گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

RBC!

New member
خسته نباشی sokout عزیز 3>

منم ایمونولوژیم رو خوندم، تستاش رو هم زدم. زبانم رو هم خوندم ولی مغزم نکشید بیوشیمی بخونم به جاش ایمونو رو مرور کردم.

و اما برای فردا:
باید یه درس از 504 بخونم. و لغتای قبلیش رو مرور کنم.
خلاصه نویسی های زیستم رو مرور کنم و ادامه مبحثی که مونده رو بخونم.
ایمونو بخونم

negin_f_k

New member
خسته نباشین دوستان:a2d3:
من امروز فقط ژنتیک خوندم , فردا 20ص ژنتیک+ بقیه فصل غشا سلولی +زبان

شب خوش بچه ها :smiliess (10):

bacillus.bs

New member
سلام به دوستای گلم /بچه ها یه سوال مهم/برای ازمون وزارت علوم برای درس ژنتیک سوال از قسمت ژنتیک مولکولی هم میدند یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

jo-boy

New member
سلام
بچه ها من گاهی که تاپیکو مرور میکنم میبینم برای زبان عموما همه رو 504 وقت میزارن ..استاد رضا زاده (احتمالا بشناسینش) خودش گفت وقتی سوالای کنکورو بررسی کردن طی این چند سال فقط 2 تا سوال ازش
اومده.و نظر من اینه که حالا که وقت میزارین و زحمت میکشین کتاب toefl رو بخونین(همون لغات ضروری تافل) که بسیار بسیار مفیده و این سالای اخیر خیلی از لغتاش تو کنکور بوده..
موفق باشید

leiliyebidel

New member
سلام سلام...
به به!میبینم ک همه دخترای خوبی شدن!آفرین دوستای گلم...خداوکیلی من تو عمرم انقد دوست درس خون ی جا نداشتم...:4d564ad6:
تلاشتون واقعا تحسین برانگیزه!آدم امید میگیره..
آفرییییییییییین لیلا جون،نگین جون و سکوت عزیز..همینجوری با انگیزه ادامه بدید مطمئنم ک نتیجه ی خوبی داره براتون...
گرچه از دوستای گلم ماراوا و ترانه ام خبر دارما..اونا ام توپ_توپن!
RBC جونی خوش اومدی دوستم...من ک خییییییییلییییییی خوشحال شدم ب جمعمون اضافه شدی...آفرین دختر قشنگم!همینجوری ادامه بده مطمئنم تو هم موفق میشی...چون اراده داری..دیگه نبینم بیای بگی ی مدت تو فاز درس نبودیا؟بعدم چرا جریمه ای ک نگار گفت انجام ندادی؟؟؟؟؟؟؟چرا تو تاپیک آهنگ کامنت گذاشتی؟مگه قرار نبود تا ی مدت تو هیچ تاپیکی کامنت نذاری؟هان؟اگه ی بار دیگه تکرار شه(درس نخونی و جریمه ام قبول نکنی!) باهات برخورد جدی میشه...:eek:t0837h0nn8zfqu8ult
(شرمنده دوس جون دیگه عضو گروه شدی پارتی بازی نداریم!!!)
باسی تو هم حواست باشه ها!!!!!!!!هرزگاهی میای فقط سک سک میکنی میری!شدیدا تو نختیم...(تنبیه بالا شامل حال تو هم میشه..)
ندا جان تو هم خوش اومدی..ما ک خییییییلیییی خوشحال شدیم کامنتتو خوندیم!ولی مشکل بی مشکل!این چ مشکلیه ک حل کردنش تا 25 دی از صب تااااااااااا شب همه ی وقتتو میگیره؟؟؟؟؟؟؟؟(هرچی ک باشه خیلی زود حل میشه خدا بزرگه)خیلی زووووود باید شروع کنی...ینی واقعا تو 24 ساعت شبانه روز این درس بدبخت ب اندازه ی دو سه ساعتم هیچ جایی نداره؟؟بابا ی کم تحویلش بگیر!تو شروع کن اینجا تا دلت بخواد کارشناس تغذیه هس ک همه هم حسابی اکسپرتن و با هم وا3 ارشد شدن تلاش میکنن..بت کمک میکنن...نگار بت میگه چیکار کنی؛با چ درسی شروع کنی؛حداقل تا 25 دی ک دیگه کامل در اختیار درس باشی روی تغذیه ک ضریبش از بقیه بالاتره و درس مهمتونه ی کم کار کن...
زبانم ک اگه اصحاب ابابیل حمله کنن همه میدونن باید هرشب باشه..پس از فردا منتظریم ک بیای گزارش بدیا..آفرین دوست خوبم
منو نگارم این دو روز برناممونو انجام دادیم،فقط من بلانسبت همه ی غلطی کردم گفتم 10 ساعت!!!!!!!!میخونم!!حسابی توش گیر کردم!حالا مگه دیگه نگار ولم میکنه!!!دو دره بازی و وقت کشیم در حد فضاس!!!ک اینم قول میدم حلش کنم...
jo boy از شما هم واقعا ممنونیم ک چیزی رو ک میدونستید ب ما هم انتقال دادید!من خودم 504 داشتم ولی تافلو دوستم بم داد و اونو میخونم!با این حال نمیدونستم!!هرکی میگفت 504م خوبه؟ بش میگفتم آره عالیییییه!!!!!!!!!!کمک بزرگی کردید..
ههههههههه...راستی نگارم 504 میخونه ک...
حالا دیگه ب ما میگن ی گروه کامل!همه درس خون و متعهد ب برنامه!فقط وا3 چک کردن گفتیم 12 گفتید دیره!گفتیم 10 گفتید زوده!!چیکار کنیم؟ :65d6a5d6s: 11خوبه؟؟
تلاشتونو حسابییییی زیاد کنید اشکال نداره ی کم سخت میگذره ولی کمتر از 6 ماهه!و موفقیت بعدش حسابی خستگی رو از تنتون در میاره...
شک نکنید ک ایشالااااااا همه قبولیم...:a2d3:

آخرین ویرایش:

zanbagh

New member
خسته نباشی باسیلوس جون؛ژنتیک 50%یاشایدبعضی سالابیشترش مولکولیه

negar91

New member
سلام من دوباره اومدم :bunnyearsmiley: آفرین دوستای گلم همین طور ادامه بدید :thanks:
منم بچه خوبی بودم این چند روز حسابی خوندم
:riz277:یادتون نره اینجا کسی ندرسه جریمه میشه پارتی بازیم نداریم لیلی اگه جریمه شدی حقته :1dco2x0p1lilzhfpg1t

neda*

New member
:sad:لیلی جان واقعا هر روزم تا 25 دی زمان زیادی را درگیرم ........اما حرف حساب جواب نداره بی انصافیه بگم 2 ساعت هم وقت ندارم :21:........با همه درگیریها من از همین امروز زبان وبیوشیمی میخونم ..خیلی سخت میشه اما به گروه پایبندم اصلا اومدم بین شما تا بهتر درس بخونم و از وقتم بهتر استفاده کنم ...خوب این دو هفته یه کم کمتر میخوابم سخته ولی چاره ای نیست ارزشش رو داره .....البته اگه نگار جون کمکم کنه که بدونم تغذیه را با کدوم کتاب شروع کنم بهتره ممنونش میشم ......... تغذیه و فیزیو را از همون25 شروع میکنم چون واقعا تمرکز میخواد و باید منابع را تهیه کنم و وقت هم داشته باشم برنامه امروز من:زبان 20 لغت و بیوشیمی 15 صفحه ............

negar91

New member
عزیزم من تغذیه و بیو شیمی رو از روی جزوه سنا میخونم تست iqb هم میزنم . فیزیو رو هم از 2e میخونم .
از همین حالا تغذیه رو بخون چون یه درس ضریب 4 شوخی بردار نیست

negar91

New member
من امروز به همه درسام نرسیدم چون دارم رو پروژه م کار میکنم و باید تا بهمن ماه تحویلش بدم:smiliess (2): اما مهم اینه که بازم تو جو درس بودم چون پروژه هم بخشی از درسمه
برنامه فردامم: زبان 1 ساعت تغذیه 1 فصل بیوشیمی 1 فصل

neda*

New member
negar91 گفت:
عزیزم من تغذیه و بیو شیمی رو از روی جزوه سنا میخونم تست iqb هم میزنم . فیزیو رو هم از 2e میخونم .
از همین حالا تغذیه رو بخون چون یه درس ضریب 4 شوخی بردار نیست
نگار جان از راهنماییت ممنونم:thanks::thanks:

neda*

New member
من امروز طبق برنامه 15 لغت زبان خوندم ...از 15 صفحه بیوشیمی تا حالا 7 صفحه خوندم اما تا بشه 15 صفحه حتما بیدار میمونم یه دور هم مطالی را که خوندم مرور میکنم و بعد میخوابم .....................................................................و برنامه فردا من 15 لغت زبان و مرور مجدد لغات امروز ...بیوشیمی 15 صفحه و مرور مطالب امروز........وقتم فعلا اجازه بیشتر از اینو بهم نمیده اما قول میدم از25 جبران کنم..........دوستای خوبم امیدوارم تک تکتون بهترین استفاده را از وقتتون بکنید خودتون رو ملزم کنید هر روز 0.5 ساعت بیشتر از روز قبل مطالعه داشته باشید تا هم کم کم عادت کنید و هم به زمان مفید دلخواهتون برسید هر شب ببینید چقدر از خودتون و تلاشی که برای رسیدن به هدفتون کشیدید راضی هستید ....خود من که دیگه باید یه جوری خودمو به خودم ثابت کنم دیگه وقت گول زدن خودمون نیست بهتره هممون یه نگاه به خودمون و جایگاهی که تو این دنیا داریم بندازیم و ببینیم 5سال دیگه میخوایم کجا باشیم .اونموقع دیگه برای جبران یکم دیره پس بیاید خیلی جدیتر به زمان وهدفمون وآیندمون فکر کنیم ...ببخشید مثل اینکه دلم خیلی پر بود از دستم در رفت اما به امید اینکه همه از خودمون راضی باشیم یه بار جدی تصمیم بگیریم بهتر از اینه که هر روز تصمیم بگیریم:applause: :thumbsupsmileyanim:

negin_f_k

New member
سلام بچه ها..... خسته نباشید:thumbsupsmileyanim:
من دیروز و امروز فقط ژنتیک با بیوشیمی خوندم
برنامه فردا : 10 ص سلولی + 20 ص ژنتیک +10ص بیوشیمی

leiliyebidel

New member
سلام ب همه..
بچه ها من امروز ی کم بدحال بودم ب همه ی برنامم نرسیدم!اعتراف میکنم میخواستم امروزو کلا بپیچونمو بیخیال درس شم بعد الکی بیام بگم خوندم!!!!:idea_majidonline:ولی چون عضو گروه شدم تنبیهش هم قبول میکنم...ب نگار گفتم حسابی از خجالتم دراومد!!!:65d6a5d6s:بعد متنبه شدم ب خودم گفتم:بیخود میکنی نخونی!اگه شب امتحانم بود نمیخوندی؟؟؟!!!:eek:t0837h0nn8zfqu8ult
قول میدم جبران کنم...
حالا قراره امشب تا هر وقت ک تموم کنم برناممو بیدار بمونم...فردا خبرشو میدم ک خوندم یا نه..:smilies-azardl (181
آفرین ندا جون من ب تو افتخار میکنم...

آخرین ویرایش:

negar91

New member
لیلی تو خجالت نمیکشی حالا کارت به جایی رسبده که قصد پیچوندن منو داری:smilies-azardl (12)
چطور روت میشه بیای بگی ندرسیدم:eek:t0837h0nn8zfqu8ult به بار دیگه تنبلی کنی جدی از گروه اخراجی

B.sabtilis

New member
اره ما میتونیم بچه ها هیچ وقت نا امید نشین
تا میتونین برای رسیدن به خواستتون تلاش کنین
:ad54ad:

RBC!

New member
سلام :)

این یکی دو روز که نبودم ایمونولوژیم رو خوندم و تستاش رو زدم و پرونده یه فصلایی رو بستم.
بیوشیمیم رو هم خوندم
زبان هم یه عالمه خوندم..

neda*

New member
سلام به همه ...............من امروز 15صفحه بیوشیمی رو خوندم 5 تا لغت زبان هم خوندم مونده 10 لغت دیگه حتما امشب میخونم و همه مطالب امروز رو یه مرور میکنم بعد میخوابم:smilies-azardl (181.بچه ها فردا جمعس حتما قبل خواب با خودتون طی کنید فردا رو برای خوندن از دست ندید :a2d3:..........برنامه فردای من:30لغت زبان و مرور قبلیها و 30 صفحه بیوشیمی و مرور قبلیها....چون فردا جمعس منم وقتم بیشتر ..:4d564ad6:...جمعه پرباری براتون آرزو میکنم دوست جونا:rose:

leiliyebidel

New member
بچه ها من برنامه ی دیروزمو خوووووووووووووندم...:4d564ad6:
حالا از برنامه ی امشبمم ی کم مونده ک ایشالا میخونمش تا فردا!چون شبا بیدار میمونم...ولی اگه دلتون واسم نسوخت منتظر دستان گرم شما هم هستم...

نگارا این همه قهر و غضب چیست؟؟دلت بر ما نمیسوزد سبب چیست؟؟!! نزن جان ما!خوندم دیگه...بعدم گفتم میخواااااااااااستم...حالا درسته ک گفتن الاعمال ب نیات..!(al amalo beniyaat) ولی اینم در نظر بگیر ک چقد صاف و صادقم..تو چرا برنامه تو نگفتی هاااااا؟:New (6): حیف ک دیر رسیدم رفته بودی...نگار الکی جو نده ک حواس بقیه رو از خودت پرت کنی!من در حد فضا تو نخ همه هستم...حواست باشه داری چ جوری در میریا!!!!پروژه پروژه...
بچه های دیگه هم همینطور!مخصوصا لیلا و سکوت!!ک دو روز پشت هم اومدن گفتن خوندیم دیگه نخوندن احتمالا، ک نیومدن!چون اگه خونده بودن با افتخار میومدن اعلام میکردن!
مرسی نگین جان ک میای میگی،آفرین با انگیزه ادامه بده..موفق باشی..
آفرین ندای عسیسم،تو میتونی دوس جون...راس میگه فردا نبینم کسی کمتر از 8 ساعت خونده باشه ها...
RBC جون آفرین دوست خوبم...ایشالا موفق باشی...من ب تو ی حس مثبتی دارم ک ب نگار ندارم!مطمئنم ک قبول میشی عسیسم...
از بابت ترانه و نونوش و ماراوا و سابتیلیس و sakar هم ک خیالمون راحته...بچه های درس خونین...
ایشالا همگی رتبه ی برتر شید...
ی پیشنهاد جدیدم دارم:از این ب بعد هر کی اومد گزارش بده ساعت مطالعه اش توی روزم میگه...ممکنه شما سرعت خوندنتون زیاد باشه و ی فصلو تو 1 ساعت بخونید ولی این دلیل نمیشه بگید چون ب برنامه ی امروزم رسیدم بقیه ی وقتمو الکی بگذرونم!!!
واااااااای ب حال کسی ک بیاد و از 4 ساعت کمتر تو روز خونده باشه!(ب استثنای ندا!البته اونم فقط تا 25 دی!!!)

حالا نوبت منه..من ب طور میانگین 6 ساعت تو روز میخونم ولی از 5 ساعت دیگه کمتر نمیشه؛چون تو خونه امو مثه شما کلاس و کارورزی ندارم ب نظرم افتضاحه...ب خاطر همین همه ی سعیمو میکنم ک ب 10 برسونم اگه خدا بخواد... الآن ی دو روزی هس(ب استثنای دیروز!)ک 8 ساعت خوندم..
برنامه ی فردام:حدود 40 صفه از نواک(خدا کنه این فصله تموم شه!اه..طلسم شده...من نمیدونم این همه حرف از کجا آورده این نواک!خودش ب دیار باقی رفته ما رو بدبخت کرده!:smiliess (2):)+دوره ی 1 فصل جنین+20 صفه بهداشت+40 لغت زبان
اگه وقت کردم مطالب خوندمو دوره میکنم...
موفق باشید همگی:riz304:

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا