گزارش،مرور،جمع بندی بچه هایی مامایی تا آزمون ارشد92

darya63

New member
سلام اشل جونم
اول از همه انتخاب شمارا به سمت پاسخگو و راهنما تبریک میگم
از بس ماهی دیگه:heart::rose:

darya63

New member
اخی نازی واقعا خسته نباشی
منم اشل جون مث شمام اگه فکرم درگیر باشه نمیتونم درس بخونم مثلا از دیروز تا الان که با شوهرم قهرم:smiliess (4): اصلا نمیتونم تمرکز کنم
بخدا مقصر خودش بود منو دعوا نکنید
اره دختر خوب همه کاراتو از این ور عید بکن تا ان شالله از عید همگی من و تو و پرنیا و چشمک بچسبیم به درس
دیگه فک کنم همگی مون تا عید یه دور مونو تمام کردیم

پیش به سوی قبولی تو ارشد 92:thumbsupsmileyanim:

darya63

New member
پرنیا جونم کجایی ؟حتما بیا و یه خبری از خودت بده
با کامنتای تک تک مون به همدیگه انرژی میدیم
حتی تو غم و غصه ها هم به هم کمک میکنیم
مث کوه پشت همیم تا روز کنکور 92

darya63

New member
دوستای خوب مامای من که اسمشونو نمیدونم چون کم میان و هنوز باتون اشنا نشدم شماها هم افتخار بدید و با ما همراه باشید
ما ماماها کلا مهربون و خوبیم و هوای همو همیشه داریم
مگه نه؟

mw.ashel

New member
سلام اشل جونم
اول از همه انتخاب شمارا به سمت پاسخگو و راهنما تبریک میگم
از بس ماهی دیگه

ممنونم دریا جونم ، شرمندم نکنید، هر چی واسه همکارام انجام بدم کمه و همکارای انجمنم خیلی برام باارزشن و خیلی دوسشون دارم و خوشحال میشم هر کاری از دستم بربیاد برای موفقیتشون انجام بدم.
51521_544120_l_daisy.gif

دریا جونم ، خودتو ناراحت نکن و زودی آشتی کن
615221_Laie_99.gif
چون نمیخوام فکر دریاجونم مشغول بشه و تمرکزشو از دست بده و نتونه خوب بخونه.
36121_Laie_21.gif

یه روزی میخوام با افتخار تمام تو انجمن بنویسم همه ما ارشد قبول شدیم
599321_Laie_94.gif

و بیام به بقیه دوستان هم کمک کنم تا موفق بشن .

mw.ashel

New member
دوستای خوب مامای من که اسمشونو نمیدونم چون کم میان و هنوز باتون اشنا نشدم شماها هم افتخار بدید و با ما همراه باشید
ما ماماها کلا مهربون و خوبیم و هوای همو همیشه داریم
مگه نه؟

دریا جونم ، بقیه دوستان هم میان و به ما سر میزنن و تایپیکمون رو دنبال میکنن و بعضیاشون حتی عضو نیستن ولی در هر صورت خوشحالم که میخونن و افتخار میکنم که جامعه مامایی مون با سواد باشه و بهم افتخار کنیم .:auizz3ffy9vla57584x

پرنیا جونم هم بیا پیشمون و از خودت یه خبری بهمون بده
:p7977cujr38iyymsu8:که اگه نخونی میدونی که تنبیه میکنیم.:sdasdasd:

پوپک، خبری ، و نیازی و بقیه دوستان خوبم بشتابید که تا موفقیت راهی نمونده.
:28:

cheshmak

New member
به به...سلاممممممم....سلامممممممم به دوستای گل و درس خونم......دریا ...عزیزم قهر واسه

بچه هاس ...زود آشتی کنیا.........!!!!

آشل عزیزممممم بابت انرژی های +که بمون میدی ازت ممنونم...!

بچه ها امروز فصل اداری تناسلی جنین رو +تست هاش+15کلمه زبان خوندمممم

چشم آشلم ازین به بعد تست هر فصل رو فرداش میزنم...!بچه ها دوستون دارمممم:riz304:

darya63

New member
اخی نازی این تاپیک چقد با وجود دوستای گل و پر انرژیم خودم دوست داشتنی شده:4d564ad6:
از همه بیشتر اینجا احساس ارامش و شادی میکنم
خدایا شکرت بابت این دوستای مجازی که ندیده و نشناخته عاشقشون شدم.خیلی دوستون دارم
انشالله با قبولیمون تو ارشد بهونه ای بشه همدیگه رو ببینیم و با هم دوستای خوبی باشیم تا ته ته اش:a2d3:

بچه ها نوزادان و تا فردا جمع و جورش میکنم انشالله
دیگه از دوشنبه تا 2 فروردین و گذاشتم برا جنین البته فقط فصول اختصاصیش

ما همه مون قبولیم شک ندارم که خدا جای حق نشسته و مزد تلاشمونو میده:bunnyearsmiley:

parnia

New member
اومدم باز اومدم....:whistle:

خب.....منم گزارش بدم........اومممممممم.....دیروز چیا خوندم....آها...ی فصل جنین دوره کردم....ی فصل نوزادن دوریدم...:whistle:(فعل جمله رو داشته باشین).....نصف فصل تنظیم ویلی رو خوندم...امروز تمومش میکنم...که دیگه بهداشتم پروندش بسته شه..........نه دریا جون..تا عید ی دور زدیم چیه جانم:sad: من اصل مطلبم مونده بعد عید.....بارداری و زنان....ولی میرسم...آخه میدونید من بارداری رو خیلی خونده بودم ی جزوه خلاصه هم از دو جلد ویلیامز پارسال نوشته بودم که توپه...اگه بهتون نزدیک بودم به همتون میدادم که بخونید.....وای 8 شد...من برم سر کار.فعلا...بابای:28:

cheshmak

New member
سلام....سلاممم به دوستای گلم...

بچه ها من قرار بود که تا 28م جنین رو تموم کنم.......ولی دیگه واقعا کم اوردم...امروز شروع کردم

به خوندن فصل سر و گردن یکم ازش خوندم ولی دیگه واقعا نتونستم ادامه بدم و جنین رو فعلا گذاشتم

کنار و یه مقدار زبان کار کردم.....و یه کوچولو هم نوزادان خوندم........

بچه ها من از 29م یه برنامه مروری کاملا فشرده برای همه ی کتابا دارم البته بیشتر فصول مهم و نکات

کلیدی رو میخونم .....از 29م تا 15فروردین.......امیدوارم که بتونم انجامش بدم......برای همه تون

آرزوی موفقیت دارم.....و دوستون دارممممممممم:bunnyearsmiley:

shima.p

New member
سلام بچه ها خوبین؟ واسه همه آرزوی موفقیت دارم برا منم دعا کنید اگه هممینطوری ادامه بدین قبولین مطمئنم

نيازي

New member
سلام به دوستاي گلم آشل جون بابت انرژي دادنت ممنون امروز ويليامز فصل ليبروديستوشي بهداشت بلوغ و تغذيه شير خواران و لغت زبان پيشاپيش سال نو همه شما دوستاي گلم مبارك ايشالا سال ديگه هم كلاسي باشيم:4d564ad6::bunnyearsmiley:

khabari

New member
سلاممممممممممممممم ببخشيد كه كم پيدام والا به اين زوديا كه تموم نمي كنم ولي خب تلاشم رو مي كنم من روز دوم عيد شيفت عصرم مي خواستم بشينم گوش شيطون كر يه خورده كوچولو درس بخونم اونم كه بازم نشد نمي خوام فاز منفي بيام ولي فكر مي كنم ارشد از ما كه گذشت

darya63

New member
اومدم باز اومدم....:

خب.....منم گزارش بدم........اومممممممم.....دیروز چیا خوندم....آها...ی فصل جنین دوره کردم....ی فصل نوزادن دوریدم...:(فعل جمله رو داشته باشین).....نصف فصل تنظیم ویلی رو خوندم...امروز تمومش میکنم...که دیگه بهداشتم پروندش بسته شه..........نه دریا جون..تا عید ی دور زدیم چیه جانم:sad: من اصل مطلبم مونده بعد عید.....بارداری و زنان....ولی میرسم...آخه میدونید من بارداری رو خیلی خونده بودم ی جزوه خلاصه هم از دو جلد ویلیامز پارسال نوشته بودم که توپه...اگه بهتون نزدیک بودم به همتون میدادم که بخونید.....وای 8 شد...من برم سر کار.فعلا...بابای:28:

بهههههههههههههه سلام پرنیا جون.خوبی خانمی؟افرین بر تو
منم اگه شماها نزدیکم بودید جزوه ها و مطالبی داشتم که بدرد بخوره
حیف که نیستیم:sadsmiley:

darya63

New member
سلام به دوستاي گلم آشل جون بابت انرژي دادنت ممنون امروز ويليامز فصل ليبروديستوشي بهداشت بلوغ و تغذيه شير خواران و لغت زبان پيشاپيش سال نو همه شما دوستاي گلم مبارك ايشالا سال ديگه هم كلاسي باشيم:4d564ad6::bunnyearsmiley:

سال نو شما هم مبارک نیازی جون
انشالله

darya63

New member
سلاممممممممممممممم ببخشيد كه كم پيدام والا به اين زوديا كه تموم نمي كنم ولي خب تلاشم رو مي كنم من روز دوم عيد شيفت عصرم مي خواستم بشينم گوش شيطون كر يه خورده كوچولو درس بخونم اونم كه بازم نشد نمي خوام فاز منفي بيام ولي فكر مي كنم ارشد از ما كه گذشت

وای وای وای چه حرف بدی زدی؟دیگه تکرار نشه ها؟:sdasdasd:
اولا چون شیفت میدی خوب بلاخره مشکلات خاصی به همراه داره بابا من بدون دغدغه فکری درس طرحم و رفتم بیمارستان اما از تو چه پنهون شیفتی خیلی سخته
اما دختر خوب نا امیدی چرا؟
من دوستم مث شما شیفتی میرفت و خوند و قبول شد
پس بزن تو گوش نا اامیدی و دختر خوبی باش و هرچند کم ...ولی بخون
ما جزء قبولیای ارشد 92 ایم:thumbsupsmileyanim:

darya63

New member
سلام....سلاممم به دوستای گلم...

بچه ها من قرار بود که تا 28م جنین رو تموم کنم.......ولی دیگه واقعا کم اوردم...امروز شروع کردم

به خوندن فصل سر و گردن یکم ازش خوندم ولی دیگه واقعا نتونستم ادامه بدم و جنین رو فعلا گذاشتم

کنار و یه مقدار زبان کار کردم.....و یه کوچولو هم نوزادان خوندم........

بچه ها من از 29م یه برنامه مروری کاملا فشرده برای همه ی کتابا دارم البته بیشتر فصول مهم و نکات

کلیدی رو میخونم .....از 29م تا 15فروردین.......امیدوارم که بتونم انجامش بدم......برای همه تون

آرزوی موفقیت دارم.....و دوستون دارممممممممم:bunnyearsmiley:

ان شالله
خیلی خیلی کار خوبی کردی و میکنی
یکی از دوستام که رتبه 1 ارشد مهندسی پزشکی بود همیشه میگفت دوماه اخر اصلا چیزای سخت و جدید نخون انرژی و امیدتو میگیره
برنامه ات عالیه افرین

darya63

New member
دوستای خوبم همگی سلام
خسته نباشید
من دیروز و امروز نتونستم چیزی بخونم شایدم تا چند روز دیگه هم نرسم
خیلی اوضاع بدیه چون همین 2 روز که نخوندم احساس میکنم دیگه حس درسم نیست
حتما هر روز حتی یک ساعت بخونید تا پیوستگی درس خوندنتون حفظ بشه
حالا نگید خودش نصیحت میکنه و عمل نمیکنه.اخه بقران نمیرسم
نمیدونید خونه ام چقدر درهم و برهمه
همه چی قر و قاطی و کثیف دیروز و امروز جمع بندی کارا خونه کردم فردا ریزه کاریاش و چیدن سفره هفت سین
اما قول میدم که تمام سعی خودمو بکنم تا نوزادانو حداقل قبل از سال نو تمام کنم.همین جور باد کرده رو دستم:21:

cheshmak

New member
سلامممم دوستان.... چیزی تا تحویل سال نو نمونده......بیایید یر سفره هفت سین موقع تحویل سال برایهمدیگه دعا کنیم و از خدا بخوایم که تو سال جدید بهترین ها رو برامون رقم بزنه و البته قبولی ارشد رو من دیروز ویلی 1رو گرفتم دستم واسه مرور...قرار بود تمومش کنم ولی خب نشد ....اگه تونستم امروز بقیشو میخونم..امیدوارم بتونم........

بالا