گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

katii

New member
سلام
يه ربع پيش حس گريه و نااميدي شدييييد داشتم گفتم بيام ببينم اينجا چه خبره شايد شارژ شدم كه ديدم به.... يه روز نبودمآآآآآ
بچه ها ديروز واسه همه مون دعا كردم از ته دل
خداجووون كمك كن اين 14 روز به سلامتي و قوت بگذره
ما قبوليم ما تلاشمونو ميكنيم نتيجه اش با خداست
پس بياين به خداي بزرگ و مهربون اعتماد كنيم

rahele.t

New member
سلام به همه بچه درسخونای این تاپیک،
من عضو تاپیکتون نیستم. امسالم کنکوری نیستم. سال دیگه میخوام شرکت کنم. ولی چند وقته میام به تاپیکتون سرمیزنم (البته ببخشید اجازه نگرفتم) و کلی روحیه و انگیزه پیدا کردمو گرفتم.
منم از ته دل واستون دعا میکنم و مطمئنم همتون موفق میشین. آخه شما یه قدم خودتونو برداشتین. مطمئن باشین خدا هم سرقولش میمونه و ده قدمشو برای شما برمیداره. اینم بدونین فقط شما نیستین که
واسه هم دعا میکنین. تمام اونایی که از تاپیک شما انگیزه گرفتنم دعاتون میکنن. موفق باشید.

amirreza

New member
سلام بچه ها جوووووووووووووووووووووووو ون
آذر ..........لیلا............ویدا.....نگار ........... تاتا...............یاسمن...............کارشناس..........کتی
و بقیه بچه هایی که گذری میان و سرک میکشن
بچه ها جون بیاین باقیه روزارو با عشق درس بخونیم
واحساس خوبی داشته باشیم
مطمئن شم قبولیم
منم خوب بودم شکر خداااااا

bacillus.bs

New member
سلام به بچه های بمب انرژی:ad54ad:/حسابییییییییییییییییی بخونید:smilies-azardl (181 تا بریم سر جلسه بترکونییییییییییییییییم:j58r36j3gcr4suxymup/پیروزی از ان ماست:a2d3:

آخرین ویرایش:

niki.1988

New member
salam bacheha joon man taze inja ozv shodam va kash zoodtar injaro peyda mikardam ama eb nadare vase hamatoon arezooye movafaghiyat mikonam na na omid shin na hichi faghat 2hafteye dge munde..bekhoonin ta jayi ke mitoonin az forsatatun estefade konid omidemun be khoda bashe khodesh un balast havamuno dare javabe kasayi ke zahmat keshidano mide:rose:

negar91

New member
:riz304: این واسه همه بچه های درسخونه تاپیک
ویدا جونم غیبت داریا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ البته خیالم راحته که در هر شرایطی درس میخونی
آذر جونم حالت بهتره؟
لیلا بیویشمی متابولیسم پورفیرین + متابولسم اسید نوکلئیک مونده البته بیوشمی بالینی هم مونده اما قصد خوندنشو ندارم فصل متابولیسم اسید آمینه کاتابولسم چندتا از اسید آمینه های آخرشم مونده
بچه ها من واسه اینکه درسامو خوبه خوب بخونم از متد نگار درمانی استفاده کردم :25r30wi: که واستون توضیح میدم در واقع یه جورایی سر خودمو کلاه میذارم
من الان ترم 4 هستم و موقع امتخانات پایان ترممه 2 شنبه هفته دیگه امتحان فیزیو ترم 5 شنبه آینده امتحان بیوشیمی ترم و 5 شنبه 1 تیر امتحان تغذیه ترم دارم
با این روش حس و اضطراب کنکور برطرف میشه و خوبه خوب درسامو میخونم شما هم امتحانش کنید قبلا این کارو واسه یه درسی تو دانشگاه انجام دادم ( ترم 3 که بودم یه درس سخت داشتیم تغذیه اساسی 2 همش ویتامین و مواد معدنی بود چند هفته قبل از امتحان ترم منم 1 روزو تعیین کردم مثلا امتحانم تو اون روزه و تا اون روز کامل خوندم باورتون نمیشه بگم نمرم چند شد
یه 20 خوشگل اونم توی یه درس 3 واحدیییییییییییییییییییییییییییییییییییی :a2d3:

katii

New member
نگارجون منظورت اينه كه اول يه درسو تموم ميكني مثلا تا 2شنبه بعد.... بعدش ميري سراغ بعدي؟؟ و ديگه سراغ درس اول نميري؟؟؟؟؟:33:
اينجوري باعث نميشه كه بازدهي پايين بياد يا مطالب فراموش بشه يا استرس و.... :(50):
لطفا راهنماييم كن...شايد اين روش به كارم بياد :rose:

sokout

New member
سلام به همه
مامایی جون خوسحالم حالت خوبه
منم امروز خوب خوندم
فقط یه مشکلی برنامه روزانه ام تمام نمیشه
همیشه یه قسمتش میمونه
با اینکه وقت تلف نمی کنم ولی بازم نمیرسم:j58r36j3gcr4suxymup:14:

یاسمن

New member
من الان از دست خودم شدیدا کفری ام و عذاب وجدان خفتم کرده . 2 فصل تغذیه خوندم و 1.5 فصل بیوشیمی .
ظهر مهمون ناهار داشتیم زبان طفلی و کنکور سال 77 موند که الان می خوام برم بخونم . 2 فصل دیگه تغذیه و نصف فصل بیوشیمی هم تو برنامه داشتم که موند:13:
خیلی کم خوندم امروز . حس بدی داااارم :sadsmiley:
ولی سعی می کنم فردا جبران کنم . قول میدم . اگه نکردم میام اینجا اعتراف می کنم همتون بیاین دعوام کنین تا ادب بشم!!

تازه الان حنابندون پسر همسایه هم هست و دیوارهای خونه داه میلرزه به لطف ارکسترشون :smiliess (13):

یاسمن

New member
بچه ها من صبح ها خیلی خوابالو میشم . صبح زود نمی تونم پاشم وقتی هم صبح زود شروع به درس میکنم انقد خوابالوام که تا ظهر نمی فهمم چی خوندم . جالبش اینجاست که شب هم نمی تونم درس بخونمو ساعت پیکم صبحه ! فکر کنم این زیادی خوابم از استرسه . قهوه و این چیزا هم اثری روم نداره . صبحها صورتمو با آب یخ می شورمو پنجره هارو باز می کنم که مثلا هوای تازه بخورم خوابم بپره ولی بازم افاقه نمی کنه . کسی راه حلی داره ؟ یا باید به این شرایط رضایت بدم؟

B.sabtilis

New member
سلام بچه ها حالتون چطوره دلم واستون یه عالمه تنگ شده بود

منم مشغول خوندنم اما مثل یاسمن جان صبح کلی می خوابم

میشه کمکم کنین وقتی نمونده:21:

negar91

New member
بچه ها من امشبو به خودم استراحت دادم و رفتم پیاده روی ( ویدا حالم گرفته اس آب دریاچه کیو خشک شده بود خیلی ناراحت شدم آخرین باری که رفته بودم پر از آب بود :sad: )
یاسمن منم از طفولیت تا حالا صبح ها خواب آلودم و زیاد یاد نمیگیرم اما واسه اینکه وقتم صبحا هدر نره تست میزنم یا زبان میخونم
راستی لیلی اس داد کلی به همتون سلام رسوند گفت واسه همتون دعا میکنه و به یاد همه هست کامپیوترش هنوز خرابه و مهموناش تازه 3 شنبه رفتن تهدبدم کرد که لیلی رو یادتون نره ها :mad_majidonline:

amirreza

New member
سلام بچه هااااااااااای خرخون
کم کم دلم داره واستون تنگ میشه هی میخام بیام ببینم چه خبرهههههههههه؟؟؟؟؟؟؟
1 راه حل توپ واسه پریدن خواب....یکی دو روز صبح قبل طلوع خورشید برید پیاده روی پارک و لب رودخونه...........
و زیبایی طلوع خورشیدو ببینید باور کنید یه ماه شارژ میشید
من این کارو کردم فقط یبار رفتم پیاده روی ..هر روز 9 به زور پامیشدم دیگه بعد پیاده روی 7 سرپام /size]

mamai86

New member
من مشکلم با یه چایی یا قهوه یا شکلات تلخ حل میشه
امتحان کنین
دوش قبل صبحونه هم گاهی موثره

negar91

New member
نگارجون منظورت اينه كه اول يه درسو تموم ميكني مثلا تا 2شنبه بعد.... بعدش ميري سراغ بعدي؟؟ و ديگه سراغ درس اول نميري؟؟؟؟؟:33:
اينجوري باعث نميشه كه بازدهي پايين بياد يا مطالب فراموش بشه يا استرس و.... :(50):
لطفا راهنماييم كن...شايد اين روش به كارم بياد :rose:
با یه مثال میگم
مثلا اگه قراره در یه روز 10 ساعت بخونم و ( 2 شنبه امتحان فیزیو دارم ) 7 ساعت فیزیو میخونم 1 ساعت تغذیه 1 ساعت زبان 1 ساعت بیو
این طوری از بقیه درسا جدا نمیشم در ثانی استرس و اضطراب هم برطرف میشه

leila00

New member
ﻭﺍﻯ ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﻣﻦ ﺩﻭ ﺭﻭﺯﻩ ﺧﻴﻠﻰ ﺍﻭﺿﺎﻉ ﺧﻮﺍﺑﻢ ﺑﺤﺮﺍﻧﻰ ﺷﺪﻩ ﺍﺻﻼ ﻣﻰﺧﻮﺍﻡ ﺧﻮﺩﻡ ﻭ ﺑﮑﺸﻢ ..ﻫﺮ ﮐﺎﺭﻯ ﻣﻰﮐﻨﻢ ﺻﺒﺢ ﺧﻮﺍﺏ ﺍﺯ ﺳﺮﻡ ﻧﻤﻰ ~ﺭﻩ ..ﭼﺎﻯ ﻳﮏ ﻟﻴﻮﺍﻥ ﺑﺰﺭﮒ ﻣﻰ ﺧﻮﺭﻡ ﺍﻧﮕﺎﺭ ﻧﻪ ﺍﻧﮕﺎﺭ ﺍﻣﺮﻭﺯ 2 ﺑﺎﺭ ﺭﻭ ﻣﻴﺰﻡ ﭼﻮﺭﺗﻢ ﺑﺮﺩ ﺗﺎ ﻫﺮ ﺑﺎﺭ ﻫﻢ ﻭﻗﺘﻰ ﺑﻴﺪﺍﺭ ﺷﺪﻡ ﺩﻳﺪﻡ ﺣﺪﻭﺩ 40 ﺩﻗﻴﻘﻪ ﮔﺬﺷﺘﻪ ﺗﺎﺯﻩ ﺑﻌﺪﺵ ﻫﻢ ﺗﺎ ﻳﮏ ﺳﺎﻋﺖ ﮔﻴﺞ ﻣﻰ ﺯﺩﻡ .....ﺗﺎﺯﻩ ﺍﻻ ﻥ ﻫﻢ ﮐﻪ ﺳﺎﻋﺖ 11 ﺷﺐ ﻩ ﺧﻮﺍﺑﻢ ﻣﻴﺎﺩ ﻭﻟﻰ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﺭﻓﺘﻢ ﭼﺎﻯ ﺧﻮﺭﺩﻡ ﻭ ﺧﻮﺩﻡ ﻭ ﺟﺮﻳﻤﻪ ﮐﺮﺩﻡ ﮐﻪ ﺗﺎ ﻳﮏ ﻓﺼﻞ ﺑﺎﻗﻴﻤﻮﻧﺪﻩ ﺭﺍ ﻣﺮﻭﺭ ﻧﮑﻨﻢ ﺧﻮﺍﺏ ﺑﻰ ﺧﻮﺍﺏ ...ﺍﻣﻴﺮﺭﺿﺎ ﺟﺎﻥ ﻣﻦ ﺍﻭﻝ ﺻﺒﺢ ﻣﻴﺮﻡ ﺗﻮ ﺣﻴﺎﻁ ﻗﺪﻡ ﻣﻰﺯﻧﻢ ﻭﻟﻰ ﻓﺎﻳﺪﻩ ﻧﺪﺍﺭﻩ ...ﺧﻼ ﺻﻪ ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﺍﮔﻪ ﺭﺍﻩ ﺣﻠﻰﺑﻮﺩ ﺑﻪ ﻣﻦ ﻭ ﻳﺎﺳﻤﻦ ﺟﻮﻥ ....ﺑﮕﻴﺪﺩﺩﺩﺩﺩﺩﺩ.....

niki.1988

New member
salam bachehaaaaaaaa omidvaram khoob bashiiiiiiiin man faghat daram be in fek mikonam ke 12 13 rooze dge rahat mishaaaaaaam..shoma ham be in fek konid ..ghabool nashodin sale baado ke nagereftan azamoon..albate sharayetaye zendegi fargh mikone ama zendegiyo kolan sakht nagirid man alan ye haftei hast ke be in shive zendegi mikonam..va raziyam khodayi ja dare az pedar va madaram tashakore kafi dashte basham:smiliess (8): va hamchenin az masulin va kadre modiriyat:))))

niki.1988

New member
shoma saate 11 bekhab 7.30 pasho..zohra 1saat bekhab baraye sobham kenare panjere beshin baade inke shosti soorateto ta bad bokhore va ye darsi bekhoon ke niyaz be fekr kardan nadashte bashe ya beshin az loghate zaban shoroo kon ye rukhooni dashte bashe ta halet biyad sare jash be khodetam talghin nakon 1 2 rooze avalesh kheili sakhte ama moghavemat koni vasat adi mishe[[/COLOR][/COLOR][/COLOR]

tata

New member
الان خودمو میکشم!
اصلا خوب نمیخونم
امروزم مث دیرووووووووووووووز :-(((((
نمیدونم چراا
مثلا امروز 3ساااااعت بیوشیمی خوندما ولی فقط کربس و گلوکونئوژنز و پنتوز!!
بار اولم هم نبود!
بیچاااره زبان همیشه دیواره اونه که کوتاهه
چیکار کنم؟
4ساعت تغذیه
اساعت فیزیو طفلکی

leila00

New member
ﻧﮕﺎﺭ ﺟﻮﻥ ﺁﻓﺮﻳﻦ ﺑﻪ ﺗﻮ ﮐﺎﺭ ﺧﻮﺑﻰ ﮐﺮﺩﻯ ﺭﻓﺘﻰ ﺑﻴﺮﻭﻥ ...ﺍﺯ ﻃﺮﻑ ﻣﺎ ﻫﻢ ﺑﻪ ﻟﻴﻠﻰ ﺟﻮﻥ ﺳﻼ ﻡ ﺑﺮﺳﻮﻥ ﻭ ﺑﮕﻮ ﺩﻭﺳﺘﺶ ﺩﺍﺭﻳﻢ ﻭ ﺩﻟﻤﻮﻥ ﺑﺮﺍﺵ ﺗﻨﮕﻴﺪﻩ ﺷﺪﻩ.....ﺍﻣﺮﻭﺯ ﻣﻦ ﻫﻢ ﻫﻤﻪ ﺍﺷﮋﻧﺘﻴﮏ ﻣﺮﻭﺭ ﮐﺮﺩﻡ ﻭ ﺩﻭ ﺩﺭﺱ ﺯﺑﺎﻥ ...ﺁﺧﻪ ﺗﺼﻤﻴﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﻳﻪ ﺭﻭﺯ ﮐﺎﻣﻞ ﻣﺮﻭﺭ ﮐﻨﻢ ﺍﻭﻧﻢ ﻓﻘﻂ ﻳﻪ ﺩﺭﺱ ﺑﺎ ﺯﺑﺎﻥ ...ﻓﺮﺩﺍﺵ ﺗﺴﺖ ..ﺣﺎﻻ ﺍﻣﺘﺤﺎﻥ ﻣﻰﮐﻨﻢ ﺑﺒﻴﻨﻢ ﺧﻮﺏ ﺟﻠﻮ ﻣﻰﺭﻡ ﻳﺎ ﻧﻪ ﺁﺧﻪ ﻫﺮ ﻭﻗﺖ ﭼﻨﺪﺗﺎ ﺩﺭﺱ ﺑﺎ ﻫﻢ ﻣﻰﺧﻮﻧﻢ ﺍﺳﺘﺮﺱ ﻣﻰﮔﻴﺮﻡ ﭼﻮﻥ ﺍﺯ ﻫﺮ ﮐﺪﻭﻡ ﻳﻪ ﺫﺭﻩ ﻣﻰﺷﻪ ....ﺧﻼ ﺻﻪ ﺑﺒﻴﻨﻢ ﺍﻳﻦ ﺭﺍﻩ ﭼﻄﻮﺭﻩ .....ﭼﻨﺪ ﺻﻔﺤﻪ ﺍﺯ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺍﻣﺮﻭﺯﻡ ﻣﻮﻧﺪ ﮐﻪ ﺩﻳﮕﻪ ﻧﻤﻰﻓﻬﻤﻴﺪﻡ ﭼﻰ ﻣﻰﺧﻮﻧﻢ ﺍﺯ ﺧﺴﺘﮕﻰ ﮔﺬﺍﺷﺘﻢ ﺑﺮﺍ ﻓﺮﺩﺍ ....ﺑﺎ ﺁﺭﺯﻭﻯ ﻓﺮﺩﺍﻳﻰ ~ﺭ ﺍﺯ ﺍﻧﺮﮊﻯ ﻭ ﺑﺪﻭﻥ ﺧﻮﺍﺑﺂﻟﻮﻳﻰ.ﻳﺎﺳﻤﻦ ﺟﻮﻥ ﺑﺎﻳﺪ ﺳﻌﻰ ﮐﻨﻴﻢ ﺑﻴﺪﺍﺭ ﺑﻤﻮﻧﻴﻢ.....

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا