گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mahdieh

New member
من الان کارشناس تغذیه نیستم یه پشت کنکوری شکست خورده ام :14:

واقعا که نگار
حالا خوبه باز میگی تمام تلاشت رو نکردی.. اونوقت اینطوری میکنی
ببین بر اساس تجربه خودم میگم .. همیشه یه راهی هست .. همیشه یه راهی هست
هیچ وقت یادم نمیره دوسال پیش برای یه موضوعی خیلی ناراحت بودم.. خیلی ناراحت .. ولی دیدم دنیا داره به راهش ادامه میده.. هر روز خورشید طلوع میکنه .. هنوز زندگی جریان داره.. ساکن بودن من جلوی اون همه تحرک نگرفت.. همیشه دنبال یه راه باش

karshenasgh

New member
مگه قرار نبود که فقط به خدا توکل کنیم و بسپاریم به خودش. پس این همه ناامیدی چیه نگار؟!!!!!!!!!!!!! هرچی که خدا بخواد همون میشه، فهمیدی؟!!! ما فقط باید وظیفه مون رو درست انجام بدیم همین... ناامیدی کار شیطونه... شاد باشید و از زندگی تون لذت ببرید... ان شاءالله که هممون یه روز به همه آرزوهای خوبمون می رسیم. اصلاً نگران نباشید... فقط نباید دست از تلاش برداریم... :ad54ad::thanks::auizz3ffy9vla57584x

amirreza

New member
دقیقاااااااااااااااااااااااان
من حرف کارشناس جونو قبول دارم
اتفاقا یه سال پشت کنکوری برای اونایی که تازه تموم کردن آآآآآآآآآآآآآآآی میچسبه....................
مثه این میمونه که نفس تازه میکنیو با سرعت و کیفیت بالا به راحت ادامه میدی
از درس خوندنم زده نمیشی
ایشالله که قبول میشیم اگرم قبول نشدیم این همه دوست خوب یه اکیپ جمع میکنیم همگی رتبه هاااااااای زیر 10 سال بعد میشیم:smiliess (3):

katii

New member
اااااااااا بچه ها؟؟؟دارم درست ميشنوم؟؟؟؟ نگار اين حرفا مال تو ا؟؟؟؟ تويي كه از شب اول ماه رجب واسه همه دعا ميكردي؟؟؟ تويي كه اينقد خوشگل با خدا دوس بودي؟؟ بچه ها شما رو به اين روزاي عزيز قسم با اين حرفا خدارو ناراحت نكنين....نگار قرص اعصاب؟؟؟؟ مگه ارشد چقد مي ارزه؟؟ اون دنيا اگه ارشد نداشته باشي نمي برنت بهشت؟؟ يا مگه ارزش و انسانيت به ارشد و مدرك تحصيليه؟؟؟....شعار نميدم.. اين حرفاي دلمه.. واقعا الان دلم از اين حرفا گرفت... من كه از خدا ميخوام اگه اين مسير علم و دانشگاه قراره بين من و خودش فاصله بندازه نميخوام ..نمي خوام قبول شم.. عطايش را به لقايش مي بخشم

بچه ها تورو خدا درست و عاقلانه فك كنين.. تو رو خدا از رو ناراحتي حرفي نزنين كه شرمنده خدا بشين
سرتون سلامت... عمر و وقت ما به عنوان انسان بيشتر از اين مي ارزه كه با غصه برا امتحاني كه گذشتو تموم شدو هيچ كاري ديگه از دستمون برنياد مستهلكش كنيم ...به عدالت خدا شك دارين؟؟؟ اگه قبول نشيم يني حقمون نبوده و بقيه بشتر از ما تلاش كرده بودن.....

بچه ها..خدا هر چي رو از اين دنيا بهمون نده اون دنيا جبران ميكنه...اينقد خوب جبران ميكنه كه آدما ميگن "خدايا كاشكي تو دنيا هيچ يك از خواسته هامون مستجاب نميشد"
يا علي
در پناه حق

یاسمن

New member
سلاااام بچه هاااا
چقدر دلم برای این تاپیکو جو صمیمانه مون تنگ شده بود.
نگاااااار واقعا از تو بعیده هاااا . اون شب هم بهت گفتم عزیزم هر چی بود گذشت دیگه الان فقط باید سعی کنیم بهترین تصمیم رو بگیریم و نتیجه رو با جون و دل قبول کنیم .
لیلی جونم من عاشق پستهای توام در حد دکتراااا . منم همیشه سعی می کنم از اوضاع راضی باشم .. چون تنها راهیه که میشه باهاش همیشه شاد بود .
ما درس می خونیم که از زندگیمون لذت ببریم اگه قرار باشه این درس خوندن لذت زندگی رو ازمون بگیره به چه دردی می خوره .
یک ماه گذشته یادتونه چه روزای سختی اینجا گذروندیمو به هم امید دادیم ؟ مهم نیس نتیجه چی میشه مهم اینه که تا آخر خط با هم اومدیمو به هم انرژی دادیمو جا نزدیم .
اگرم امسال قبول نشدیم فدای سرمون می تونیم دوباره با هم تلاش کنیم . من اونقدری عاشق منابعی که قراره واسه کنکور بخونم هستم که دوست دارم مدام بخونمشون چه قبول شم چه نشم . باید از درس خوندن لذت برد چه این ور کنکور باشی چه اون ور .

marava

New member
نگار با اينهمه دوستي كه اينجا داري بازم نااميدي.ببين چقدر ماهي كه همه مون هواتو داريم.اينقدر نااميد نباش.داري گول شيطونو ميخوري هاااااااااااااااااااا
حواست به سلامتي و زندگي حالت باشه.عزيزم فقط و فقط توكلت بخدا باشه.فقط اون صلاح و خير ما رو ميدونه و بس.جواب همه مون رو با يه پست بده تا خيالمون راحت بشه كه خوبي.نگار جونم بخدا امتحان ما هم زياد خوب نشده.يعني اصلا مطابق انتظارمون نبود.ولي كاريش نميشه كردوتوكل برخدا

negar91

New member
سلام بچه ها من واقعا خدارو شکر میکنم که دوستای خوبی مثل شما دارم اگه شماها نبودین بارها ناامید میشدم و نمیتونستم ادامه بدم الانم با تک تک حرفاتون بهم امید و روحیه میدین
راست میگین ما درس خوندیم که لذت ببریم نه اینکه عذابمون بده
چون من از خودم انتظار زیادی داشتم اینطوری شوکه شدم اما نباید توی گذشته زندگی کرد
راست میگین شیطان داره گولم میزنه که از خدا دور بشم خودمم اجساس میکنم چند روزه با خدا سرسنگین شدم
جتی اگه کنکورم قبول نشم به جاش چیزی رو بدشت آوردم که اندازه تموم دنیا می ارزه اونم شما دوستای ماهم هستین بخدا خیلی خیلی دوستون دارم و یه دنیا ازتون ممنونم که هیچ وقت تنهام نمیذارین بودن شما کنارم ، نشون میده خدا دوسم داره که بهترین دوستای دنیا رو به من داده
بچه ها الان که بیکارم دوباره پستایی قبلی که اینجا گذاشتیم رو خوندم اشک توی چشمام جمع شد چه زور گدذشت
واقعا سختی ها هم زود میگذرن به قول شاعر این نیز بگذرد

آخرین ویرایش:

marava

New member
آفرين نگار عزيزم ما اين نگار رو بيشتر دوستش داريم.از خدا بخواه بهترين تقدير رو برات رقم بزنه.مويد باشي عزيزم:bunnyearsmiley:

bacillus.bs

New member
حالا همه ی اینا را بی خیال/تابستان خود را چگونه می گذرانید؟این موضوع انشا هست/همتون باید دربارش یه انشا بنویسید:smiliess (11):

katii

New member
سلام
ما انشا.. نيمه شعبان خونه دوستم مراسم داريم.... بعدش يه مسافرت زيارتي و عروسي.... تو يه موسسه تدريس ميكنم البته اگه واسه تابستون هم شاگرد داشته باشم... اگه بشه ميرم يه آزمايشگاه كه كاراي عمليم قوي بشه البته قبلا ميرفتم آز ميكروب ولي الان اگه بشه ميرم آز قارچ ... راستي خيلي آشپزي دوس دارم عاشق طبخ غذاهاي جديدم... ديگه اينكه نوشتنم دوس دارم .. و شعر خوندن ... رفتن به دريا ... و جنگل..
بازم بگم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

negar91

New member
منم 3 تا مسافرت در پیش دارم در عین حال دارم 2 تا مقاله انگلیسی مینویسم احتمالا از 1 ماه دیگه هم برم دنبال کارای طرحم طرح رفتن از بیکاری بهتره یه چندتا کتابه نخونده دارم که میخوام بخونمشون

آخرین ویرایش:

leila00

New member
سلام بچه ها امیدوارم که همگی خوب باشید ...نگارجون خوشحالم که حالت خوبه ...آفرین که داری کاری خوب انجام می دی ..امیدوارم که سفر بهت خوش بگذره و توی طرحت هم موفق باشی فقط سریعتر اقدام کن چون بیمه شهری داره راه میفته احتمالا از مهرماه شروع میشه و کارشناس تغذیه هم جذب میکنن حقوقش هم خیلی بالاست پس سریعتر اقدام کن آرزوی موفقیت برای همگی شما دوستای گلم را دارم ..

mamai86

New member
سلام بچه ها
منم دارم برنامه هایی که تو دوران قبل کنکور دوست داشتم انجام بدم اما وقتشو نداشتم..عملی میکنم
باشگاه ثبت نام کردم
دنبال کارای طرحم میرم. پیاده روی میرم. زبان میخونم اونم

negar91

New member
آرزویی کن :
گوشهای خدا پر از آرزوست و دستهایش پر از معجزه
آرزویی کن :
شاید کوچکترین معجزه اش ،
بزرگترین آرزوی تو باشد

leila00

New member
سلام بچه ها
منم دارم برنامه هایی که تو دوران قبل کنکور دوست داشتم انجام بدم اما وقتشو نداشتم..عملی میکنم
باشگاه ثبت نام کردم
دنبال کارای طرحم میرم. پیاده روی میرم. زبان میخونم اونم
سلام آذر خانم گل ...آفرین به شما امیدوارم که همیشه سلامت و شاد باشید.. راستی شما هم میتونید برای بیمه شهری ثبت نام کنید ..چون ماما هم جز تیم هست ....آرزوی موفقیت براتون دارم..

mamai86

New member
سلام آذر خانم گل ...آفرین به شما امیدوارم که همیشه سلامت و شاد باشید.. راستی شما هم میتونید برای بیمه شهری ثبت نام کنید ..چون ماما هم جز تیم هست ....آرزوی موفقیت براتون دارم..

کجا برم؟ چیکار کنم

اصلا بلد نیستم.تهران کجا برم؟

karshenasgh

New member
سلام آذر جون. باید بری تو سایت سامانه خدمات سلامت ایرانیان، قسمت ثبت نام اعضای تیم سلامت، ثبت نام کنی تا اگه بهت نیاز داشتن خبرت کنن. اینم آدرس سایته::thumbsdownsmileyani
Home Page

در ضمن برای پرستارها و ماماها فکر می کنم این طوریه که پزشک های بخش خصوصی خودشون میان ثبت نام می کنن و بعد باید یه پرستار یا ماما رو به عنوان دستیار خودشون تو مطب شون انتخاب کنن که گفتن برای پزشک های مرد بهتره اون فرد ماما باشه و برای پزشک های زن اون فرد پرستار باشه. یعنی فکر کنم باید یه دکتر آشنا داشته باشی که بری پیشش و بشی دستیارش تو مطب. البته این مال بخش خصوصیشه. اما برای بخش دولتی از همون نیروهایی که تو مراکز بهداشتی درمانی دارن استفاده می کنن و در صورت کمبود نیرو از طریق آزمون استخدامی کمبود نیروشونو جذب میکنن...

برای طرح خودت هم اگه می خوای ثبت نام کنی باید بری نیروی انسانی دانشگاهها و از اون جا پیگیر بشی و ثبت نام انجام بدی.
برای طرح پزشک خانواده هم مربوط میشه به مرکز بهداشت و همچنین ثبت نام تو سایتی که اول بهت گفتم...

آخرین ویرایش:

Dexter2009

New member
سلام بچه ها...من هم بعد از جشن فارغ التحصیلی و یه استراحت کوتاه می خوام ان شاالله شروع کنم به دوباره خوندن واسه ارشد. در ضمن امسال طرح هم باید برم ان شاالله ( راستی رشته ی علوم آزمایشگاهی هم جزو بیمه شهری می شه ؟)

amirreza

New member
بچه هااااااااااااا من انقد حالم بدهههههههههههههههههه

همش فک میکنم ازون همه شرکت کننده یعنی من با این درصدای زپرتیم اونم از رشته ژنتیک قبولم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بمولا من طاقت ندارم یه سال دیگه تو حبس باشمممممممممممممممممم
ای خدا چرا منو قبول نمیکنییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا