گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

amirreza

New member
ویدااااااااااااااااااااااااااااا نامرررررررررررررد کجاااااایی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حداقل تو یکی خوب دادی بیا اینجا بما امید بده که ما هم میتونیم قبول بشیم

amirreza

New member
پارسال که اخرای شهریور جوابارو دادن
میترسم امسالم این بلارو سر ما بیارن

amirreza

New member
بچهههههههه هااااااااااااااااااا واقعا چرا اینهمه کش میدن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کاش زودتر میگفتن فکر و خیال همه راحت میشد

یاسمن

New member
سلاااااام بچه هاااا
خسته نباشید همگی .
منم خلاص شدم بالاخره .
اصلا نمی دونم چطوری دادم امتحانو . خییییییییلی آسون بودا . ولی تسلط من خیلی کم بود . همش شک کردم . همه ی سوالا واسم آشنا بود . زبانشم خوب بود ولی من همش 23 تا سوال زدم اونم حالا اگه منفی در نیاد . 2 تا پسیج رو نخوندم وقت کم اومد ولی همه ی سوالا راحت بودن حتی زبان

یاسمن

New member
تا کلیدها در بیاد من جون به لب میشم . ولی چشمم آب نمی خوره قبول شم . همش میگم منی که 3 ماه خوندم اینقدر سوالا واسم راحت بود واسه اونایی که رشته شون تغذیه بوده و خوب خوندن حتما سوالا آب خوردن بوده بازم قبولی میره رو هوا

vahid12

New member
سلام بربچه هادوستان ازمن بپرسیدتابهتون بگم سوالات ازکجاطرح میشن وبایدازکجا پیداشون کرد!

negar91

New member
آره یاسی واقعا کنکور تغذیه امسال خیلی خیلی راحت بود من دوستام خوب دادن از بچه های شهید بهشتی خبر دارم خیلی خوب دادن
یاسمن تغذیه چندتا زدی ؟ منم همش بین گزینه ها شک میکردم
نازی من تا آخر تیر چندتا برنامه مسافرت چیدم که اولیشم از 1 شنبه شروع میشه بعدشم احتمالا دوباره میشینم میخونم منتظر جوابا نمیمونم چون مطمئنم قبول نمیشم امسال واقعا تغذیه تمام درساش راحت بود حتی زبانش

vahid12

New member
سلام آجی من فقط استراحت وشایدکمک به افرادی که میخان سال آینده شرکت کنند.شماخودت چی؟

vahid12

New member
ببینیدهرکسی درصداش بالای30درصدبوده وتمام دانشگاه ها راانتخاب کرده مطمین باشه قبوله وسال آینده ازامتحان دوباره محروم

یاسمن

New member
نگار من تغذیه 39 تا زدم همش . ترسیدم اونایی که شک دارمو بزنم ولی اینایی که زدمم فکر کنم نمره منفی زیاد داشته باشه

marava

New member
ببینیدهرکسی درصداش بالای30درصدبوده وتمام دانشگاه ها راانتخاب کرده مطمین باشه قبوله وسال آینده ازامتحان دوباره محروم
وحيد جان تا اومدن كليد نهايي صبر كنيم ببينيم چي ميشه!!!!!!!

leila00

New member
ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﻣﻦ ﮐﻪ ﺩﻳﮕﻪ ﺍﻣﺘﺤﺎﻥ ﻧﻤﻰ ﺩﻡ ....ﺍﻟﺒﺘﻪ ﺷﺮﺍﻳﻂ ﻣﻦ ﺑﺎﺷﻤﺎ ﻓﺮﻕ ﻣﻰ ﮐﻨﻪ ﻭﻟﻰ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﺒﺎﺷﻴﺪ ﺷﺎﻳﺪ ﻗﺒﻮﻝ ﺷﺪﻳﺪ ..ﺗﻮﮐﻞ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ....ﻫﺮﭼﻰ ~ﻳﺶ ﺑﻨﺪﻩ ﺧﺪﺍ ﺳﺨﺖ ﺑﺎﺷﻪ ~ﻳﺶ ﺧﺪﺍ ﺁﺳﻮﻧﻪ ...ﻣﻦ ﺍﮔﻪ ﻗﺒﻮﻝ ﻧﺸﺪﻡ ﻣﻰﺧﻮﺍﻡ ﺑﺮﻡ ﺩﻧﺒﺎﻝ ﺯﺑﺎﻥ ﺍﮔﻪ ﺑﺸﻪ ﺍﻳﻠﺘﺲ ﺑﮕﻴﺮﻡ ...ﺷﻤﺎ ﻫﻢ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﺒﺎﺷﻴﺪ ﻫﻤﮑﺎﺭﺍﻯ ﻣﻦ ﺍﺯ ﻣﻬﺮﻣﺎﻩ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺍﻋﻼ ﻡ ﻧﺘﺎﻳﺞ ﺧﻮﻧﺪﻥ ﻭ ﻗﺒﻮﻝ ﺷﺪﻥ ﻣﻨﻈﻮﺭﻡ ~ﺍﺭﺳﺎﻟﻪ ..~ﺱ ﺷﻤﺎﻫﻢ ﺧﻮﺏ ﺍﺳﺘﺮﺍﺣﺖ ﮐﻨﻴﺪ ..ﺧﻴﻠﻰ ﻓﺮﺻﺖ ﺩﺍﺭﻳﺪ....ﺑﭽﻪ ﻫﺎﻟﻴﻠﻰﻭ ﺁﺫﺭ ﻧﻴﺴﺘﻦ ﭼﺮﺍ ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا