گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

negar91

New member
ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﻣﻦ ﮐﻪ ﺩﻳﮕﻪ ﺍﻣﺘﺤﺎﻥ ﻧﻤﻰ ﺩﻡ ....ﺍﻟﺒﺘﻪ ﺷﺮﺍﻳﻂ ﻣﻦ ﺑﺎﺷﻤﺎ ﻓﺮﻕ ﻣﻰ ﮐﻨﻪ ﻭﻟﻰ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﺒﺎﺷﻴﺪ ﺷﺎﻳﺪ ﻗﺒﻮﻝ ﺷﺪﻳﺪ ..ﺗﻮﮐﻞ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ....ﻫﺮﭼﻰ ~ﻳﺶ ﺑﻨﺪﻩ ﺧﺪﺍ ﺳﺨﺖ ﺑﺎﺷﻪ ~ﻳﺶ ﺧﺪﺍ ﺁﺳﻮﻧﻪ ...ﻣﻦ ﺍﮔﻪ ﻗﺒﻮﻝ ﻧﺸﺪﻡ ﻣﻰﺧﻮﺍﻡ ﺑﺮﻡ ﺩﻧﺒﺎﻝ ﺯﺑﺎﻥ ﺍﮔﻪ ﺑﺸﻪ ﺍﻳﻠﺘﺲ ﺑﮕﻴﺮﻡ ...ﺷﻤﺎ ﻫﻢ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﺒﺎﺷﻴﺪ ﻫﻤﮑﺎﺭﺍﻯ ﻣﻦ ﺍﺯ ﻣﻬﺮﻣﺎﻩ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺍﻋﻼ ﻡ ﻧﺘﺎﻳﺞ ﺧﻮﻧﺪﻥ ﻭ ﻗﺒﻮﻝ ﺷﺪﻥ ﻣﻨﻈﻮﺭﻡ ~ﺍﺭﺳﺎﻟﻪ ..~ﺱ ﺷﻤﺎﻫﻢ ﺧﻮﺏ ﺍﺳﺘﺮﺍﺣﺖ ﮐﻨﻴﺪ ..ﺧﻴﻠﻰ ﻓﺮﺻﺖ ﺩﺍﺭﻳﺪ....ﺑﭽﻪ ﻫﺎﻟﻴﻠﻰﻭ ﺁﺫﺭ ﻧﻴﺴﺘﻦ ﭼﺮﺍ ؟
خدارو شکر لیلی هم امتحانشو خوب داده اما آذر جون زیاد راضی نبود خدا کنه همشون قبول بشن :(40):

leila00

New member
خدا را شکر که ليلى امتحانش خوب شده ...آذر جون هم ايشاا... قبول مىشه ...با آرزوى موفقيت براى همگى ...

leiliyebidel

New member
سلاااااااااااااام خوبییییییییییییین ؟؟؟؟؟؟؟
بچه هاااااااااااااا کوشیییییین؟؟ امیر رضا خان؟لیلا؟نگاااار؟ نازی؟ باسی؟ماراوا؟ ویداااا؟یاسی؟کاپی؟ کارشناس؟ کتی؟ بهاااره؟سابتیلیس؟بلوووووووور؟ بقیه؟؟؟؟؟
چ جوری آزمون دادین؟؟ ببخشید کامنتا زیاد بود فقط همین چن صفه ی آخرو ی نگاهی انداختم!ب خدا الآن انقد ک دلشوره ی تک تکتونو دارم وا3 خودم این حسو ندارم!شعار نیستاااااااا!قسم خوردم...صادقانه گفتم.........چون خودم کلا ی آدم بی خیالیَم...کلا مدلم اینجوریه ک همیشه از همه چی راضیم!حتی اگه اونی ک میخوام نشه...وا3 همین اصن دیگه بش فکرم نمی کنم...

آزمون مام خوب بود خداروشکر ولـــــــــی ..........
ولـــــــــــی داره!ولیشم اینه ک من دقیق نمی دونم چیکار کردم!!!!!!!! :)))))))))))) اونایی ک بلد نبودم نزدم! اگه اونایی ک زدم نمره منفی نداشته باشم امیدوارم...^_^ (غیب گفتم الآن!) ولی اگه داشته باشم ک...آخه شک بین دو گزینه ام زیاد داشتم !!!! ;) زبانمونم ک خیلی سخت بووووود! ینی من همینجوری زبانم در حد آی ام بلک بورده!!!! :)) دیگه فک کن سختم سوال بدن!!!!!! ینی پوست انداختمااااااااااا...
کلا نظرم نسبت ب آزمونی ک دادم اینه::25r30wi::25r30wi::25r30wi::25r30wi:
وای وای بچه ها من انقد ریلکس بودم روز آزمون!اصن ی وضی.....تا ساعت 1 و ربعم خواب بودم!!!!! :)))))))) 2و ربعم از خونه زدیم بیرون!!!20 مین ب 3 ام رسیدیم!!بعد رفته بودم ریلکس شمارمو پیدا کنم!دیدم آقاهه هی داد میزنه خانوم بیا تو!خانوم بیا تو!:)))))))))))
حالا دارم تعریف می کنم! بابام میگه چرا امسال اینجوری بودی تو؟؟ گفتم خو اینا همش اثرات پشت کنکور موندن و پیشکسوت بودنه!!!!!!!! :))))))))))) دیگه پارسال ک ترم 8 بودم همه ترسم ریخت!!! تازه داداشمو داشته باشید ک بم میگه تا 3 نشه بازی نشه!!!!! :))))))))))))

بچه ها یادتون باشه اگه آزمون سخت بوده وا3 همه سخت بوده! هیچ وقت خودتونو سرزنش نکنید ب خاطرش...ب خصوص الآن ک دیگه گذشته!چون واسش هیچ کاری نمی تونید بکنید جز این ک حالتون و البته حالتون! رو خراب کنید...
من ب اندازه ی دونه دونه کامنتایی ک تو این تاپیک ازتون دیدم وا3 همتون دعا کردم و می کنم...
یادتون نره اینجا ی لیلیه مستجاب الدعوه دارید ^_^
ایشالا ک همه موفق باشید...وا3 همدیگه دعا کنید ک همچین با ضرب بخوره تو دماغ خودتون :)) این ماه ها هم خیلی ماههای قشنگیه هاااااا!باید تا میتونیم دس ب دامن همه شیم :) واسه منم دعا کنید...

اینم بگم دیگه آخریشه ب جون خودم... :)))))
از آزمون اومدم خونه!همه بم میگن چیکار کردی؟گفتم دیگه من وظیفم آزمون دادن بود!از اینجا ب بعد دیگه کار خداس!!!! :)) ببینم چ جوری صحیح می کنه هاااا!! ^_^
دیگه بسپرید ب خدا...
بچه ها ب جون خودم اینو کاملا صادقانه می گم حتی اگه خدا نخواست و قبول نشدم اصن و اصن ناراحت نمی شم...ب هیچ وجه........

شاید این ک در تقدیر تغییر نیست!ب یادت بیاورد ک چمن برای رشد هیچ تلاشی نمی کند...!!!
لذت جریان زندگیست...نه هدف!
بریـــــــــــــــد حالشو ببرید وا3 خودتون...عشق دنیاااااا رو کنید... ک این نیز بگذرد :)

katii

New member
سلام به همه دوستان :ad54ad:
ليلاجون فك كنم همه حسابي خسته ان ودرحال استراحت....روزاي نفس گيري رو پشت سر گذاشتيم......واقعا به يه ريكاوري اساسي نياز داريم

بچه ها اعياد شعبانيه رو بهتون تبريك ميگم :4d564ad6:
خوش بگذره تابستون
راستي من از ليلي ..آذر..ويدا حسابي گله دارم..:New (6):.... اين رسمش نيس.... حداقل يه سلامي..حالي..احوالي..ناسلامتي ما اينجا حسابي نمك گير مرام هم شديم

katii

New member
ليلي اومدي؟؟؟ تا من بنويسمو بفرستم پيدات شد..آآوورين
منم مثه تو فك ميكنم...
بچه ها روزاي قشنگي رو براتون آرزو ميكنم :rose:

mamai86

New member
به به
میبینم که هنوز این تاپیک فعاله..اونم بعد کنکور
کتی...لیلا جان..لیـــلی ناقلا..سلام
بچه ها من اوضام خیلی شبیه لیلیه(اوضاع درصدام و اینا به صورت تقریبی ذهنی)..برا همین هر سوالی راجب آزمون ازم دارین لطف کنین به لیلی مراجعه کنین
با تشکر:sarma:

کتی..لیلا..شما چه جوری دادین؟ بگین :smilies:

karshenasgh

New member
سلام بچه ها! خوبین؟ :ad54ad:ایام شعبانیه مبارک.... :thanks:
بچه ها! خیلی برای هم دعا کنین... من یکی که به شدت محتاج دعاهای شما هستم.... از خدا میخوام که تلاشای هیچ کدومتون رو بی جواب نذاره... :smilies-azardl (181الهی به امید تو.... :rolleyessmileyanim:

آخرین ویرایش:

karshenasgh

New member
من یکی که خیلی به این تاپیک عادت کردم... همینجوری میام بهش سر میزنم و میگم یادش بخیر... چه روزایی بود... همش تموم شد... چه زودم تموم شد.... چقدر اینجا سوت و کور شده... آدم دلش میگیره....

amirreza

New member
salam
har kar kardam farsi nashod k nashod
leyli joooooooonam khosh omadiiiiiii
vaghean cheghad halo roze maha shabihe hameeeeee..............manam mese tooooo.............tanha charamon be ghole to ineke faghat khoda komakemon kone
hame omadan elaaaaaa on vidaye kar dorost
vida natars cheshet nemizanim biya begooooo k chikar kardi?
hadaghal to bego khob dadi ma vase khob dadane to khoshal bashim

negar91

New member
بچه ها من هیچ وقت فکر نمیکردم کنکور ارشدو بد دادن اینقده سخت باشه :13: به حدی که من از بعد از کنکور فقط 2 ساعت خوابیدم غذا هم که کلا تعطیله فعلا با روزی 1 عدد بیسکویت زنده ام خواب و خوراکم پریده احساس میکنم بزرگترین شکست زندگیمه تازه خودمو بستم به قرصای اعصاب که یه کم بیخیال بشم اما نمیشهههههههههههههههههههههههههههههههههههه
دیروزم مدیر گروهممون کلی دعوام کرد که چرا کنکوره خراب کردم اونم بدتر حالمو گرفت :14:

آخرین ویرایش:

mamai86

New member
نگـــــــــــــــــــار:13:
قرص اعصاب؟ بیسکویت؟

تو دیگه چرا کارشناس تغذیه!! بی خیال..ما چی بگیم که سال دوممون بود

mamai86

New member
نگـــ ـ ـ ـ ـار

شکست خورده چیه..شکست راهی ست برای پیروزی
من خودم خیلی حال میکنم بعد عدم موفقیت تو یه چیز بشینم نکته ضعفامو دربیارم و رفعشون کنم و بعدش باز تلاش کنم
من که اصلا ناراحت نیستم.
امسال فهمیدم میتونم!!!!!!!!ارشد قبول شم.اراده و توانشو دارم
تو هم غصه نخوری..دیر و زود داره قبولیت..اما سوخت و سوز نداره:idea_majidonline:

mamai86

New member
الان بعد کنکور..یه فصل جدید از زندگیتو شروع کن. میخوای از مرداد شروع کنی دوباره تلاش کنی..؟؟
پس تا مرداد از زندگیت لذت ببر
کارایی که دوسشون داری انجام بده..دیدن کسایی که دوسشون داری برو..خرید برو..بگرد
همه کارایی که قبل کنکور دلت غش و ضعف میرفت انجام بدی اما به خاطر کنکور نمی تونستی..انجام بده

negar91

New member
خیلی کاراو دوست داشتم قبل از کنکور انجام بدم اما الان اندازه یه سر سوزن بهشون رغبتی ندارم اصلا یادم نمیاد آخرین بار کی از خونه زدم بیرون از هیچی لذت نمیبرم منی که واسه نت میمردم دیگه به اونم علاقه ندارم حتی هنوز نمره های کارآموزیمو نگرفتم :sadsmiley:

bacillus.bs

New member
دنیا که به اخر نرسیده بالاخره قبول میشیم/خوب ظرفیتا کمه/قبول نشدن نشونه ی شکست نیست/عوضش کلی تجربه به دست اوردیم/مثل کنه باشید/اینقدر ازمون میدیم تا قبول بشیم/من اگر امسال نشم/سال دیگه قبولیم 100% هست/چون یه عالمه تجربه دارم/شما ها هم همین طور

آخرین ویرایش:

marava

New member
سلام ليلي عزيز دلم خوبي دلم برات يه ريزه شده بود.فداي خودتو و خونسرديت بشم.اي ريلكس!قربونت برم راست ميگي حالا ديگه ناراحت شدن و سرزنش كردن هيچ فرقي نميكنه.مهم اين بود كه بدون تلاش سر جلسه نريم.ما هم تلاش خودمون رو كرديم.بقيش دست خداست.فداي تو عزيز دلم

marava

New member
خیلی کاراو دوست داشتم قبل از کنکور انجام بدم اما الان اندازه یه سر سوزن بهشون رغبتی ندارم اصلا یادم نمیاد آخرین بار کی از خونه زدم بیرون از هیچی لذت نمیبرم منی که واسه نت میمردم دیگه به اونم علاقه ندارم حتی هنوز نمره های کارآموزیمو نگرفتم :sadsmiley:

نگار عزيز دلم چرا اينطوري شدي؟حتما كلي تلاش كرده بودي!باشه اشكال نداره.روحيتو نباز.چيزي نشده!بعدش تا نيومدن كليد سوالات الكي خودتو ناراحت نكن.هرچي خدا بخواد همون ميشه.خير و صلاح زندگيتو بسپار بخدا.نگران چيزي نباش.

vitamin

New member
يچه ها نا اميد نشيد باور كنيد اين 1 سال زود ميگذره اينو بدونيد بيشتر كساني كه با رتبه هاي خوب ارشد قبول ميشند چند سال كنكور دادند / من تازه ياد گرفتم به چه شكل درس بخونم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا