میسپرمت ب بچه ها تنبل خانوم..
بعدم من ب نا حق کتک نمیخورم........:sdasdasd:

neda*

New member
سلام به همه من امروز تقریبا برنامم رو انجام دادم هنوز 8 صفحه بیو مونده اما زبانو خوندم ودوره کردم.....................من امروز 7 ساعت طول کشید تا 22 ص بیو خوندم تازه 8 ص مونده :تا قبل خواب کاملش میکنم.زبان هم 1.5 ساعت خوندم..فکر کنم تو عمرم پشت سر هم انقدر درس نخونده بودم:smilies::1dco2x0p1lilzhfpg1t .بچه ها ازتون ممنونم که هستید چون من هر وقت خسته میشدم یاد گروه و اینکه شما هم دارید تلاش میکنید و اینکه شب روم بشه گزارش کار بدم بهم انگیزه میداد:28: .......برنامه فردا من:بیوشیمی 10 ص و مرور بیوشیمی امروز ...............زبان 10 لغت یکم کمه ولی فعلا وقتم بیشتر نیست....موفق باشید:rose:

leiliyebidel

New member
سلام سلام
میبینم ک هیشکی نیومده!!!باز دو کلوم ازتون تعریف کردمااااااا...:smiliess (11):
منم همه ی برنامه امروزمو انجام دادم...:4d564ad6:خداییش تو این 16 سال تحصیلم تا حالا ی جا 8 ساعت درس نخونده بودم!ببین چقد خاطر رشتمو میخوام ک وا3 ارشدش من!!!!!!دارم درس میخونم...:5:
آفرین ندا جونم...من واقعا مطمئنم ک تو میتونی عزیزم...این حرفمم امید الکی نیس خودت داری ب همه ثابت میکنی..:smilies-azardl (113
منم اصن روم نمیشه هیچی نخونم بیام!اگه ام کم خونده باشم سعی میکنم جبرانش کنم...
هرچی خدا بخواد..ایشالا همه موفق باشن

برنامه ی فردام:از اون جایی ک باز جو گیر شدم!فردا میخوام بترکونم!20 صفه ویلی+20 لغت زبان+5 صفه نلسون+مرور 1فصل نواک+مرور 1فصل ویلی+مرور 1فصل لانگمن...(خدا ب دادم برسه..:)) )

آخرین ویرایش:

negar91

New member
سلام
آفرین ندا جونم:28: فقط چرا تغذیه رو نمیخونی ؟ تغذیه ضریبش 4 اما بیو 2
لیلی میبینم که توام داری کم کم دختر خوبی میشی تصمیم گرفتم بهت جایزه بدم : اجازه داری فقط یه دونه اعتراف میکنم بنویسی فقط یکی
در ضمن لولو خانم من مظلوم نمایی نمیکنم جدا بیچاره شدم آینده ام خراب شد با این پروژه لعنتی:wacsmiley:

negin_f_k

New member
سلام دوستای گلم
من 2 روز نبودم ... همه درسخون تر شدن آفرییییین بچه ها:thanks: همینجوری پر انرژی ادامه بدیم انشاالله به هدفمون میرسیم:smilies-azardl (113
منم درسامو خوندم ولی میخوام از فردا بیشتر بخونم برسونم به 10 ساعت
فردا میخوام 20ص سلولی بخونم + 25 ص ژنتیک + 10 ص بیوشیمی + 1.5 ساعت زبان
سعی میکنم برسونم:smilies-azardl (181
GOOD LUCK:thumbsupsmileyanim:

sokout

New member
سلام دوستان:ad54ad:
ببخشید من یه کم از برنامه عقب موندم:dadad4:
جبران کردم خدمت رسیدم:p
لیلی من نهایت 3.5 س می تونم درس بخونم
صبح 6.30 میرم عصر 5.30 می رسم خونه
از 6.30 تا 10.30 می تونم بخونم ولی دیگه 10 بشه از خستگی چشام باز نمیشه:smiliess (9):

negar91

New member
سلام سکوت چرا عقب موندی ؟ هان؟:image170:
تا آخر هفته باید به 5 ساعت برسونی زوریه هیچ تخفیفی هم نداریم .:smiliess (2):
راستی خاله من مهندسی پزشکیه اگه سوالی داشتی بگو تا ازش بپرسم

sokout

New member
سلام سکوت چرا عقب موندی ؟ هان؟:image170:
تا آخر هفته باید به 5 ساعت برسونی زوریه هیچ تخفیفی هم نداریم .
راستی خاله من مهندسی پزشکیه اگه سوالی داشتی بگو تا ازش بپرسم
:dadad4:
نگار خیلی سخته
غصر که میام اینقد خستم
چطوری 5 ساعت بخونم:smiliess (15):
دستت درد نکنه حتما مزاحم میشم:rose:

neda*

New member
سلام:ad54ad: من برنامه امروزم را انجام دادم مونده 10 صفحه مرور ....1ساعت زبان..... 2ساعت بیوشیمی.....البته زبانو تو طول روز هر موقع 5 دقیقه هم وقت داشتم خوندم:wacsmiley: نگار جون باید منابع تغذیه را تهیه کنم و به نظرم که باید وقت و تمرکز کافی براش بذارم............همه کتابا 2008 .........نگار جون یعنی مباحث درشت مغذی ها و ویتامین ها و دورانها هم همه تغییرات زیادی با 2012 داره چون تو کتابفروشیها که دیدم این مباحث همه ترجمه 2008 بود ...رژیم درمانی هم که اصلا هیچ کتابی نداره:14:..............فیزیولوژی گایتون گرفتم برای خودش غولیه:shocked: اونم تمرکز زیادو مرور زیاد میخواد...انشاالله اون رو هم کم کم شروع میکنم.....راستی نگار جون کاش یه تاپیک باز میکردیم و با یه برنامه ریزی برای یک هفته که یه نفر انجام میداد درس تغذیه و رژیم درمانی راهمه بچه های تغذیه همزمان با هم شروع به خوندن مباحث یکسان میکردند (البته شاید هم نشه چون خیلی از بچه ها پیش رفتند )........................لیلی جان و نگار جان از دلگرمی و راهنمایی هر دو خیلی ممنونم .....بچه ها همتون قسمتی از فکرم شدید و هر شب آرزوی موفقیت همتون رو تا نکنم نمیخوابم موفق باشید و شاد و پر تلاش

neda*

New member
برنامه فردا من 10 لغت زبان......10 ص بیوشیمی با مرور:riz513:

leiliyebidel

New member
آفرین بچه هااااااااا..
منم برنامه ای ک گفته بودم انجام دادم،فقط مرورام مونده ک اگه خدا بخواد تا فردا تموم میکنم..
منم دارم خودمو میکشم ک برسونم ب 10!!!نگار گیر نده دیگه جان ما...من همه ی تلاشمو میکنم..
ینی میشه من اون روزیو ببینم ک تو از پروژه ات دفاع کردیو دیگه بهونه ای نداری؟؟؟ :smiliess (11):
واااااااای سکوت جون چقد کار میکنی دوستم!!! :smiliess (15): خیلی خسته میشی ک...واقعا با این وضعیت حق داری!ولی دیگه نبینم سر نیم ساعت چونه بزنیاااا!!!زود ب 4 ساعت برسون زوووود..:mad_majidonline:قول میدم اگه از این 4 ساعتت خوب_خوب استفاده کنی بهترین نتیجه رو بگیری عسیسم؛اصن نگران نباش..
مشکریییییییم ندا جون...ایشالا با هم موفق شیم!چون اونجوری لذتش بیشتره...با انگیزه ادامه بده..
مرسییییییی نگار جونی ک بالاخره اجازه دادی...:4d564ad6:ولی کاش 2تاش میکردیا!جون تو دارم خفه میشم..

آخرین ویرایش:

bacillus.bs

New member
همتون حسابی دارید می ترکونیداااااااااااا/70 % قبولی ها از سایت علوم پزشکی هستند

bacillus.bs

New member
امروز بیوشیمی تست لیپیدها+1 باکتری+ویروس+15 لغت زبان+شاید قارچم بخونم

negar91

New member
سلام:ad54ad: من برنامه امروزم را انجام دادم مونده 10 صفحه مرور ....1ساعت زبان..... 2ساعت بیوشیمی.....البته زبانو تو طول روز هر موقع 5 دقیقه هم وقت داشتم خوندم:wacsmiley: نگار جون باید منابع تغذیه را تهیه کنم و به نظرم که باید وقت و تمرکز کافی براش بذارم............همه کتابا 2008 .........نگار جون یعنی مباحث درشت مغذی ها و ویتامین ها و دورانها هم همه تغییرات زیادی با 2012 داره چون تو کتابفروشیها که دیدم این مباحث همه ترجمه 2008 بود ...رژیم درمانی هم که اصلا هیچ کتابی نداره:14:..............فیزیولوژی گایتون گرفتم برای خودش غولیه:shocked: اونم تمرکز زیادو مرور زیاد میخواد...انشاالله اون رو هم کم کم شروع میکنم.....راستی نگار جون کاش یه تاپیک باز میکردیم و با یه برنامه ریزی برای یک هفته که یه نفر انجام میداد درس تغذیه و رژیم درمانی راهمه بچه های تغذیه همزمان با هم شروع به خوندن مباحث یکسان میکردند (البته شاید هم نشه چون خیلی از بچه ها پیش رفتند )........................لیلی جان و نگار جان از دلگرمی و راهنمایی هر دو خیلی ممنونم .....بچه ها همتون قسمتی از فکرم شدید و هر شب آرزوی موفقیت همتون رو تا نکنم نمیخوابم موفق باشید و شاد و پر تلاش
ندا جونم ما تاپیک واسه تغذیه گداشتیم کسی استقبال نکرد اگه بخوای همین جا ما دوتایی با هم تغذیه رو بخونیم شبا با هم هماهنگ کنیم مطالب یکسان بخونیم این طوری اگه اشکالی هم داشتیم میتونیم به هم کمک کنیم.حتی واسه همه درسا میتونیم این کارو انجام بدیم من که پایه ام . درسته کتاب تغذیه تغیییر کرده اما هنوز ترجمه های قبلی قابل استفادن من و دوستام همون ترجمه های قدیمو میخونیم. تازه مباحث پایه که عوض نشدن فقط بهشون اضافه شده کتاب رژیم درمانی هست ترجمه سیمین وثوق خیلی کتاب خوبیه واسه رژیم. واسه فیزیو لازم نیست گایتونو بخونی چون واسه ما ضریبش 2 هست از کتابای چکیده استفاده کن

آخرین ویرایش:

negar91

New member
لیلی زودتر برسون به 10ساعت تا قاطی نکردم:image170: یادت باشه تنبلی کنی به ادمین میگم تاپیکتو ببنده اما اگه خوب بدرسی اجازه میدیم هفته ای یه دونه اعتراف بنویسی:smiliess (3):

sokout

New member
واااااااای سکوت جون چقد کار میکنی دوستم!!! :smiliess (15): خیلی خسته میشی ک...واقعا با این وضعیت حق داری!ولی دیگه نبینم سر نیم ساعت چونه بزنیاااا!!!زود ب 4 ساعت برسون زوووود..:mad_majidonline:قول میدم اگه از این 4 ساعتت خوب_خوب استفاده کنی بهترین نتیجه رو بگیری عسیسم؛اصن نگران نباش..
حالا دیدی می مورم:sad:
چشم لیلی بانو همه سعیمو می کنم:smilies-azardl (181

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا