گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

katii

New member
سلام زهراجوني چه خوب كه توصيه و نصيحت كردي
بازم برامون حرف بزن اين روزاي آخر احساس ميكنم 100000 پاسكال فشار رومه همش ميخام از اين وضعيت فرار كنم ولي روم نميشه درس نخونم از اين همه وقتي كه گذاشتم خجالت ميكشم بايد يه نتيجه اي بگيرم كه درخور تلاشم باشه
بازم بياي آآآآ
ما الان خيلي به حمايت روحي و معنوي احتياج داريم
:riz304:

leila00

New member
ﺧﻮﺏ ﺳﻼ ﻡ ﺑﭽﻪ ﻫﺎﻯ ﺩﺭﺳﺨﻮﻥ ...ﻣﻦ ﺍﻭﻣﺪﻡ ﺍﻟﺒﺘﻪ ﺳﺎﻋﺖ ﭼﻬﺎﺭ ﻭ ﻧﻴﻢ ﻩ ﻫﻤﻮﻧﻄﻮﺭ ﮐﻪ ﺗﺼﻤﻴﻢ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺑﻮﺩﻡ ﺑﻴﻮﺷﻴﻤﻰ ﺭﺍ ﺗﻤﺎﻡ ﮐﺮﺩﻡ ﺣﺪﻭﺩ 10 ﻓﺼﻞ ﺑﻮ ﺩ ﺑﺎ ﺣﺪﻭﺩ 80 ﺗﺎ ﺗﺴﺖ ﺍﻟﺒﺘﻪ 80 ﺗﺎ ﺗﺴﺖ ﺩﻳﮕﻪ ﺭﺍ ﻓﺮﺩﺍ ﻳﻌﻨﻰ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺍﻳﻨﮑﻪ ﺑﻴﺪﺍﺭ ﺷﺪﻡ ﻣﻴﺰﻧﻢ ﮐﻪ ﺑﺮﻡ ﺳﺮﺍﻍ ﻣﺮﻭﺭ ﮊﻧﺘﻴﮏ ...ﺍﻟﺒﺘﻪ ﻣﺮﻭﺭ ﺩﻭ ﺩﺭﺱ ﺯﺑﺎﻥ ﻭ ﻳﻪ ﻣﺘﻦ ﺁﺯﻣﻮﻥ ﺯﺑﺎﻥ ﻭ ﻣﺮﻭﺭ ﮐﻠﻤﺎﺕ ﺁﺯﻣﻮﻥ ﻫﺎﻯ ﻗﺒﻠﻰ ....ﻭﺍﻯ ﺧﺪﺍ ﻧﺰﺍﺭ ﺯﺣﻤﺘﻬﺎﻣﻮﻥ ﺑﻰ ﻧﺘﻴﺠﻪ ﺑﻤﻮﻧﻪ ﺑﺮﺍ ﻫﻤﻪ ﻣﻮﻥ ﺩﻋﺎ ﻣﻰ ﮐﻨﻢ ..ﺧﻮﺏ ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﺟﻮﻥ ﺍﻻ ﻥ ﭼﺸﺎﻡ ﻫﻤﻪ ﭼﻰ ﺭﻭ ﺍﻯ ﺟﻰ ﺁ....ﺁﻧﺰﻳﻢ ﻣﻴﺒﻴﻨﻪ ........ﺑﺎ ﺁﺭﺯﻭﻯ ﺷﺮﻭﻉ ﻳﮏ ﺭﻭﺯ ~ﺭ ﺍﻧﺮﮊﻯ ﺑﺮﺍﻯ ﻫﻤﮕﻰ

negar91

New member
سلام دوست جونا
بچه ها نه خسته این تاپیک توی کنکور 91 میتوکونه من مطمئنم
قابل توجه ادمین
:
از اونجایی که همه بچه های این تاپیک جز قبولیا هستن باید بعد از آزمون از بچه ها قدردانی کنید ( همراه با جایزه و هدیه ) تا کسایی که سال آینده کنکور دارن تشویق بشن به مطالعه گروهی

بچه ها من فقط فکرم مشغوله درسه بازم امروز یه سوتی دیگه دادم :25r30wi: صبح ساعت 6.30 بیدار شدم فکر کردم ساعت 8 شده زنگ زدم ویدا و تاتا رو از خواب بیدار کردم به جون خودم تا ساعت 9 هم متوجه نشدم ساعت چنده و چطور گذشته

ویداجون من این کتاب رو خریدم کجاهاشو بخونم؟ مثلا این اولش که متن را ترجمه کرده به چه دردی میخوری؟ آخه سوالی چیزی که نداره ؟ یه راهنمایی کن واسه استفاده اش

لیلا جونم این هدیه واسه تو که اینقده ماهی
clap.gif
منم بیورو هنوز تموم نکردم اما وقتی دیدم تو اینطوری تلاش کردی که تمومش کنی منم عزممو جزم کردم

قابل توجه اون کسایی که امسال کنکوری هستن میان این تاپیکو میخونن و خودشون گزارش نمیدن :mad_majidonline:
کلاغه خبر داده که میاید اینجا فکر نکن با این کارا نمیفهمم داری تنبلی میکنی اینم فعلا داشته باشن :eek:t0837h0nn8zfqu8ult تا خصوصی باهات برخورد جدی هم بشه

آخرین ویرایش:

capilus

New member
يكي ازاونايي كه گزارش نميده منو نازينين هستيم:smiliess (7)::sdasdasd::sad:منم ميهخونم اماباناميدي!قبول نميشم براهمين گزارش نميدم!سايتم كم ميام!اماهمه شما قبول ميشيد حتما!موفق باشيد:thumbsupsmileyanim:

vitamin

New member
كلاغه درست گفته نگار خانم منم به اين تاپيك سر ميزنم ولي گزارش نميدم مشكله منه كه گزارش دادن بلد نيستم
بچه ها دعا كنيد منم قبول بشم من مطمئنم همگي شماها قبوليد / زهرا خانم خيلي خيلي انرژي مثبت داد من كلي متحول شدم

tata

New member
نگارجون کار خیلی خوبی کرده زنگ زدی، اینجوری خجالت میکشمو تا لنگ ظهر نمیخوابم:smiliess (2):

mamai86

New member
امروز کلی گریه کردم:sad:

الان که باید حسابی بخونم..نمی تونم تمرکز کنم.شبا هم فکر و خیال نمیذاره بخوابم
اوضام داغونم:sadsmiley:

انقد کند مرور میکنم..که عمرا به برنامه م برسم:13:

sokout

New member
سلام
لیلی اگه بخوام گزارش بنویس طول میکشه:tonguesmiley:
مامی غصه نخور برا همه پیش میاد:tsimuzpzwoap1t9y3o7
تو میتونی همه تلاشتو کردی بقیه اش با تو نیست
پس بیخودی اینقد خودتو اذیت نکن:riz304:
لیلی امروز 4 ساعت ریاضی مهندسی خوندم سری و انتگرال مختلط
فیززیک پزشکی خوندم 2 فصل 3 ساعت
بعدشم تجزیه و آناتومی

vb2

New member
بچه ها هممون خسته شدیم میدونم و به خاطر این خستگی یکم استرس رومونه رو خود من که خیلی فشار هست سرعتم اومده پایین ولی باید تحمل کرد تا بگذره فقطططططططططططططططططط آذر تحمل کن عزیزم استرست طبیعیه شک نکن اونایی که خوندیم به کارمون میان مطمئنم:smiliess (3):

karshenasgh

New member
امروز کلی گریه کردم:sad:

الان که باید حسابی بخونم..نمی تونم تمرکز کنم.شبا هم فکر و خیال نمیذاره بخوابم
اوضام داغونم:sadsmiley:

انقد کند مرور میکنم..که عمرا به برنامه م برسم:13:

مامایی جان! اینقدر خودتو اذیت نکن. اگه بخوای اینجوری فکر کنی که بیشتر به ضررت تموم میشه. به نظر من اصلاً به کنکور فکر نکن. فکر کن همین طوری داری یه سری کتابو و جزوه رو میخونی برای بیشتر شدن اطلاعات عمومیت، اصلاً هم برات مهم نباشه که چیزی یادت مونده یا نه، بیخیال باش و فقط تا جایی که می تونی مرور داشته باش و دیگه به نتیجه فکر نکن و فقط به خدای بزرگ فکر کن که زحمات هیچ کسو بی نتیجه نمیذاره. هرچی که خودش مصلحت بدونه همون اتفاق می افته و حتماً هم به صلاحمونه. تو الان باید فقط وظیفتو که درس خوندنه انجام بدی اونم با ذهنی آرام و مطمئن. بقیه اش دیگه با ما نیست، خودش درست میکنه.... پس بیخیال باش و فقط تا جایی که در توانته تلاش کن. تو حتماً پیروزی... مطمئن باش. من یکی که خیلی بهت ایمان دارم.

یاسمن

New member
سلام بچه ها خسته نباشین همگی .
من امروز بخش آلرژی غذایی و اختلالات خوردن رو برای تغذیه خوندمو واسه بخش گوارش تحتانی تست زدم .
گوارش فیزیولوژی رو مرور کردمو تست زدم واسش . یکمی هم زبان خوندم .
صبح خیلی کسل و خواب آلود بودم وگرنه خیلی بیشتر می تونستم بخونم :65d6a5d6s:

یاسمن

New member
راستی بچه ها من از دیروز شروع کردم و کنکورهای سالهای گذشته رو می خونم . دیروز مال سال 75 رو خوندم .امروز سال 76
اشکالها و نکات بعضی سوالهارم که بلد نیستم می نویسم تا یکی دو روز آخر اونارو مرور کنم . خیلی مفیده این کار . کمک می کنه بدونم کدوم مطالب رو باید بیشتر بخونم .
ظهرها ساعت 2 خودمو مجبور می کنم که بشینم سر سوالات کنکور آخه آزمون ما ظهره :smilies-azardl (181

negar91

New member
[]اوه اوه اینجا چه خبره ما اینجا افسرده و نا امیدارو راه نمیدیم :p7977cujr38iyymsu8:اوکی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
کاپی به جای اینکه بشینی غصه بخوری 2 کلمه درس بخون آخه مگه آدم واسه اتفاقی که هنوز نیوفتاده غصه میخوره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :riz277:
آذر جونم نبینم اینطوری باشی ببین اینا وسوسه های شیطانه که میخواد مانع موفقیت تو باشه متن زیر رو بخون من بهش ایمان دارم و هر وقت فکر میکنم کم آوردم با خودم تکرارش میکنم
[/SIZE]
دریای طوفانی ناخدای لایق میسازد پس همیشه ممنون لحظات سخت زندگی باش
الان هم زندگی داره از ما ناخداهای ماهری میسازه که قراره در آینده راهنمای دیگران در این مسیر باشیم
هر 1 دقیقه ناامیدی میتونه وقت یه صفحه درس خوندن رو از ما بگیره و مارو یه پله از پیروزی دور کنه الان فقط وقت مروره مرور نه چیزه دیگه هیچی به جز درس خوندن ارزش نداره افتاد؟؟؟؟؟؟؟؟ یا از راههای خشن وارد بشم :New (6):
امروز من شکر خدا خوب بودم یه لحظه یه ترسی ناشی از تموم نکردن مطالب اومد سراغم اما بهش امون ندادن و سریع از ذهنم بیرونش کردم :smiliess (11):
یه قانون هست که میگه 80 درصد سوالا از 20 درصد مطالب میاد و در تمام کنکورا هم صدق میکنه پس اگه میترسین وقت کم بیارین نگران نباشین با همون 20 درصد مطالب میشه خیلی کارا کرد
گزارش امروز خودمم:
2فصل تغذیه و 2 ویتامین + 2فصل فیزیو با تست + 2 فصل بیوشیمی + چند صفحه لغات زبان که ویدا جون بهم معرفی کرد
میخوام 1 فصل دیگه هم بیوشیمی بخونم

آخرین ویرایش:

یاسمن

New member
آذر جان عزیزم کم شدن تمرکز عادیه . منم گاهی وقتها به زور می خونم ولی اصلا به کنکور فکر نکن . مطمئن باش سر جلسه هر چی تو این مدت خوندی یادت میاد . به رسیدن به برنامه هم فکر نکن . اینکه 80% مطالبو 100% یاد بگیری بهتر از اینه که 100% مطالبو 80% یاد بگیری . مگه نه؟ هر چیزی رو که می خونی فکر کن تنها چیزیه که باید یاد بگیری .
بعدشم به این فکر کن که ما همگی واست دعا می کنیم :heart:

یاسمن

New member
نگار جون ما چقدر تفاهم داریم با هم . من پستم فرستادم بعد دیدم تو هم همونی که من به آذر گفتمو نوشتی . بزن قدش

یاسمن

New member
اینم تقدیم به آذر عزیزمو دوستای گلمو و خوانندگان این تاپیک :

حوادث ناب و زیبا سروقت ما نمی آیند .
این ما هستیم که باید به جست و جوی این حوادث برخیزیم . هیچ قله ای خود را به زیر پای هیچ کوهنوردی نمی کشد .
خوشبختی در بسیاری از اوقات اضطراب انگیز است . من در لحظه هایی از خوشبختی ، سخت می ترسم . تنها شوربختان از آینده نمی ترسند . اما آن کس که از سلامت روح برخوردار است حق دارد نگران باشد .
خسته شدن حق ماست .
این که خسته شویم و از نفس بیفتیم طبیعی است . خسته نشدن خلاف طبیعت است ، هم چنان که خسته ماندن .
دیگر نگوییم :"تا زنده ایم خسته نخواهیم شد" بلکه بگوییم :" ما هرگز خسته نخواهیم ماند " .

نادر ابراهیمی

leila00

New member
ﺁﺫﺭ ﺟﻮﻥ ﻣﻄﻤﺌﻦ ﺑﺎﺵ ﮐﻪ ﻣﺎ ﻫﻢ ﻫﻤﻴﻦ ﺍﺣﺴﺎﺳﻬﺎ ﻣﻴﺎﻥ ﺳﺮﺍﻏﻤﻮﻥ ...ﻣﺜﻼ ﺧﻮﺩ ﻣﻦ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺍﺯ ﺧﻮﺩﻡ ﺭﺍﺿﻰ ﻧﺒﻮﺩﻡ ﻓﻘﻂ 8 ﺳﺎﻋﺖ ﺧﻮﻧﺪﻡ .....ﺷﺒﻬﺎ ﻫﻢ ﻭﻗﺘﻰ ﻣﻰﺧﻮﺍﻡ ﺑﺨﻮﺍﺑﻢ ﺍﻳﻨﻘﺪﺭ ﻓﮑﺮ ﻣﻰﮐﻨﻢ ﭼﻰ ﺧﻮﻧﺪﻡ ﭼﻰ ﻧﺨﻮﻧﺪﻡ ﮐﻪ ﺣﺪﺍﻗﻞ ﺩﻭ ﺳﺎﻋﺖ ﺑﻴﺪﺍﺭﻡ ...~ﺱ ﺑﻪ ﺧﻮﺩﺕ ﺍﻧﺮﮊﻯ ﺑﺪﻩ ﺗﻮ ﺣﺘﻤﺎ ﻣﻮﻓﻖ ﻣﻰ ﺷﻰ ...ﺗﻮﮐﻞ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺭﺍ ﻓﺮﺍﻣﻮﺵ ﻧﮑﻦ......ﻳﺎﺳﻤﻦ ﺧﺎﻧﻢ ﻧﮕﺎﺭ ﺧﺎﻧﻢ ﮔﻞ ﺁﻓﺮﻳﻦ ﺑﻪ ﺷﻤﺎ ...ﻧﮕﺎﺭ ﺟﻮﻥ ﺍﻭﺿﺎﻉ ﺑﻴﻮ ﺷﻴﻤﻰ ﭼﻄﻮﺭﻩ ؟ﺍﻣﻴﺮﺭﺿﺎ ؟ﺳﮑﻮﺕ ﺟﻮﻥ ﺁﻓﺮﻳﻦ ﺧﻴﻠﻰ ﺧﻮﺏ ...ﻣﻨﻢ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﻓﻘﻂ ﮊﻧﺘﻴﮏ ﻣﺮﻭﺭ ﮐﺮﺩﻡ ﻭ 80 ﺗﺴﺖ ﺑﻴﻮﺷﻴﻤﻰ ﺯﺩﻡ ﻭ ﻣﺮﻭﺭ 2ﺩﺭﺱ ﺯﺑﺎﻥ ﻭ 3ﺗﺎ ﻣﺘﻦ ﺍﺯ ﺁﺯﻣﻮﻥ ﺯﺑﺎﻥ ...ﻣﻦ ﺗﺼﻤﻴﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺩﻭﺭﻩ ﺍﻳﻦ ﮐﺘﺎﺏ ﮊﻧﺘﻴﮏ ﺭﺍ ﻓﺮﺩﺍ ﺗﻤﺎﻡ ﮐﻨﻢ ﺍﮔﻪ ﺧﺪﺍ ﺑﺨﻮﺍﺩ ﻓﻘﻂ 130 ﺻﻔﺤﻪ ﻣﻮﻧﺪﻩ .....ﻓﺮﺩﺍ ﺭﻭﺯ ﺩﻳﮕﺮﻯ ﺳﺖ .ﺑﺎ ﮐﻠﻰ ﺍﻧﺮﮊﻯ ......

mamai86

New member
سلام دوستای خوبم:riz513:
از بابت حرفای دلگرم کننده تون خیلی ممنونم..یاسمن عزیز..سکوت جان..کارشناس..نگار..لیلای گل..ویدا جونم و بقیه ...:21: که با پیغام خصوصی و کامنتای اینجا دلمو آروم کردین ازتون 1 دنیا ممنونم

من امروز 80 صفحه نوزادان و 20 صفحه بهداشت و 2 درس از 504 و 150 تا تست نوزادان کار کردم.
فردا نوزادان مرورش تموم میشه و بیشتر وقتم رو بهداشت و داخلی جراحی صرف میشه.

عاچقِ تک تکتونم بخدا..:thumbsupsmileyanim:

mamai86

New member
روز شمار ارشد 91

14

روز طلایی

2 هفته مونده.چقد این دو هفته حسِ فرجه های دانشگاهی رو بهم میده..

رویاهاتونو تو ذهنتون هر روز مرور کنین و اهدافتونو بر اساس اونا بیشتر و بیشتر تو ذهنتون تکرار کنین

هیچ وقت رویاهاتونو فراموش نکنین:thumbsdownsmileyani
حتی اگه نا امید شدین
بدونین:
یه روز همه
نا امیدی ها ،امید می شه
من ایمان دارم

دوستای پر انرژی گُلم..چرخ درساتون براتون تووپ بچرخه
ایشالله..ایشالله

nazi.sh

New member
سلام بچه ها خسته نباشین خوبی آذر جون نبینم ناامید یا خسته باشیا تو که نباید کم بیاری خانوم من دیروز 8 ساعت درس خوندم تقریبا راضی هستم آخه از درس دور شده بودم امروز باید بهترم بخونم
قوی باشین و خوب بخونین چیزی نمونده ها

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا