گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

amirreza

New member
کتی جان منم باهات همدردددددددددددم :black_eyed:
از صب همه چی بهم برمیخوره.ناراحت میشم ............امروز یه دور کلا از دست همه ناراحت شدم ...........اون دوست احمقمم به یادم اومد دردام 100000000 برابر شد:wacsmiley:
پاشدم رفتم پیش نوه دایم اسمش صدراس 2 سالشه یکم باش بازی کردم
الانم نمیدونم چمه همین جوری میخام با همه دعوا کنم:eek:t0837h0nn8zfqu8ult:smilies-azardl (12)

بهااره

New member
مررررررررسي دوس جونااااااااااااااااااااااااام ايشالله خبر قبوليه همتون، بگو ايشاللللللللللله. :smilies-azardl (113

حالا يه چيزي بگم:من يك كلمه نخوندم هنوز واسه بهداشت يعني انقد فكرم مشغول اون كنكورم بود كه نتونستم بخونم :14:

اما ...
يه چيز خارق العاده رو ميخوام نشونتون بدم...
.

رتبه ي زير 10 با دو هفته خوندن محض!:smilies-azardl (181

ميگين نه؟ فقط فقط فقط بشينين و تماشا كنين.:a2d3:

آخرین ویرایش:

leila00

New member
ﮐﺘﯽ ﺟﺎﻥ ﻣﻨﻢ ﺑﺎﻫﺎﺕ ﻫﻤﺪﺭﺩﺩﺩﺩﺩﺩﺩﺩﺩﺩﺩﻡ :black_eyed:
ﺍﺯ ﺻﺐ ﻫﻤﻪ ﭼﯽ ﺑﻬﻢ ﺑﺮﻣﯿﺨﻮﺭﻩ.ﻧﺎﺭﺍﺣﺖ ﻣﯿﺸﻢ ............ﺍﻣﺮﻭﺯ ﯾﻪ ﺩﻭﺭ ﮐﻼ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﻫﻤﻪ ﻧﺎﺭﺍﺣﺖ ﺷﺪﻡ ...........ﺍﻭﻥ ﺩﻭﺳﺖ ﺍﺣﻤﻘﻤﻢ ﺑﻪ ﯾﺎﺩﻡ ﺍﻭﻣﺪ ﺩﺭﺩﺍﻡ 100000000 ﺑﺮﺍﺑﺮ ﺷﺪ:wacsmiley:
~ﺍﺷﺪﻡ ﺭﻓﺘﻢ ~ﯾﺶ ﻧﻮﻩ ﺩﺍﯾﻢ ﺍﺳﻤﺶ ﺻﺪﺭﺍﺱ 2 ﺳﺎﻟﺸﻪ ﯾﮑﻢ ﺑﺎﺵ ﺑﺎﺯﯼ ﮐﺮﺩﻡ
ﺍﻻﻧﻢ ﻧﻤﯿﺪﻭﻧﻢ ﭼﻤﻪ ﻫﻤﯿﻦ ﺟﻮﺭﯼ ﻣﯿﺨﺎﻡ ﺑﺎ ﻫﻤﻪ ﺩﻋﻮﺍ ﮐﻨﻢ:eek:t0837h0nn8zfqu8ult:smilies-azardl (12)
ﺍﻣﻴﺮﺭﺿﺎ ﺟﺎﻥ ....ﺳﻌﻰ ﮐﻦ ﺑﻪ ﺧﻮﺩﺕ ﻣﺴﻠﻂ ﺑﺎﺷﻰ ﺍﻳﻦ ﺭﻭﺯﻫﺎ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﻧﺪﻩ...ﺑﻪ ﺩﻭﺳﺘﺖ ﻫﻢ ﺍﺻﻼ ﻓﮑﺮ ﻧﮑﻦ ﭼﻮﻥ ﻣﻬﻢ ﻧﻴﺴﺖ ﺍﻳﻨﺠﻮﺭ ﺁﺩﻣﻬﺎ ﻫﻤﻪ ﺟﺎ ﻫﺴﺘﻦ ...~ﺱ ﺑﻰ ﺧﻴﺎﻝ ﺍﻳﻦ ﻣﺴﺎﺋﻞ ﺑﺎﺵ ﻭ ﺑﻪ ﺩﺭﺳﻬﺎﺕ ﺑﺮﺱ...

negar91

New member
سلام
بچه ها من امروز 2 فصل تغذیه + 2 فصل بیوشیمی + 2 فصل فیزیو رو مرور کردم اما اصلا از خوندنم لذت نبردم :1dco2x0p1lilzhfpg1tیعنی همش به زور خودمو روی کتاب نگه داشتم همش به خاطر اون 2 ساعت خواب بد موقع بود
یاسمن یه سوال؟ یوشیمی فصل متابولیسم پروتئین همه ی مسیرای آنابولیسم اسیدآمینه هارو خوندی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ خیلی سخته شیطونه میگه بی خیال این فصل بشم
تاره امروز به یه موضوعی پی بردم اونم این که تغذیه در جامعه هم باید بخونم :65d6a5d6s: و اصلا یادم نبود امروز یه دفعه ای کتابشو دیدم و تازه یادم افتاد به به بس که مشغول رژیم خوندن بودم این رو یادم رفته

vb2

New member
سلام خوبین ؟من امروز واقعا وقت نگردم بیام خیلی درسام زیاد بود از 8 صبح تا 9 شب بکوب خوندمممممممممممممم بعدم رفتم بیرون آخه قیاافه بیرون داشت یادم میرفت

vb2

New member
آذر من هم خودتو دوس مییدارم هم این جمله های نابتووووووووووووووووووووووووووو عزییییززززممممممممممممم :sarma:

mamai86

New member
من امروز 100 صفحه از بهداشت 1 فصل داخلی جراحی مرور کردم.زبان هم دارم دستم میخونم:sarma:

vb2

New member
خدایا به همه ی دوستام توان بده واسه این روزای باقی مونده خدایا زحمتای هیچکی بی جواب نمونه خدایااااااااااااااااااااااا هوامونو داشته باش خدایا واسه هیچکی هیچ مشکلی پیش نیاد الهییییییییییییییییییییییییییییی آمینننننننن

mamai86

New member
منم عاچقتم ویدا...عاچقِ همه درسخونا..بچه درسخونا..منم من!

خوب خوندی ویدا..منم استارت درس رو باز زدم.فعلا تا 2 بیدارم. یه سر بیرون رفتیم و زود برگشتیم. تهران همه جاش چراغونیه..به خاطر فردا

من همه جمله هامو برا تک تک بچه های تاپیک مینویسم.ایشالله هیش کی نتیجه بدی از کنکورش نگیره

:thumbsupsmileyanim:

یاسمن

New member
خدا قوت بچه هااااا . من امروز فصل کبد تغذیه رو با متابولیسم چربی بیوشیمی خوندم به همراه مرور لغات 504 :applause:

یاسمن

New member
بچه هااااا یه چشمم تار می بینه خیلی اذیتم می کنههه . نمی دونم واقعا ضعیف شده یا به خاطر اینه که همش چشمم تو کتابه ؟ کتابو خوب می بینم هااا ولی سرمو که بلند می کنم می بینم دورترها تار دیده میشه . خیلی غصه داااارم . خدایا چشمم ضعیف نشههههه :14:

یاسمن

New member
سلام
بچه ها من امروز 2 فصل تغذیه + 2 فصل بیوشیمی + 2 فصل فیزیو رو مرور کردم اما اصلا از خوندنم لذت نبردم :1dco2x0p1lilzhfpg1tیعنی همش به زور خودمو روی کتاب نگه داشتم همش به خاطر اون 2 ساعت خواب بد موقع بود
یاسمن یه سوال؟ یوشیمی فصل متابولیسم پروتئین همه ی مسیرای آنابولیسم اسیدآمینه هارو خوندی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ خیلی سخته شیطونه میگه بی خیال این فصل بشم
تاره امروز به یه موضوعی پی بردم اونم این که تغذیه در جامعه هم باید بخونم :65d6a5d6s: و اصلا یادم نبود امروز یه دفعه ای کتابشو دیدم و تازه یادم افتاد به به بس که مشغول رژیم خوندن بودم این رو یادم رفته

نگار جونم من آنابولیسم اسید آمینه های غیرضروری که تو بدن ساخته میشه رو خوندم فقط . کتاب خلاصه ی پاسالارم واسه آنابولیسم اونارو فقط نوشته ولی واسه کاتابولیسم همه هست . اینکه بدونیم چی به چی تبدیل میشه و حد واسطها چی هستن کافیه البته از سوالهای سال قبل اینو میگم ها چون در این حد سوال دادن طی 10 سال . متابولیسم پروتئینو کنار نذاریا آخه حداقل 3 4 تا سوال میدن .
خوب شد گفتی نگار . استادی که من جزوه شو گرفتم می گفت تغذیه در جامعه مهم نیس یعنی چند ساله ازش سوال نمیدن اگه خواستین بخونین! منم تا حالا نخوندم . موندم بخونم یا نه . وقت هم کمه . قلب و گوارش فوقانی تحتانی و دیابت چند تا فصل دیگه مم مونده .

وای خدا جون به ساعتهامون برکت بدههههه . فقط 2 هفته مونده

leila00

New member
ﺁﻓﺮﻳﻦ ﺑﻪ ﻫﻤﻪ ﺑﭽﻪ ﻫﺎﻯ ﺩﺭﺱ ﺧﻮﻥ ...ﻣﻦ ﻫﻢ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﻣﺮﻭﺭ 504 ﺩﻭ ﺩﺭﺱ ...ﻓﺼﻞ ﻫﻮﺭﻣﻮﻧﻬﺎﻯ ﺑﻴﻮﺷﻴﻤﻰ ﺑﺎ 50 ﺗﺎ ﺗﺴﺖ...ﻳﻪ ﻓﺼﻞ ﻣﺮﻭﺭ ﺯﻳﺴﺖ ﻭ 100ﺗﺎ ﺗﺴﺖ ...ﻳﻪ ﻧﺼﻒ ﻓﺼﻞ ﻫﻢ ﻣﺮﻭﺭ ﮊﻧﺘﻴﮏ ﻭ 60 ﺗﺎ ﺗﺴﺖ ...ﻭ ﺁﺯﻣﻮﻥ ﺯﺑﺎﻥ ﺳﺎﻝ ~ﻳﺶ ﺭﺍ ﺗﻤﺎﻡ ﮐﺮﺩﻡ ...ﺍﺣﺴﺎﺱ ﻣﻰﮐﻨﻢ ﮐﻤﻪ ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﮐﻤﮏ ....ﻣﻦ ﺑﺎﻳﺪ ﺑﻴﺸﺘﺮ ﻣﺮﻭﺭ ﮐﻨﻢ ﮐﻪ ﺑﺮﺳﻢ ﺩﻭﺭﻩ ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﻤﺎﻡ ﮐﻨﻢ ﻭﻟﻰ ﻧﻤﻰ ﺩﻭﻧﻢ ﭼﺮﺍ ﻧﻤﻰﺷﻪ ﻫﻪ ﻩ ﻩ ﻩ...ﺧﺪﺍﻳﺎ ﺯﺣﻤﺘﻬﺎﻯ ﻫﻤﻪ ﻣﺎ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻧﺘﻴﺠﻪ ﺑﺮﺳﻮﻥ ....

mamai86

New member
لیلا جان
منم مثل تو..حس می کنم دوره کردنام ناقصه..کمه..کافی نیست
اما راستش دیگه دارم تا هر جا میشه خودمو راضی کنم میخونم.
بقیه ش با خدا:bunnyearsmiley:

mamai86

New member
روز شمار ارشد 91

17:auizz3ffy9vla57584x

دو هفته و سه روز
طلایی

دلهره ها رو بریزین دور..درستونو هر روز آغاز كنین، توانایی انجامِش دنبالش می یاد

به قول توماس ادیسون:
موفقیت ، یک درصد نبوغ ، 99 درصد عرق ریختن:motat:

پس همینجوری ادامه بدین.
:28:دوستای گُلم

amirreza

New member
مامایی جوووووووون کارت واقعا 20eeeeeeeeeeeeeeeeeeee
مرسی بچه ها جون.......لیلا و......یدا.......یاسمن .......گزارشای شما آدمو بوجد میاره که بخونه عقب نمونه
من با اینکه دیروز کم خوندم ولی امروز دیگه میخام جبران کنم.......یعنی میخم عرق ریختنمو شروع کنم:a2d3:

katii

New member
سلام
يني خدا عاشقتم... خان عمومو زنش و دخترش اومدن فقط نيم ساعت رفتم ديدمشون و گفتم كه 2هفته ديگه كنكور دارم
بهار يني از امروز ميخاي بخوني و رتبه ات زير 10 بشه؟؟؟ من بهت افتخار ميكنم .... غيرتي شدم آخه من تقريبا از اسفند شروع كردم پس منم بايد زير 10 بيارم
از امروز مثه ياس و نگار و ويدا و آذر ميام دقيقا ميگم چققد خوندم كه بيشتر بخونم
راستي بچه ها عيدتون مبارك تو اين شبا و روزاي قشنگ همه بايد همو دعا كنيم دوس جوووناااا :(40):
واي خدا يني ميشه يه روز بدون استرس درس بيدار شم و بدونم كه حتما قبولم؟؟؟؟؟؟
موفق باششيين و پرنشاط و باقوت و باانرژي و شاد
ما بهترين رتبه هارو مياريم :a2d3:

negar91

New member
سلام به همه دوستای گلم و دانشجویان ارشد مهر 91
بچه ها یه سوتی خیلی باحال:
من از اول ماه رجب دائما واسه همه بچه های تاپیک دعا میکنم و دونه دونه اسم بچه هارو میارم و تازه فهمیدم وقتی میخوام واستون دعا کن چقد جالب اسماتونو میگم :25r30wi: مثلا دیشب داشتم به خدا میگفتم خدایا به مامایی 86 ، کارشناس ، سکوت کمک کن که جواب زحمتاشونو بگیرن ( بقیه بچه ها که اسماشونو درست گفتم البته واسه بچه های قدیمی هم که الان دیگه نمیان تاپیک دعا کردم مثل ندا فروغ و .. وای که چقد دلم واسشون تنگ شده )
تازه اسم آقا امیرضا رو هم اشتباهی گفتم علیرضا (راستی روزت مبارک آقا امیرضا :rose: )
خوب کنکوریم دیگه فقط حواسم به درسمه :wacsmiley:
راستی ویدا میبینم خرت دربرابر خر من کم آورده دیگه کارت به جایی رسیده که من صبح بیدارت میکنم :mad_majidonline:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا