سلام اشل جونم
اول از همه انتخاب شمارا به سمت پاسخگو و راهنما تبریک میگم
از بس ماهی دیگه
دوستای خوب مامای من که اسمشونو نمیدونم چون کم میان و هنوز باتون اشنا نشدم شماها هم افتخار بدید و با ما همراه باشید
ما ماماها کلا مهربون و خوبیم و هوای همو همیشه داریم
مگه نه؟
اومدم باز اومدم....:
خب.....منم گزارش بدم........اومممممممم.....دیروز چیا خوندم....آها...ی فصل جنین دوره کردم....ی فصل نوزادن دوریدم...فعل جمله رو داشته باشین).....نصف فصل تنظیم ویلی رو خوندم...امروز تمومش میکنم...که دیگه بهداشتم پروندش بسته شه..........نه دریا جون..تا عید ی دور زدیم چیه جانم:sad: من اصل مطلبم مونده بعد عید.....بارداری و زنان....ولی میرسم...آخه میدونید من بارداری رو خیلی خونده بودم ی جزوه خلاصه هم از دو جلد ویلیامز پارسال نوشته بودم که توپه...اگه بهتون نزدیک بودم به همتون میدادم که بخونید.....وای 8 شد...من برم سر کار.فعلا...بابای:28:
سلام به دوستاي گلم آشل جون بابت انرژي دادنت ممنون امروز ويليامز فصل ليبروديستوشي بهداشت بلوغ و تغذيه شير خواران و لغت زبان پيشاپيش سال نو همه شما دوستاي گلم مبارك ايشالا سال ديگه هم كلاسي باشيم:4d564ad6::bunnyearsmiley:
سلاممممممممممممممم ببخشيد كه كم پيدام والا به اين زوديا كه تموم نمي كنم ولي خب تلاشم رو مي كنم من روز دوم عيد شيفت عصرم مي خواستم بشينم گوش شيطون كر يه خورده كوچولو درس بخونم اونم كه بازم نشد نمي خوام فاز منفي بيام ولي فكر مي كنم ارشد از ما كه گذشت
سلام بچه ها خوبین؟ واسه همه آرزوی موفقیت دارم برا منم دعا کنید اگه هممینطوری ادامه بدین قبولین مطمئنم
سلام....سلاممم به دوستای گلم...
بچه ها من قرار بود که تا 28م جنین رو تموم کنم.......ولی دیگه واقعا کم اوردم...امروز شروع کردم
به خوندن فصل سر و گردن یکم ازش خوندم ولی دیگه واقعا نتونستم ادامه بدم و جنین رو فعلا گذاشتم
کنار و یه مقدار زبان کار کردم.....و یه کوچولو هم نوزادان خوندم........
بچه ها من از 29م یه برنامه مروری کاملا فشرده برای همه ی کتابا دارم البته بیشتر فصول مهم و نکات
کلیدی رو میخونم .....از 29م تا 15فروردین.......امیدوارم که بتونم انجامش بدم......برای همه تون
آرزوی موفقیت دارم.....و دوستون دارممممممممم:bunnyearsmiley: